2016 Aralik tup bebek

Harika bir haber buuuu allahım şagsalim al kucağına gurup şenlendi beaaa halaylar başlasın :halay::anneadayı:

Can'ımmm Rabb'im razı olsun bu saat oldu uyuyamadım heyecanda var benim de dualarim sizinle insaallah bebis haberlerimizi vericez birbirimize :)

Oh oh ohhhh Ne guzel mesajlar bunlar yahuu :halay:şükürler olsun allahım ..şagsalim alırsın ins kucağına cnm :dua:
Amin canım rabbim sizlerede nasip eder inşallah

Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)
Kizlaaaar bu arada bende birazdan transfer olucaaaMmm ne olur dua edin bana

hadi bakalım al bebişini gel annesşni cok heyecanlı ya:) yürek dayanmaz :) inş sonucuda güzel olur hepbirlikte seviniriz. ben kaldım ocak ayına bu süreci birlikte yaşayamadık siz tecrübeli anneler olacaksınz 1 ay farkla :)

Kızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...

hadi bakalım al bebişini gel annesşni cok heyecanlı ya:) yürek dayanmaz :) inş sonucuda güzel olur hepbirlikte seviniriz. ben kaldım ocak ayına bu süreci birlikte yaşayamadık siz tecrübeli anneler olacaksınz 1 ay farkla :)
Yaaa dimi insaallah cnmm pozitif sonuc olur ve size de umut oluruz :dua:

Kızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...

biraz erken bence, idrarda cikmama ihtimali yuksek, bence esas gununu bekleyip kanda yapin, insallah pozitif cikar hayirlisiyla..

Ya cnm çıkmaması normal bence henuz 7. Gun birde o erken gebelik testleri cok sağlıklı degil .. ben gecen sene prodüktör markayla NE ümitlenmiştim pozitif cikti sonra kanda negatif ne cok ağlamistim .. Dur bakalım henuz erken üzülme iki gun sonra tekrar test yap evde normal ıdrar testi

biraz erken bence, idrarda cikmama ihtimali yuksek, bence esas gununu bekleyip kanda yapin, insallah pozitif cikar hayirlisiyla..
Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıii

Ağlamaktan kendime gelebilir isem ama hiçbirşey yapmak istemiyorum bütün umudum Herşeyim bitti gitti ama yaa çok zor inşallah sizler pozitif görürsünüz kızlar...

Ağlamaktan kendime gelebilir isem ama hiçbirşey yapmak istemiyorum bütün umudum Herşeyim bitti gitti ama yaa çok zor inşallah sizler pozitif görürsünüz kızlar...
Bendede aynı durum canım.yarın 11. Günüm test günüm benim 3.gün embriyosu ama dünden beri okuyorum herkese hatalı çıkabilir yazıyo bozma moralini belkide bizİmkiler geç tutunmuşlardır.

Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıii

dr.lar 9.gun kanda yapin diyorlar 5.gun embriyosunda, demekki daha evel cikmamasi normal, cikmama ihtimali yuksek en azindan, bence beklemek lazim cnm..

O okaliptus_ bu arada cnm gec olsun güç olmasın bosver insaallah guzel olacak hersey 2017 de anne olacağız ha Eylul ha ekim :anneadayı:
sonuçlar pozitif olsunda çekilen tüm çileler unutulacak ona eminim :) aldınmı bebişi transfer nasıl oluyor sıkışıklık zorluyormu nekadar süre dinlendiriyorlar bilgi alalım senden

kızlar merakınıza yeniliyorsunuz farkındayım ama ben kendi adıma hiç idrar testi yapmama kararı aldım, ztn hamile olamadım şimdiye kadar bari bebegım 12 gun karnımdayken hamileymişim gibi yaşayayım olumsuz sonucu hemen öğrenmeyeyim. belkide olumlu olacak ama idrara gecmemiş bukadar üzüntüye değmez şimdiden. sonucta olumsuz oldugunda ztn üzülüp ağlayacagız erkenden bu süreci başlatmaya gerek yok. bebişleriniz tutunmaqya çalışıyorsa da onları aglayarak harap etmeyın faydalı bir iş yapmıyorsunz erken test yaparak. doktorlar boşuna kan testını 10. -12. gun yaptırın demiyorlar. sabredin lütfen

Sizler transfer sonrası namaz kılıyor musunuz kızlar? Abdest ve gusül abdesti nasıl olacak acaba

Back
X