6 gününde normal testte de mi çıktı Canım belirgin mi idi 2 çizgi bayağı bende önce idrar testi yapmam ?5.gün erken testte çıktı normal testte çıkmadı bugün 6. Günüm ikisindede çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gününde normal testte de mi çıktı Canım belirgin mi idi 2 çizgi bayağı bende önce idrar testi yapmam ?5.gün erken testte çıktı normal testte çıkmadı bugün 6. Günüm ikisindede çıktı
Aminaynen canim. ins mevlam bir gun bizede nasip edecek ve bizde o muhteşem anları paylaşacağız.
kötü zamanda grup oldun ama öksürük yada hapsirik etkilemez diyolar. allah korur insTransfer oldum canım cok heyecanlıydım zar zar titredim heyecandan ama islem başlayınca duruldum çok değişik bir duyguydu inşallah seninde güzel gecer beraber güzel sonuclarımızı alırız duamdasın
Hayırli olsun canım kat kat artsın insallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Benim şu oksurük mahfetti beni cok korkuyorum birsey olacak diye ama onun dışında dediğin gibi boşluktayım huzir içinde
allah ona can versin canimB benim bebisim evet canim tek transfer ikiyi kabul etmediler yaşın küçük ve ilk denemem diye
Aslinda duzenli artis daha muhim.blki sizinki gec tutunmustir yarin birdaha yapin insallah guzelce artmistirr annecigine iyice tutunmustur Allahin izniyleMerhaba kızlae aralığın 1 inde transferim oldu 12 gün sonra yani dün test sonucum 35 çıktı benim gibi olan varmı bilgiai olan varmı değerim sanırım çok düşük çok korkuyorum
Erken testte belirgin ucuz olan testte ilk çizgiden daha soluk çıktı6 gününde normal testte de mi çıktı Canım belirgin mi idi 2 çizgi bayağı bende önce idrar testi yapmam ?
YaptirBirazdan hastahaneye gidicem iğnem var acaba kan testi yaptırsammı
Kaçıncı gündesin cnm çok erkense yaptırma çıkmayabilirBirazdan hastahaneye gidicem iğnem var acaba kan testi yaptırsammı
İdrar da çıktı canım kanda cesaret edemiyorumKaçıncı gündesin cnm çok erkense yaptırma çıkmayabilir
2 gün sonra kan ver cnm düzenli artarsa umut var demektirMerhaba kızlae aralığın 1 inde transferim oldu 12 gün sonra yani dün test sonucum 35 çıktı benim gibi olan varmı bilgiai olan varmı değerim sanırım çok düşük çok korkuyorum
Ha ozaman ver kız sorma bileİdrar da çıktı canım kanda cesaret edemiyorum
Canım öyle iyi anlıyorum ki seni. benim yakın arkadaşlarımın hep 2 çocuğu var ve en yakın iki arkadaşım da 2.ye hamile şu an. hatta biri kapı komşum. onlar adına çok seviniyorum ama itiraf etmeliyim Allah affetsin ama bir yanım da kıskanıyorBenim en yakın 3 arkimm hamile.onlarla konuşurken bile zorlaniyorm.nasipten öte birşey yok.
