2016 Aralik tup bebek

Canım arkadasımında hiç düşüğü olmuyodu ki aynı benim gibi kanaması başlıyomus. Rahime çizik atıldıgını duymustum bi söyleyim onu doktoruma. Benimde transferden sonra doktorum hersey gayet iyi cok güzel demiş eşime 5.gün a kaliteli embrylar fln demiş sonucta hüsran olunca ikinci tedavimde ne gerekiosa yapılsın diye düşünüyorum geriside nasip tabiki
Canım bende senle aynı merkezde tedavi oluyorum benimde üçüncü deneme nde çizik atıldı ama sonuç yine negatif başkaların faydası oluyo ama bende değişen bir şey olmadı en önemlisi rabbim ol diyecek tabiki biz yine vesilelerimizi ariyacaz

İnş kendiliğinden gelir kuzum bu eziyeti çekmezsin gerçekten ruhen insan şok yıpranıyor bedenen yıpranmak artık umrunda olmuyor ...niye öyle kramp giriyor acaba doktora sor mutlaka seni çok rahatsız ediyorsa

En güzeli doktorunun dediği çok araştırma kafanı karıştırma dondurulmuş embriyo ile transfer çok rahat hamilelik olasılıgıda baya yüksek :KK66:
Aşırı hemde canm ya suan yatamiyorum oturup aglicam resmen yarn kesinlikle sorcam acaba ilaçlar yüzünden mi oldu negatif alan arkadaşlar ilaçları bırakınca sizdede oldu mu bu durum ben acayip kötüyüm şuan resmen sağ tarafım sancidan felç olmus durumda :(

Canım bende senle aynı merkezde tedavi oluyorum benimde üçüncü deneme nde çizik atıldı ama sonuç yine negatif başkaların faydası oluyo ama bende değişen bir şey olmadı en önemlisi rabbim ol diyecek tabiki biz yine vesilelerimizi ariyacaz
Evet canım nasip kısmetimizde varsa elbet bigün bizde kavusucaz ama yinede her yolu denemek lazım içimizde kalmasın peki hiç açıklama yapıyormu doktor yani nie olmamıs olabilir diye ben negatif sonucumdan sonra mehmet hocayı göremedgm için soramadım bidahaki gittigmde konusucam

azrass azrass Çok güzel bir başlık hazırlamışsın canım inşallah hepimiz içinde hayırlısı olur. Benide listeye eklermisin. Bahçeci fulya, Mustafa bahçeciye gidiyorum 3 gün önce yum toplandı beklemedeyim yani. Hadi hayırlısı olsun inşallah.

Aşırı hemde canm ya suan yatamiyorum oturup aglicam resmen yarn kesinlikle sorcam acaba ilaçlar yüzünden mi oldu negatif alan arkadaşlar ilaçları bırakınca sizdede oldu mu bu durum ben acayip kötüyüm şuan resmen sağ tarafım sancidan felç olmus durumda :KK43:
benimde kasiklarimda cok fena agrilar oluyor negatifi gormesem belirti dicemdee yokk neyin nesi anlamadim :)

azrass azrass Çok güzel bir başlık hazırlamışsın canım inşallah hepimiz içinde hayırlısı olur. Benide listeye eklermisin. Bahçeci fulya, Mustafa bahçeciye gidiyorum 3 gün önce yum toplandı beklemedeyim yani. Hadi hayırlısı olsun inşallah.
hosgeldiniz.. Hakkinzda hayirlisi olsun insalla bu tedavinizde pozitif sonuc alirsiniz. Listemiz suan guncel degil arkadasimiz ilgilenemiyor malesef bazi nedenlerden dolayi

Günaydın yarın kan tahlili günüm ama bugün işe giderken idrar testi alıp deneyeceğim çok dua edin bana lütfen hiçbir belirtim YÖK 3 gündür

Evet canım nasip kısmetimizde varsa elbet bigün bizde kavusucaz ama yinede her yolu denemek lazım içimizde kalmasın peki hiç açıklama yapıyormu doktor yani nie olmamıs olabilir diye ben negatif sonucumdan sonra mehmet hocayı göremedgm için soramadım bidahaki gittigmde konusucam
Embriyonun tutunması hakkında bi açıklama yapmadı şimdi dondurulmuş embriyolarim var geçen ay transfer olcakti rahim duvarı ince diye ertelendi bu ay tekrar başladım sonuna geldim ama yine çok kalinlasmadi ben kendi fikrim o yüzden tutunmuyolar diye düşünüyorum

Günaydın yarın kan tahlili günüm ama bugün işe giderken idrar testi alıp deneyeceğim çok dua edin bana lütfen hiçbir belirtim YÖK 3 gündür
Gunaydin cnm idrar testi moralini bozmaz ins sabredeblrsen yarini bekle. Sabredemezsen de ins cift cizgiyi gorursun hepbirlikte seviniriz

Gunaydin cnm idrar testi moralini bozmaz ins sabredeblrsen yarini bekle. Sabredemezsen de ins cift cizgiyi gorursun hepbirlikte seviniriz
Çok teşekkür ederim ben kendimi zaten. Negatife hazırlamaya başladım 2 gün önce yarın hastanede iyice üzülüp ağlamayın diye açıkçası yapacağım testi

Aşırı hemde canm ya suan yatamiyorum oturup aglicam resmen yarn kesinlikle sorcam acaba ilaçlar yüzünden mi oldu negatif alan arkadaşlar ilaçları bırakınca sizdede oldu mu bu durum ben acayip kötüyüm şuan resmen sağ tarafım sancidan felç olmus durumda :KK43:
Cnm büyük ihtimal ilaçlar adetini baskılıyor vücudun adet olmak için uğraşıyordur ondan böyle ağrın vardır ben negatifi ilk tüp bebeğimde almıştım onda trasnferin 8. Günü adet oldum düşük yaptığımda kan değerim düşmeye başladığı gibi adet oldum ben hemen adet oluyorum ama ilaçlardan dolayı adeti gecikende çok oluyor

Cnm hemen yaz mutlaka :) içini ferah tut son zamanlarda hep negatif olunca insan etkileniyor sanırım
Hakkında hayırlısı olsun ini güzel haberlerini bekliyoruz

Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim

Eklentiler

• IMG_7153.webp
    IMG_7153.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 71
Back
X