2016 Aralik tup bebek

Canim olumsuz dusunme. Gecen ay ilk tup bebek deneyen arkadasim 11. Gun idrarda negatif cikmasina ragmen ertesi gun kandaki degeri 200'un uzerinde cikti..
Sende pozitif sonuc alirsin insaallah
Sizler transfer sonrası namaz kılıyor musunuz kızlar? Abdest ve gusül abdesti nasıl olacak acaba
Kizlar gusul sart degil. Yani transfer islemi gusul gerektiren hallerden degil. Normal abdestinizi alip namazinizi kilin. Ben oyle yapiyorum. Dus icin doktorunuzun soyledigi gunde dusa girince gusul alirsiniz.

Kızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...

Bendede aynı durum canım.yarın 11. Günüm test günüm benim 3.gün embriyosu ama dünden beri okuyorum herkese hatalı çıkabilir yazıyo bozma moralini belkide bizİmkiler geç tutunmuşlardır.
kizlar o testler hatalida cikabiliyomus umudunuzu kaybetmeyin insallah bebekleriniz sizinledir

Bizde dun gittik doktora ve benimde 6-7 yumos varmis yanliz yavas buyuyormus dozlarimi yukselti 2 menopur yazdi ve puregon 150 yukselti bu arada rahimim kalinli 4,5 mm sizin nasilsi acaba? Eger fazla kalinlasmassa transfer ertelenecek.. Bakalim hayirlisi yarin yine kontrolum var
Rahim kalınlığını söylemedi doktorum. Doktorum çok ii biri, ama çok yoğun olduğu için uzun uzun sohbet edemiyoruz. Benimde cumartesii tekrar kontrolüm. İğneler çok zor geliyo. Zormuş bu süreç. Olumlu sonuçlar nasip eetsin allah hepimize.

Kızlar erken gebelik testi aldım negatif çıktı bugün 7 gunumdu 5 gün embriyosu idi olmadı tutunamadilar galiba ben çok kötü oldum yaa ...
Cnm erken yapmışsın ben 8. Gün yaptım aşırı silinti kan verdim 30 çıktı zaten kanda 30 çıkması lazımım idrarda görünsün ..30 ve altı idrar testide çıkmıyor .. 8. Günden önce çıkmaz bi ihtimal çıkar oda ikiz olup 5. Gün embriyosu olması lazım.. keşke yapıp moralini bozmasaydın ben o hataya iki kez düştüm bidaha yapmam idrar testi

Canım neyinden korkuyosun ki ben ilk 300 ile başladım düşün ama çok şükür 13 tane toplandı 4 tanesi çok fazla olgunlaşmamış denildi 9 tane kullandılar kendini en başından bırakma
Ya bu traanfere iyi kalsın bide bi denemedik dondurulmuşum olsa en azından transferden sonra biraz içim rahat eder .. dondurulmuş embriyo ile transfer çok kolay böyle iğneli olan gerçekten zor :(

sonuçlar pozitif olsunda çekilen tüm çileler unutulacak ona eminim :) aldınmı bebişi transfer nasıl oluyor sıkışıklık zorluyormu nekadar süre dinlendiriyorlar bilgi alalım senden
Canm henuz merkezdeyim hala transfer olmadı az buldular sıkışıklığımı ultrasonda baya su ictim sonra odaya geçtim anaaaam benim bağırsaklarım bozuldu karnıma ağrılar girdi idararim korkunç sıkıştım mecbur tuvalete çıktım :eek: simdi bir bucuk litre daha ictim bekliyirum biraz daha sıkışmayı :KK45:

Canm henuz merkezdeyim hala transfer olmadı az buldular sıkışıklığımı ultrasonda baya su ictim sonra odaya geçtim anaaaam benim bağırsaklarım bozuldu karnıma ağrılar girdi idararim korkunç sıkıştım mecbur tuvalete çıktım :eek: simdi bir bucuk litre daha ictim bekliyirum biraz daha sıkışmayı :KK45:
Allah kolaylık versin cnm

