2016 Aralik tup bebek

Kizlar malesef benim sonucumda negatif.
Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun:KK200:
Hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş olur inşallah
:KK200:

Ne hikmetse ayni gun transfer oldugum butun arkadaslarda negatif oldu.. Nasip degilmis
Bekleyen arkadaslarim insallah sizin yuzleriniz guler hamile arkadaslarimada bebeklerini sag saglim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.. Hersey icin tesekkurlerrr allaha emanet olun:KK200:
Canim yol arkadasim cok uzuldum inan
Senin ne yasadigini bir cok arkadasimiz biliyoruz ama elden gelen inan birsey olmuyor...
Evet 4-5 kisiyiz ayni gunde transfer olan ve hepimiz negatif sonuc aldik.. Cok uzucu

Hakkında hayırlısı kuzum ya Rabbim tez vakitte nasio etsin insallah sanada buradaki tüm arkadaşlarada. Üzuldum kuzum ya hususi senden de guzel haber bekliyordum aynı doktora gittigimiz icin dun arkadaslarlarda cok üzuldüm gece bile uyuyamadım. Konustunmu doktorla ne dedi?
havadan dolayi merkeze gidemedim canim hafta ici bigun goruscez hersey cok guzel kaliteli demisti ama rabbim istemeyince olmuyo iste

Canim yol arkadasim cok uzuldum inan
Senin ne yasadigini bir cok arkadasimiz biliyoruz ama elden gelen inan birsey olmuyor...
Evet 4-5 kisiyiz ayni gunde transfer olan ve hepimiz negatif sonuc aldik.. Cok uzucu
Insallah bidaki denemelerimizde nasip olur bizede.. Gercekten zor bi durummus yasayan bilir sadece

evet var cnm ama buyuk bir ihtimal genetiğe gidecek 3de sağlıklı çıkarlarsa ins 6 çi erken dusuk olduğu icin ins iyi çıkarlar cnm bnm
Canım bnm dondurulmuş embryo genetiğe gitmiyor ama çünkü genetiğe gitmeden önce 3.gun çizik atılıyor embruolara eğer genetik istiyorsanız tekrar opu olman gerekecek

Ayyyyy çok heycanlı ikiz ise 3 çocuğum olcak acayip deişik geliyor söylemesi bile :)

Cnm çok duygulandım yazını okurken iş yerinde olmasam ağlardım sanırım.. çok üzülüyorum negatif sonuca hatta o negatif kelimesinden bile nefret ediyorum :KK43: rabbimin bi bildiği vardır verincede başımızın üstünde yeri var vermesede.. ama inanıyorum bukdr canı yürekten isteyenlerin kucağını bol bırakmaz merhametlerin merhametlisi ...
İkiz olursa hani 5000 olunca biri 2500 diğeri 2500 mü oluyor acaba öyleyse görünmez sanırım

Hayırlısı ise ikiz olsun tek olsun farketmiyor tek istegim kızımın kardeşi olsun ama ikiz olursa çok mutlu olurum:)
Canimm maşallah çok güzel degerin ikizler geliyor inşallah saglikla

Kızlar 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek yapayım şimdi diyorum.ilk kez yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?dondurma felan oluyormuş yaptırayım mı acaba?hiç fikrim yok tüp le alakalı nolur yardım!!!acaba aşılamayı tekrar mı denesem?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.epilepsi hastası olduğum için ilaç dozu bana sıkıntı oluyor.nöbetlerimi tetikliyor ama tüm çabam evlât için
Rabbim yolunu açık etsin canım ne merak ediyorsan sorabilirsin

Ya acikcasi tup bebekte ikiz cok riskli diyo tuk doktorlar eger oyle sorunlarla ugrasacaksan tek olsun bu değerlerle tek olduysa da baya sagliklidir insallah dualarum seninle
Hayırlısı olsun sağlıkla doğuralım sorunsuz bi hamilelik geçsin tek yada ikiz farketmez
Aslında yabancı ülkelerde en az 3-5 embriyo koyuyorlar orda riski görmüyorlar çoğul gebeliği... TEK'te olsa çiftte olsa doğurana kdr insanın eli yüreğinde oluyor hakkımızda hayırlısı olsun yoksa baştan olmasın

Canimm maşallah çok güzel degerin ikizler geliyor inşallah saglikla
Hakkımda hayırlısı olsun insan tedirgin oluyor ikizde olsa TEK'te olsa ..
Bilere tutmadı yada düşük oldu diye hepsinin genetiği bozuk değildir cnm benim ilk taze tüp bebeğim tutmadı ondan iki tüp dondurulmuş embriyo yapıldı .. birinci dondurulmuştan kızım oldu ikinci dondurulmuştan düşügüm oldu
Yani aynı zamanın embriyoları hepsi ama tüm sonuçları gördüm düşükte oldu hiç tutmadıda dağlıkla doğurdumda.. nasip işi onu çok iyi anladım artık
Neden böyle oldu çok üzgünüm güzel haberler almak isterdim hepinizden rabbim inş tez zamanda nasip etsin hepiniz dualarımdasınız

C

nm o ilac neyse gelince adımı özelden atsana
Canım biz en azından 3 ay sonra başlarız eşime tedaviye seni izlemeye aldım alınca ilacı yazarım inşallah 3 aya kadar buna hiç ihtiyacın kalmaz kendiliğinden gelir mucizen

Canım biz en azından 3 ay sonra başlarız eşime tedaviye seni izlemeye aldım alınca ilacı yazarım inşallah 3 aya kadar buna hiç ihtiyacın kalmaz kendiliğinden gelir mucizen
Canım biz de Ankara Kaan Aydosa gitmeyi dsnuozz siz de bakın isterseniz

Canım valla üzüldüm bu nasıl bi hayır 2 gündür böyle geçiyo Rabbim bol sabır versin hepinize :(

Canım bnm dondurulmuş embryo genetiğe gitmiyor ama çünkü genetiğe gitmeden önce 3.gun çizik atılıyor embruolara eğer genetik istiyorsanız tekrar opu olman gerekecek
Aaa öyle bir şey demedi cnm bnm drm sadece çözülün bir hücre alınıyor dediler alınan hücrede genetik araştırılıyormus farklı bir şeyim acaba gerçi daha görüşmeye gitmedik ama bilemedim şimdi yaaa

Hayirlisi olsun cnm tez vakitte kucagin dolsun ins

Canim ben bahceci fulyadaydim birde ta hollandadan geldim
Mustafa bahceci hocayi 2defa gordum transferimi bile o yapamadi... Bilmiyorum o konuda beni memnun edemediler
Yaptirirsam Bruksel tup bebek merkezinde yaparim Yucel Karaman hocada super doktor ...
Ama iste biz son anda kararimizi degistirip bahceciye gittik... Nasip demekten baska birsey diyemiyorum
Ben geçen hafta daha genetik sonucu gelmemişti rüyamda Yücel kahramana gidiodukk içim bir tuhaf olmuştu uyanınca Yücel hocayı da hiç bilmem kimseyle konusmuslugum da yoktu bilincaltimda kalmış sanitim

minikgelin minikgelin bitanem değerin çok iyi maşallah ne gelirse sağlıkla gelsin inşallah tek yada çift sağlıkla kucağına al inşallah sende tüm gebelerde lütfen ama lütfen artık karnındakini düşün ve sıkıntı yapma ne yazık ki dünyanın Kanunu bu keşke herkes pozitif alsa ama herkes nasibini yaşıyor herkesin pozitif olacak diye bir şey yok malesef keşke öyle bir şey olsa ama sevinçte üzüntüde biz insanlar için

Back
X