Bende bahceci Fulyadayim.. Bende aslinda pek bir sorun cikaramadilar yillardir.. 1 dusugum ve 2 kimyasalim var bundan sonra 6 asilama 2 tup bebek 2 dondurulmus transferim oldu ama bunlarin hic biri tutmadi.. Sonra Yucel hoca rahmim T seklinde oldugunu buldu ve tedavi oldum daha sonra kendiligimden 10 sene sonra hamile kaldim ve suan 4,5 yasinda bir kizim var.. Kizima kardes icin deniyoruz.. Ben yumurtalarimda genetik arastirma istemiyorum aslinda.. Gerek duymuyorum bakalim artik gelecek hafta hepsi belli olacak.. İstemememin sebebi ben hollandada yasiyorum ve istanbulda kimsemiz yok otelde kaliyoruz.. Genetik olursa bir dahaki aya transfer edecekler bu demek oluyorki ben tekrar istanbula gelecegim... Hem zaman hem cok masraf.. Bakalim artik hayirlisi..Bahçeci umuttayimm canım.esimde sayı hareket morfoloji sıkıntısı var.sperm her zaman çıkmıyor.doktorum da genetik yapalım dedi .ilk deneme disgebeliklee sonuçlandı ama tüplerde görülemeyecek kadar yüksek değildi beta bu nedenle kesin dış veya kesin kimyasal diyemedi.ama düzensiz beta dış gebeligi gosteriyodu.sizde ki sıkıntı neydi
Cnm aslında kıskanma deil de neden benim de olmuyor hissi o ..bende iyi bilirim o duyguyu .. şimdi tüm arkadaşlarım 2. Ye hatta 3. Ye hamile olanlar var .. hamile muhabbeti ediliyordu bende tedavi aşamasındayım biliyorlar neyse akşam oldu eve geldim hamile arkadaşım aradı kusura bakma senin yanında hamile muhabbeti ettik üzdükmü seni dedi bende çok şükür 1 tane var niye üzüleyim herkesin rıskı nasibi ayni olmaz dedim ..düşünsene evladım olmasına rağmen laflar bitmiyor ... allah büyük ben canı yürekten evlat isteyen kimsenin kucağının boş kalıcağına inanmıyorum sperm olsun yumurta olsun gerisi kolay belki ilk denemede olur belki 6. Denemede ama olur ... bana bundan 5 sene önce kardeş yapmak için tüp bebek yapacaksın deselerdi dalgamı geçiyorsun benle derdim ama bak zaman geçiyor hiç evladım olmuycagını düşünürken kardeş yapmak için uğraşıyorumCanım öyle iyi anlıyorum ki seni. benim yakın arkadaşlarımın hep 2 çocuğu var ve en yakın iki arkadaşım da 2.ye hamile şu an. hatta biri kapı komşum. onlar adına çok seviniyorum ama itiraf etmeliyim Allah affetsin ama bir yanım da kıskanıyor
( bunu ilk kez itiraf ettim)diğer yandan herkes bu konuda prof. yok bilmem nerede doktor varmış ona gitmeliymisim , yok bilmem kim şunu şunu yapmış ben de denemeliymisim. hatta bir arkadaşım ameliyatımdan sonra "sen kendini çok kurcalatiyorsun biraz oluruna bırak. bilmem kimin 7 sene sonra oldu." dedi. daha neler neler...
Canım öyle iyi anlıyorum ki seni. benim yakın arkadaşlarımın hep 2 çocuğu var ve en yakın iki arkadaşım da 2.ye hamile şu an. hatta biri kapı komşum. onlar adına çok seviniyorum ama itiraf etmeliyim Allah affetsin ama bir yanım da kıskanıyor
( bunu ilk kez itiraf ettim)diğer yandan herkes bu konuda prof. yok bilmem nerede doktor varmış ona gitmeliymisim , yok bilmem kim şunu şunu yapmış ben de denemeliymisim. hatta bir arkadaşım ameliyatımdan sonra "sen kendini çok kurcalatiyorsun biraz oluruna bırak. bilmem kimin 7 sene sonra oldu." dedi. daha neler neler...
