- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
ins ugraslarimizin karşılığında alırız. suan ezan okunuyor mevlam bütün isteyenlere içinde bizede nasip eder insAynen taze inek sütü köy yumurtası ceviz dogal bal falan ugraşiyorum bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins ugraslarimizin karşılığında alırız. suan ezan okunuyor mevlam bütün isteyenlere içinde bizede nasip eder insAynen taze inek sütü köy yumurtası ceviz dogal bal falan ugraşiyorum bende.
allah yardimcin olsun canim. ins beni din bir omur boyu seninle olur.Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)
Kizlaaaar bu arada bende birazdan transfer olucaaaMmm ne olur dua edin bana
Amiin cnm Sagolasin :) cumlemizin ins rabbim emeklerimizin karşılığını versinallah yardimcin olsun canim. ins beni din bir omur boyu seninle olur.
Amin canım rabbim sizlerede nasip eder inşallahHarika bir haber buuuu allahım şagsalim al kucağına gurup şenlendi beaaa halaylar başlasın
Can'ımmm Rabb'im razı olsun bu saat oldu uyuyamadım heyecanda var benim de dualarim sizinle insaallah bebis haberlerimizi vericez birbirimize :)
Oh oh ohhhh Ne guzel mesajlar bunlar yahuuşükürler olsun allahım ..şagsalim alırsın ins kucağına cnm
![]()
Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)
Kizlaaaar bu arada bende birazdan transfer olucaaaMmm ne olur dua edin bana
Yaaa dimi insaallah cnmm pozitif sonuc olur ve size de umut oluruzhadi bakalım al bebişini gel annesşni cok heyecanlı ya:) yürek dayanmaz :) inş sonucuda güzel olur hepbirlikte seviniriz. ben kaldım ocak ayına bu süreci birlikte yaşayamadık siz tecrübeli anneler olacaksınz 1 ay farkla :)
Kızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...
Ya cnm çıkmaması normal bence henuz 7. Gun birde o erken gebelik testleri cok sağlıklı degil .. ben gecen sene prodüktör markayla NE ümitlenmiştim pozitif cikti sonra kanda negatif ne cok ağlamistim .. Dur bakalım henuz erken üzülme iki gun sonra tekrar test yap evde normal ıdrar testiKızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...
Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıiibiraz erken bence, idrarda cikmama ihtimali yuksek, bence esas gununu bekleyip kanda yapin, insallah pozitif cikar hayirlisiyla..
Bendede aynı durum canım.yarın 11. Günüm test günüm benim 3.gün embriyosu ama dünden beri okuyorum herkese hatalı çıkabilir yazıyo bozma moralini belkide bizİmkiler geç tutunmuşlardır.Ağlamaktan kendime gelebilir isem ama hiçbirşey yapmak istemiyorum bütün umudum Herşeyim bitti gitti ama yaa çok zor inşallah sizler pozitif görürsünüz kızlar...
Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıii
Kızlar test yaptım hamileyimmm![]()
sonuçlar pozitif olsunda çekilen tüm çileler unutulacak ona eminim :) aldınmı bebişi transfer nasıl oluyor sıkışıklık zorluyormu nekadar süre dinlendiriyorlar bilgi alalım sendenO okaliptus_ bu arada cnm gec olsun güç olmasın bosver insaallah guzel olacak hersey 2017 de anne olacağız ha Eylul ha ekim![]()
Bende bunu cok merak ediyodumm transfer olan arkadaslar aydinlatsin bizi :)Sizler transfer sonrası namaz kılıyor musunuz kızlar? Abdest ve gusül abdesti nasıl olacak acaba
Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıii