2016 Aralik tup bebek

Ay kızlar Yaa 20 dk tutabildim idrarımı sürgüye yaptin ne zormuş Yaa .. Kızlar sonucu pozitif olanlar NE yaptınız siz hemen idrara çıktınız mi ? Umarım bir sorun olmaz

gözün aydın canım iyi bak bebişine güzelce dinlenin kaygılara kapılmamaya calıs testınıde erkenden yapıp canını sıkma, inş olacak, umut olun bizlere
İnsaallah cnm aynen oyle Yapicam kaygıyı stresi bir kenara aticam ne olumlu olmasına nede olumsuz olmasına bir faydası olmayacak cunku en guzeli 12 gun sabır :)
Ay hadi bakalım hamişsin şimdi sımsıkı tutunur abi yapar oğlunu inş:)
Amiiin insaallah cnm ins .. Rabb'im sizden razı olsun umarım hepimizin emeklerinin sonucu guzel olur :)

Canım öyle iyi anlıyorum ki seni. benim yakın arkadaşlarımın hep 2 çocuğu var ve en yakın iki arkadaşım da 2.ye hamile şu an. hatta biri kapı komşum. onlar adına çok seviniyorum ama itiraf etmeliyim Allah affetsin ama bir yanım da kıskanıyor
( bunu ilk kez itiraf ettim) :oops: diğer yandan herkes bu konuda prof. yok bilmem nerede doktor varmış ona gitmeliymisim , yok bilmem kim şunu şunu yapmış ben de denemeliymisim. hatta bir arkadaşım ameliyatımdan sonra "sen kendini çok kurcalatiyorsun biraz oluruna bırak. bilmem kimin 7 sene sonra oldu." dedi. daha neler neler...
Napalim gercekten elimizden bir sey gelmiyor.Rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz.elimiz kolumuz bagli mi oturacagiz.kendimizi kurcalaatmaktan biz de hoslanmiyoruz ama zorundayiz.ben de cok ozeniyorum cok guzel bir sey cunku ozenilmeyecek gibi degil ki.Rabbim yardim etsin bize insallah amin

Canım benim saklamak gibi bir lüksüm olamadı maalesef en doğrusu bu haklısın ama ben öğretmenim ve 10 ay içinde 3 ameliyat oldum tabi her seferinde rapor izin aldım. bu süreçte de sürekli kontrol gerektiğinden yine sevk kullandım çünkü ilcedeyim ve kontrol için ile gidiyorum. ayrıca tüp bebek merkezim de konyada yani başka bir ilde. bi gün öncesi izin bir gün sonrası izin derken epey dikkat cekti ve söylemek zorunda kaldım. ailemle aynı yerde yaşamadığım için ameliyatlarda annem geldi baktı saklamak imkansızdı yani. sadece bir ameliyatı ve bir aşılamayı saklayabildik :110:
Ben de ogretmenim ve okulumdaki bazi kisiler dedikoduyu cok seeviyor.kimseye diyemiyorum malesef.destek olmalarini da beklemiyorum bu aciya kim nasil destek olabilir.esim sagolsum cok destek oluyor ama onunki bile yuregime işlemiyor.kimseyi duymuyor gormuyor insan.bir evladi olanlar bu aciyi bebekleriyle aşiyorlar.bizim icin cok cok daha zor.

Ben de yarim saat sonra isemistim ama sonuc pozitifti canim.bir sey olmaz Allahin izniyle insallah
İnsaallah cnm Yaa idrarımı tuttum kastım baya ama olmadı umarım bir zararı olmaz bu durumun

Ben en fazla yarım saat tutabiliyorum sürgüye yapıyorum doktoruma göre ilk yarım saat önemli sonra tutacaksa hoplasan bile tutar diyor
Kızımda 2 saate yakın yattım merkezde
Gecen düşük yaptığımda 40 dk falan yattım
1 saat yatsak yeter idrarıda tutabşldigimiz kdr artık .. siz çok su içiyorsunuz bana 3 bardak diyorlar .. ben heyecan ve soğuktan 1 bardak bile içsem sıkışıyorum.. herseferinde merkeze gitmeden önce 1-2 bardak içerdim ama merkeze gidince sıkışmış olurdum bide beni alana kdr enkaz 40 dk geçiyor hep wc de yarısını boşaltıyordum busefer merkezde hepsini içecem beni alana kdr sıkışırım zaten sıkışmazsamda beklesinler neyapayım gerçekten çok zor sıkışık olup ultrasonda üstten bastırıyorlar alttan doktor uğraşıyor kolay deil insanız:)

Ben en fazla yarım saat tutabiliyorum sürgüye yapıyorum doktoruma göre ilk yarım saat önemli sonra tutacaksa hoplasan bile tutar diyor
1 saat yatsak yeter idrarıda tutabşldigimiz kdr artık .. siz çok su içiyorsunuz bana 3 bardak diyorlar .. ben heyecan ve soğuktan 1 bardak bile içsem sıkışıyorum.. herseferinde merkeze gitmeden önce 1-2 bardak içerdim ama merkeze gidince sıkışmış olurdum bide beni alana kdr enkaz 40 dk geçiyor hep wc de yarısını boşaltıyordum busefer merkezde hepsini içecem beni alana kdr sıkışırım zaten sıkışmazsamda beklesinler neyapayım gerçekten çok zor sıkışık olup ultrasonda üstten bastırıyorlar alttan doktor uğraşıyor kolay deil insanız:)
Benide kasiyor simdiden bu durum altimiza kacirmayiz ins:)

