Amin inş bugün duymak çok istiyorum hayırlısı ile ara ara gözlerim doluyor ne kadar çok bekledik annelerde gelelim diye tutturdular gelecekler..
ben söylemedim. allahın izniyle üç ay bekleme kararı aldık eşimle.Amin inş bugün duymak çok istiyorum hayırlısı ile ara ara gözlerim doluyor ne kadar çok bekledik annelerde gelelim diye tutturdular gelecekler..
gözün aydın canım .bebiş sağlıklı kafanı takma .önemli bir durum olsa dr zaten söylerdi.Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.
sagol canım inşallahgözün aydın canım 10 güne kalp atışını duyarsın Allahın izniyle.
Benim 3 aralıktı transfer bugün gidicem öğrenmeye geçen hafta çağırdı doktor gitmedim bir hafta geç olsun garanti olsun dedim inş duyarım , çünkü yedi sekiz haftalıkta duyuluyor genelde sabretmek çok zor ama edelim. Erken gider kalpatışı duyamazsak kahroluruz.
ah evet beklemek cok zor..pozitifi görsem tamam sanıyordum once ama yok bitmiyormus bununla Allah tamamına erdırsın hepimizinkiniSağ salim kucağına al inş resime bak bak doyum olmuyor kendimdenbiliyorum..
ben söylemedim. allahın izniyle üç ay bekleme kararı aldık eşimle.
ah evet beklemek cok zor..pozitifi görsem tamam sanıyordum once ama yok bitmiyormus bununla Allah tamamına erdırsın hepimizinkini
aa ne guzel aynıyız demek hadi inşallah sende görürsün canım keseyi cok guzel bir duygucnm selam. benimde bugun tam 5 haftalık oldu. seninle aynıyız. bende yarın keseyi görmeye gidicem. kalp atışı 6. haftada görünüyor.7. haftada duyuluyor. allahım o güzel günleri göstersin hepimize.
evet birde onlar var degil mi yok yok kucagımıza alana kadar bize rahat yok tabi buna da sukur elhamdulillahYok canım nerde bitecek pozitifi görmekle şidmi kalp atışını duyalım bir sonraki adım sağlıklı mı olacak ikili üçlü tarama testleri rahat nefes almak yok
kızlar bende dun keseyı gordum ama halen cok tedırgınım kalp sesını de duysam rahatlicam bugun tam 5 haftalık oldu kalp atısı ne zaman duyulur ki ?
Gözün aydın cnm bende bugun tam 5+0 oldum deişik geliyor :)Aynen benimde azaldı belirtilerim. Bunlara hiç kafa yorma güzel beslen bebiş büyüsün annesi .
7-8 de duymaya başlarsın cnm garanti olsun diyorsan 8 . Haftada git doktoraCnm pazartesi tam 6 hafta dolar bizim, kalp atımı duyulmasa da görülebilir diye düşünüyorum. Sence ? Görülmesi bile çok iyi .
Mşlh cnm gününe göre çok iyi hadi gözün aydınKan testi sonucum 210 kızlar
Yok cnm bşy olmaz ileriki aylarda aşırı öksürmek doğumu başlatıyor ozaman öksürük şurubu veriyorlar şimdi bşy yapmaz korkmakızlar selam birşey soracağım. bugün sürekli hapşırıyorum ve her hapşırdığımda korkuyorum. sıkıntılı mı sizce
ben bi kez düşük yaşadım ondan sonra böyle bi karar aldık. bebişler iyi olsunda onların gönlünü almak kolay.Ben annelerin duasıyla kendimi daha iyi hissediyorum zaten biz üç ay gizlesek bizimkiler gönül koyarlardı..Tabiki herkesin kendi kararı nasıl mutlu hissederseniz
Maşallah çok güzel canım kaçıncı günün peki transferden sonra kac embriyo konulmustuKan testi sonucum 210 kızlar
Sen kaN ver cnm idrar testleri güvenilir deilBugün test günüm. Öğleden sonra gidip kan vereceğim. Sabah idrar testi yaptım, negatif çıktı. Eşim çok üzüldü. Benim hala içimde bir umut var. Siz de dua edin.
O düzelir bence zamanla mecbur bebek büyüdükçe öne gelecektir cnm.Kızlar benim rahmim gerideymiş o yüzden doktor baya uğraştıktan sonra anca gorduk bebegi. Kalp atışi göründu ama yine duyamayız dedi 6+4muş alttan bakarsak dinleriz dedi ama gerek duymadı gayet saglıklı dedi. Aranizda rahimi geride olan var mı? Netten baktim normal yazıyor ama tedirgin oldum.
Ya kıyamam nkdr tatlı bi doktor gerçekten işini çok severek yapıyor demek böyle üzülmüşKızlar doktorum aradı tuğçe olmadı ben çok üzgünüm dedi ağladı laboratuara gidip araştırcam size dönüş yapcam dedi hala inanamıyorum çok üzgünüm dedi kendimden çok adama üzüldüm :)
Yaa canim kim bu dr adi neeKızlar doktorum aradı tuğçe olmadı ben çok üzgünüm dedi ağladı laboratuara gidip araştırcam size dönüş yapcam dedi hala inanamıyorum çok üzgünüm dedi kendimden çok adama üzüldüm :)
5+3 günlük olarak hesapladım canım.canım sen tam olarak kac haftalık kac gunluksun ?
Tabi canım görülmesi bile iyi ben kese düzgün gelişiyomu bebek nasıl merak ettiğimden gitcem.Cnm pazartesi tam 6 hafta dolar bizim, kalp atımı duyulmasa da görülebilir diye düşünüyorum. Sence ? Görülmesi bile çok iyi .
Benim ilk günler acayip olmuştu şimdi Yok cnmbaşağrısı yaşayanınız varmı kızlar. 2 tane progestan 200 lük alıyorum gece yatarken ondan olabillirmi?
birini öğlen iç dedi ama dayanamazsan akşam iç dedi. ondan ikisinide akşam içiyorum. bu gebeliğim bulantılı geçiyor ayrıca.Benim ilk günler acayip olmuştu şimdi Yok cnm
İki tane alıyorsun diye olabilir zaten TEK'i bile çok etkili
Dayanamazsan parol içebilirsin doktor öyle dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?