Ben evlendim ilk günden kaynanam üşütme çocugun olmaz muhabbetlerine girdi tabi zaman geçtikçe çocuğu olmuyor imaları arttı öğrendikki eşimdeymiş sorun tabi söyledim eşimin akrabalarına çünkü sorunu benden bilip beni bunaltacaklardı .. eşimin tarafı sıkıştırmıyor artık tedavi sırasında soru bile sormuyorlar ben konuyu açmadığım için ama kendi arkadaş çevrem bunaltmış durumda söylesen dert söylemesen dert diyip söylemiştim .kendi aileme söylemedim çünkğ ufak sorunu dert yaparlar beni aşırı bunaltırlar . ama gerçekten insanın özeli aylarca söylemiyor kimse hamile oldugunu..insanlara güven kalmamış bu ve her konuda içini dökersin gün gelir sana senin özelinle vururlar .. kime güveneceğiz neden hayinlik var herkeste ...Bence bu meseleyi kimseyle sohbet konusu yapmamak gerekiyor. Benim yediğim içtiğim ayrı gitmez bi arkadaşım vardı. (1 yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz) Hamileymiş. 7. Ayında paylaştı. 7 yıllık evli çok uğraştılar bebek olsun diiye. Ben çok takdir ettim onu kimseye söylememiş. Anlayışla karşıladım onu. Çok da sevindim onun adına. Ben tedavi sürecini annemle bile paylaşmadım. Panik yapıyolar noldu noldu sürekli bi soru. Kimiside dediğin gibi akıl vermeye bayılıyor. Kendinize saklayın derim. Bişeyler öğrenebileceğinize inandığınız kişilere danışın sadece. Hersey iyi olucak. Süreç uzun ve sabır istiyor. Yolumuz açık olsun inşallah.
Canım benim saklamak gibi bir lüksüm olamadı maalesef en doğrusu bu haklısın ama ben öğretmenim ve 10 ay içinde 3 ameliyat oldum tabi her seferinde rapor izin aldım. bu süreçte de sürekli kontrol gerektiğinden yine sevk kullandım çünkü ilcedeyim ve kontrol için ile gidiyorum. ayrıca tüp bebek merkezim de konyada yani başka bir ilde. bi gün öncesi izin bir gün sonrası izin derken epey dikkat cekti ve söylemek zorunda kaldım. ailemle aynı yerde yaşamadığım için ameliyatlarda annem geldi baktı saklamak imkansızdı yani. sadece bir ameliyatı ve bir aşılamayı saklayabildikBence bu meseleyi kimseyle sohbet konusu yapmamak gerekiyor. Benim yediğim içtiğim ayrı gitmez bi arkadaşım vardı. (1 yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz) Hamileymiş. 7. Ayında paylaştı. 7 yıllık evli çok uğraştılar bebek olsun diiye. Ben çok takdir ettim onu kimseye söylememiş. Anlayışla karşıladım onu. Çok da sevindim onun adına. Ben tedavi sürecini annemle bile paylaşmadım. Panik yapıyolar noldu noldu sürekli bi soru. Kimiside dediğin gibi akıl vermeye bayılıyor. Kendinize saklayın derim. Bişeyler öğrenebileceğinize inandığınız kişilere danışın sadece. Hersey iyi olucak. Süreç uzun ve sabır istiyor. Yolumuz açık olsun inşallah.
İnsanlar nezaketi unutmuş sadece,, kim neyden kırılır hiç düşünmeden konuşuyorlar. Ben kayınvalidemle arama mesafe koydum. Zaten eşimde izin vermez öyle konular konuşulsun. Bazı arkadaşlar burda da yazmışlar. Arkadaşlarımla görüşmüyorum. Aramıyorum diye. BiraZ gerekiyor malesef.M
Ben evlendim ilk günden kaynanam üşütme çocugun olmaz muhabbetlerine girdi tabi zaman geçtikçe çocuğu olmuyor imaları arttı öğrendikki eşimdeymiş sorun tabi söyledim eşimin akrabalarına çünkü sorunu benden bilip beni bunaltacaklardı .. eşimin tarafı sıkıştırmıyor artık tedavi sırasında soru bile sormuyorlar ben konuyu açmadığım için ama kendi arkadaş çevrem bunaltmış durumda söylesen dert söylemesen dert diyip söylemiştim .kendi aileme söylemedim çünkğ ufak sorunu dert yaparlar beni aşırı bunaltırlar . ama gerçekten insanın özeli aylarca söylemiyor kimse hamile oldugunu..insanlara güven kalmamış bu ve her konuda içini dökersin gün gelir sana senin özelinle vururlar .. kime güveneceğiz neden hayinlik var herkeste ...