2016 Aralik tup bebek

Canım benim saklamak gibi bir lüksüm olamadı maalesef en doğrusu bu haklısın ama ben öğretmenim ve 10 ay içinde 3 ameliyat oldum tabi her seferinde rapor izin aldım. bu süreçte de sürekli kontrol gerektiğinden yine sevk kullandım çünkü ilcedeyim ve kontrol için ile gidiyorum. ayrıca tüp bebek merkezim de konyada yani başka bir ilde. bi gün öncesi izin bir gün sonrası izin derken epey dikkat cekti ve söylemek zorunda kaldım. ailemle aynı yerde yaşamadığım için ameliyatlarda annem geldi baktı saklamak imkansızdı yani. sadece bir ameliyatı ve bir aşılamayı saklayabildik :110:
Bu konudaki sohbetten hoşlanmadığımızı biraz hissedirirsek anlarlar heralde. Aman sonuçlar iyi olsunda nasılsa susarlar. Canımızı sıkmayalım biz.:KK49:

İnsanlar nezaketi unutmuş sadece,, kim neyden kırılır hiç düşünmeden konuşuyorlar. Ben kayınvalidemle arama mesafe koydum. Zaten eşimde izin vermez öyle konular konuşulsun. Bazı arkadaşlar burda da yazmışlar. Arkadaşlarımla görüşmüyorum. Aramıyorum diye. BiraZ gerekiyor malesef.
Hamile olurda kurtuluruz şu milletin laflarından inş:)

Bu konudaki sohbetten hoşlanmadığımızı biraz hissedirirsek anlarlar heralde. Aman sonuçlar iyi olsunda nasılsa susarlar. Canımızı sıkmayalım biz.:KK49:
İnşallah canım valla insanlar anlamazliktan geliyor. sırf sorularına cevap vermediğim için sayfalar dolusu mesajına maruz kaldım dış kapının mandalı bir tanıdığa. amaaannn Allah'ım görüyor cektiklerimizi önemli olan inancımızı yitirmemek. olacak inanıyorum...

Kızlar, aranızda menogon iğne kullanan var mı? Çok kötüyüm. Bütün vücudum dökülüyor. Kalçamdan ayaklarıma kadar ağrılar iniyor. Bel ağrısıda var. Yan etkilerini okudum fena seyler yazıyor. Öneriniz varmı.

Canim ne desek bos biliyorum ama uzme kendini.sukur rabbim sana bi kiz evladi verip tattirmis anneleik duygusunu.rabbim size onu bagislasin.biz henuz onuda tatamadik belkide hic tatamicaz.bi kizimiz olsa ona bile sukretcez.oyuzden hic isyan etme zamana birak herseyi.verende alanda rabbim ne desek bos.bende yarin artik kan vercem.butun idrar testleri negatif.olmadiysa ilaclari birakayim bari.bir senede ucuncu denemem.ilaclardan hormonlardan vucudum dengeai kalmadi artik.
Canm meraba bsey sorcam tutmadığı zaman diğer denemelerinize ücret ödüyor musunuz

Teşekkür ederim. iğneleri aşılamadan biliyorum.beni korkutan yumurta toplama işlemi.anesteziden nasıl uyanırım naparım bilmiyorum.eşimle birlikte çalışıyoruz ikimiz birlikte zor gideriz gibi.kimsede yok yanımızda.vitaminler neler mesela.bende fhs yüksek biraz 16 gibi.
Valla cnm benim ağrım çok fazlaydı karın ağrısına dayanamam demiştim dayanamadım da ağlayarak uyandım tabi eşim başımda hadi uyan diye opmekten uyumama izin vermedi o ne tatlı bi uykuydu öyle yemin ederim çok sevdim ben narkozu hahaha:)

Ya normalmi gerçekten moralim çok bozuldu
Dondurulmuş embriyom kaçtane olcak derken şimdi yumurtam olcak mı korkusu sardı beni :KK43:
Canım neyinden korkuyosun ki ben ilk 300 ile başladım düşün ama çok şükür 13 tane toplandı 4 tanesi çok fazla olgunlaşmamış denildi 9 tane kullandılar kendini en başından bırakma

Kızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Harika bir haber buuuu allahım şagsalim al kucağına gurup şenlendi beaaa halaylar başlasın :halay::anneadayı:
dilfeza dilfeza azrass azrass kızlar varmı heyecan yarın benim transferim 2 de bu gece sizin içinde kendim içinde dua edicem inşş bebişler bizlere sımsıkı tutunurlar :anneadayı::anneadayı:
Can'ımmm Rabb'im razı olsun bu saat oldu uyuyamadım heyecanda var benim de dualarim sizinle insaallah bebis haberlerimizi vericez birbirimize :)
Transfer oldum canım cok heyecanlıydım zar zar titredim heyecandan ama islem başlayınca duruldum çok değişik bir duyguydu inşallah seninde güzel gecer beraber güzel sonuclarımızı alırız duamdasın
Amiiin cnm insaallah guzel
Olur birlikte gun sayacağız :)

Hayırli olsun canım kat kat artsın insallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Benim şu oksurük mahfetti beni cok korkuyorum birsey olacak diye ama onun dışında dediğin gibi boşluktayım huzir içinde

Kızlar test yaptım hamileyimmm :anneadayı:
Oh oh ohhhh Ne guzel mesajlar bunlar yahuu :halay:şükürler olsun allahım ..şagsalim alırsın ins kucağına cnm :dua:

Back
X