Allah yardımcın olsun canım al yavrularını gel, tek mi çift i koyacaklar

Canım erken gebelik testi aldım yine negatif tek çizgi çok icim acidi yaa çok kötüyüm olmadı biliyorum yaa olmadıii
Üzme canim kendini daha erken moralini yuksek tut duamizdasin.
kızlar merakınıza yeniliyorsunuz farkındayım ama ben kendi adıma hiç idrar testi yapmama kararı aldım, ztn hamile olamadım şimdiye kadar bari bebegım 12 gun karnımdayken hamileymişim gibi yaşayayım olumsuz sonucu hemen öğrenmeyeyim. belkide olumlu olacak ama idrara gecmemiş bukadar üzüntüye değmez şimdiden. sonucta olumsuz oldugunda ztn üzülüp ağlayacagız erkenden bu süreci başlatmaya gerek yok. bebişleriniz tutunmaqya çalışıyorsa da onları aglayarak harap etmeyın faydalı bir iş yapmıyorsunz erken test yaparak. doktorlar boşuna kan testını 10. -12. gun yaptırın demiyorlar. sabredin lütfen
Cok isabetli bir kara canim bende ayni seyi düşunuyorum. Benim 5.gun embriyosu ama 12.gune test verdiler en erken 10.gun kanda baktiririm diyorum ki esime kalsa 13.gunu istiyo.
Sizler transfer sonrası namaz kılıyor musunuz kızlar? Abdest ve gusül abdesti nasıl olacak acaba
Evet canim sadece abdest gerekli cünkü guslu bozan bir durum yok. Ama benim eşim oturarak kılmamda isra etti bugunde kıl yarin ayakta kilarsın dedi.
Ah canım bende aynısinı yaşadim bana kalsa sıkıstim ama ultrasonda daha yarısı dedi. O sürahiden 3 tane içtimde isleme aldilar hatta orda hemşire şuan sıkışıklığin iyi ama full deil dedi :oha:.
Hersey guzel gecer insallah bebişlerini al gel.

Allah yardımcın olsun canım al yavrularını gel, tek mi çift i koyacaklar
Tek koyulacak cnm 6. Gun embriyosu .. İki koyulamazdi cunku 9 yumurtamdan 6 si dollendi bir tanesi gelişimini 5. Gune kadar devam etti bakalım Rabb'im verirse bununla verecek ..Allah'ımın izniyle olacak ins ..

Kizlaaaaar ben bebisimi aldım :anneadayı: umarım tutunur guzel yavrum kızlar NE olur duada unutmayın beni hepiniz bu süreçte Cook destek oldunuz NE kadar teşekkür etsem az :KK68:
Simdi yarım saat dinlenicem ve evimize gidecegiz abisine kardeşimizi götüreceğiz allahım ne olur olsun kuzum abi olsun o kadar cok istiyor Kı :cry:

Kızlar çok saolun umut oldunuz valla Rabbim razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten hâlâ benimle olma ihtimali var demi canım...
Var tabiki cnm erken henuz ne olur şimdiden üzülme ins bir 12. Gun gelsin kan testi yap sonra birlikte sevinir yada birlikte üzülürüz şimdiden sitres yasama bosuna bebeğin seninle olma ihtimalinden ona da stres yasatma

Kizlaaaaar ben bebisimi aldım :anneadayı: umarım tutunur guzel yavrum kızlar NE olur duada unutmayın beni hepiniz bu süreçte Cook destek oldunuz NE kadar teşekkür etsem az :KK68:
Simdi yarım saat dinlenicem ve evimize gidecegiz abisine kardeşimizi götüreceğiz allahım ne olur olsun kuzum abi olsun o kadar cok istiyor Kı :cry:
gözün aydın canım iyi bak bebişine güzelce dinlenin kaygılara kapılmamaya calıs testınıde erkenden yapıp canını sıkma, inş olacak, umut olun bizlere

Ay hadi bakalım hamişsin şimdi sımsıkı tutunur abi yapar oğlunu inş:)

Back
X