2016 Aralik tup bebek

dayanamadım keşke dayansaydım ama erken gebelik testi aldım iş çıkışı yapıverdim şimdik. yani sabah idrarını bile beklemedim. 3. gün embriyosu 6 aralıkta transfer oldum. silik de olsa çift çizgiyi gördüm. bu beni çok da umutlandırmayacak atta eşime bile söylemicem cumartesi kan testi yaptırcam. ama sanki var beee :anneadayı::dua::dua:
O zaman gozun aydin canim.gebelik yoksa cizgi cikma ihtimali cok cokk az cunku.tam tersi dogru degil ama.sen gorduysen vardir o vakit

O zaman gozun aydin canim.gebelik yoksa cizgi cikma ihtimali cok cokk az cunku.tam tersi dogru degil ama.sen gorduysen vardir o vakit
telefondayım yükleyemedim resim. yoksa koycam sizde bakın. ama kuzenime yolladım var dio çizgi. hadi işallaahhh işallaaahjhh

o07N2m.jpg

sizceeee ?????

Kızlar çok saolun umut oldunuz valla Rabbim razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten hâlâ benimle olma ihtimali var demi canım...
Tabi ki var Allah'tan ümit kesilmez.benimde erken gebelik testim negatif çıktı. Moralim çok bozuldu ama Allah'tan ümit kesilmez..Bizim sınavımız bu bence..İsyan yok kıslar umutsuzluk yok,olmazsa da denemeye devam.

Fulyada tedawi gören arkadaşlar bir şeyi merak ettim tedawi ucreti nekadar umutla arasında fark olduğunu duydum da

Tabi ki var Allah'tan ümit kesilmez.benimde erken gebelik testim negatif çıktı. Moralim çok bozuldu ama Allah'tan ümit kesilmez..Bizim sınavımız bu bence..İsyan yok kıslar umutsuzluk yok,olmazsa da denemeye devam.
Canım senin kaçıncı günün idi kaçıncı gün embriyosu idi sorun ne idi Canım ... Ne kadar uzulmeyelim desek de çok acıyor yaa ama tabi Rabbim büyük umut kesilmez denemeye devam inşallah...

Selamunaleykum arkadaslar. Bu ay 4. Tup bebek denemesi icin tedaviye basladik. Cumartesi gunu yumurta toplanicak nasibse. 5. Gun embriyosu transfer edilcek sartlar uygun olursa dedi doktorum. Bahceci fulyada tedavimiz. Daha once istanbul tup bebek merkezinde 1 canli 2 dondurulmus transfer oldu. Malesef 3 denemede negatif sonuclandi. Problem benden kaynakli. 2 tup de kapali. Laporiskopi ile de acilmadi. RABBIM hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasib etsin insaallah amin
sorunlarimz ayni insallah bu denemenizde pozitifi gorursunuz allah nasio etsin hepimize

Canım ben de transferden çıkınca 15 dk sonra sürgüye idrarinizi yaptıracagiz dediler ve yaptım hatta her tarafım çiş oldu :oops: sonra temizleyip bez bağladılar :oops: çünkü kendiliğinden akıyordu tutamıyordum akşama kadar da damla damla kaçtı sürekli . Sakıncalı olsa merkez yaptırmazdı sanırım. İçini rahat tut
Aynen cnm doktor da oyle Dedi yapsana bisey olmaz Dedi onemli olan yarım saat kalkmamak sanirim yatarak yaptım ztn sürgüye :)

Hadi gözünaydın canım dinlen bu gece keyfini sür, inşallah oğluna kardeş nasip olur elinden tutar gezdiirir kardeşini
Sagolasin cnm yatıyorum geldiğimden beri sadece yemek ve wc icin kalktim bakalım umarım emeklerimiz boşa çıkmaz :)

Back
X