Kac bardak ictin bir de kacta ictin ne zamn aldi.umutta 2den sonra genlde transfer demi
Bir kere iki litre ictim beklettiler yaptım tekrar litre ictim cok sıkışmadım ama uygundu mesane aldılar evet öğlemden sonda 2 dediler ama 4 E yakın girdim transfere . Bakalım nasip cnm Yaa 20 dk sonra yaptım idrarımı umarım etkilemez diyirum ama tutmak da rahimi cok kasıyor o daha kotu Yaa keske çıkar çıkmaz yapsaydim diyirum :)

Aynen Yaa cok fena be ama bence cok su içemeye gerek yok RAHİME baktıracaksın uygun olabilir sıkışmasan da

Bir kere iki litre ictim beklettiler yaptım tekrar litre ictim cok sıkışmadım ama uygundu mesane aldılar evet öğlemden sonda 2 dediler ama 4 E yakın girdim transfere . Bakalım nasip cnm Yaa 20 dk sonra yaptım idrarımı umarım etkilemez diyirum ama tutmak da rahimi cok kasıyor o daha kotu Yaa keske çıkar çıkmaz yapsaydim diyirum :)
Yaa baya bekletmisler senin de yapacak biseyin yok.cok fena o işeme istegi;))

Aynen Yaa cok fena be ama bence cok su içemeye gerek yok RAHİME baktıracaksın uygun olabilir sıkışmasan da
Sıkışık olmanın mantıgı idrar torbası şişip rahimi yukarı çıkartıyor böylece ultrasonda daha net görmeyi sağlıyormuş sıkışık olmak iyi ama aşırı olmaya gerek yok :)

2 saat sonra alacaklarsa erkenden neden içiriyorlar yazık ya herkesin sırası vardır 15 dk trasnfer sürüyor 10 dk da olduğun masada yatıyorsun ona göre hesaplasalar sana bi saat söylemeleri Laz'ım sonuçta özel hastahaneye gidiyoruz bayılmıyoruz okdr para vermeye devletteki rezilliği çekmemek için ..valla çeken bilir çok zor sıkışık olmak ben sürgüye yaptığımda kuş gibi oluyorum Yen'i doğmuş gibi :)

2 saat sonra alacaklarsa erkenden neden içiriyorlar yazık ya herkesin sırası vardır 15 dk trasnfer sürüyor 10 dk da olduğun masada yatıyorsun ona göre hesaplasalar sana bi saat söylemeleri Laz'ım sonuçta özel hastahaneye gidiyoruz bayılmıyoruz okdr para vermeye devletteki rezilliği çekmemek için ..valla çeken bilir çok zor sıkışık olmak ben sürgüye yaptığımda kuş gibi oluyorum Yen'i doğmuş gibi :)

Ay kızlar Yaa 20 dk tutabildim idrarımı sürgüye yaptin ne zormuş Yaa .. Kızlar sonucu pozitif olanlar NE yaptınız siz hemen idrara çıktınız mi ? Umarım bir sorun olmaz
Canım ben de transferden çıkınca 15 dk sonra sürgüye idrarinizi yaptıracagiz dediler ve yaptım hatta her tarafım çiş oldu :oops: sonra temizleyip bez bağladılar :oops: çünkü kendiliğinden akıyordu tutamıyordum akşama kadar da damla damla kaçtı sürekli . Sakıncalı olsa merkez yaptırmazdı sanırım. İçini rahat tut

Selamunaleykum arkadaslar. Bu ay 4. Tup bebek denemesi icin tedaviye basladik. Cumartesi gunu yumurta toplanicak nasibse. 5. Gun embriyosu transfer edilcek sartlar uygun olursa dedi doktorum. Bahceci fulyada tedavimiz. Daha once istanbul tup bebek merkezinde 1 canli 2 dondurulmus transfer oldu. Malesef 3 denemede negatif sonuclandi. Problem benden kaynakli. 2 tup de kapali. Laporiskopi ile de acilmadi. RABBIM hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasib etsin insaallah amin
Ağlamaktan kendime gelebilir isem ama hiçbirşey yapmak istemiyorum bütün umudum Herşeyim bitti gitti ama yaa çok zor inşallah sizler pozitif görürsünüz kızlar...
Canim olumsuz dusunme. Gecen ay ilk tup bebek deneyen arkadasim 11. Gun idrarda negatif cikmasina ragmen ertesi gun kandaki degeri 200'un uzerinde cikti..
Sende pozitif sonuc alirsin insaallah

Kizlaaaaar ben bebisimi aldım :anneadayı: umarım tutunur guzel yavrum kızlar NE olur duada unutmayın beni hepiniz bu süreçte Cook destek oldunuz NE kadar teşekkür etsem az :KK68:
Simdi yarım saat dinlenicem ve evimize gidecegiz abisine kardeşimizi götüreceğiz allahım ne olur olsun kuzum abi olsun o kadar cok istiyor Kı :cry:
Hadi gözünaydın canım dinlen bu gece keyfini sür, inşallah oğluna kardeş nasip olur elinden tutar gezdiirir kardeşini

dayanamadım keşke dayansaydım ama erken gebelik testi aldım iş çıkışı yapıverdim şimdik. yani sabah idrarını bile beklemedim. 3. gün embriyosu 6 aralıkta transfer oldum. silik de olsa çift çizgiyi gördüm. bu beni çok da umutlandırmayacak atta eşime bile söylemicem cumartesi kan testi yaptırcam. ama sanki var beee :anneadayı::dua::dua:

Back
X