2016 Aralik tup bebek

Canım benim çok üzgünüm, Allaha dua edicem senin için. İnşallah değerlerin yükselicek. İlaçları kesmesen diyorum. Tahlil yaptırsan iki gün sonra olmazmı?

Sabır dua şükürle yoluna devam et iyisini düşün canım bende sekizinci haftaya getirdim ama nasıl tedirginlik bitmez bitmiyor sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza

Ayyyyyy çok sevindim canım benim ama hiç şaşırmadım belliydi iki olduğu allah tamamına erdirsin çok dikkat et kendine de bebeklerine de ikiz gebelik bol dinlenme istermiş sen de öyle yap maşallah diyelim Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin

Allah razı olsun cnm iki doktor tek diyince daha hevesim kırılmıştı doktor ikiz gebelik Hakkında ne düşünüyorsun diyince ağlamaya başladım:)
Acayip deişik bi duygu valla
12. Hafta alttan dikiş atacak erken Doğum olmasın diye 20. Haftadan sonra işe gitmezsin rapor veririm dedi:)

HAyırlı olsn cnm cok sevındım gonlundekı nasıp oldu cok sukur darısı isteyen herkese

Ağlattın beni cnm benim. Ne kadar sevindim anlatamam. Allahım kuvağına da almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım çok

Gözünaydın canm :) kucağına da al sağlıkla ikisini de kafayı biraz da öyle ye

Aaa gözün aydın kız ne güzel süpriz yapmış annesi
Hemde nasıl sürpriz ama hep içimden ikiz geçiyordu İnan tabi iki doktor tek diyince hevesim kırılmıştı beklemiyordum ikiz Diyince:)
HAyırlı olsn cnm cok sevındım gonlundekı nasıp oldu cok sukur darısı isteyen herkese
Allah razı olsun cnm rabbim kucağıma almayı nasip eder inş çok heycanlıyım korkularımda var su gibi akıp geçer inş zaman rabbim herkese nasip etsin :)
Ağlattın beni cnm benim. Ne kadar sevindim anlatamam. Allahım kuvağına da almayı nasip etsin inşallah, çok duygulandım çok
Sürekli ağlamaklıyım şuan:)
Muayene olmadan önce hemşireye tekmiş dedim 3. İçin daha gelirim demiştim:) içeride ikiz olduğunu görünce hemşire daha gelmezsin dedi:)

Maşallah maşallah cnm allah ikisinide sağsalım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim.

Masallah canım çok sevindim adına , Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize merhaba
Hamile kalanlara Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
Henüz mutlu haberi almayanlara da Allah öncelikle sabır sonrasında ise tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin
Ben de ilk tüp bebeği yaptırdım.5. Gün embriyosu ve suan 6. Günüm 27 'sine kadar beklemeye devam
Sormak istediğim bir şey var:Transfer öncesi ve sonrası e2 sonucunuz kaç çıktı ,Allah aşkına paylaşır mısınız?

Canim e2 sonuclarini doktor soylemedi dosyada kaldi o ben de bakmadim hatirlamiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…