Tahlil mi yapılıyomuş transferden sonra ilk defa duydum her dr istemiyo heralde ben estrofem 3*1 progestan 3*1 coraspin 1*1 clexane 0.4 1*1 kullanıyorum bunlar yeterli değil mi acabaevet medical de yaptirdim. sen nerde yaptirdin? e2. 120 p4. 7.7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlil mi yapılıyomuş transferden sonra ilk defa duydum her dr istemiyo heralde ben estrofem 3*1 progestan 3*1 coraspin 1*1 clexane 0.4 1*1 kullanıyorum bunlar yeterli değil mi acabaevet medical de yaptirdim. sen nerde yaptirdin? e2. 120 p4. 7.7
Her dr farkli canim bende coraspin faln kullanmiyorum suan 5 estrofem 2 crinone 1 progestan fitil 1 progestan igne birde vitaminleri kullaniyorum insallah yukselir degerlerimTahlil mi yapılıyomuş transferden sonra ilk defa duydum her dr istemiyo heralde ben estrofem 3*1 progestan 3*1 coraspin 1*1 clexane 0.4 1*1 kullanıyorum bunlar yeterli değil mi acaba
Çok garip bunun bi standartı olması gerekmiyo muHer dr farkli canim bende coraspin faln kullanmiyorum suan 5 estrofem 2 crinone 1 progestan fitil 1 progestan igne birde vitaminleri kullaniyorum insallah yukselir degerlerim
Ilac dozlari kisiye göre degerlere göre değisir ama farkli ilac kullanimini hic anlayamadimÇok garip bunun bi standartı olması gerekmiyo mu
Arkadaşım sen hangi merkezde yaptırdınHer dr farkli canim bende coraspin faln kullanmiyorum suan 5 estrofem 2 crinone 1 progestan fitil 1 progestan igne birde vitaminleri kullaniyorum insallah yukselir degerlerim
Medical park izmir de senArkadaşım sen hangi merkezde yaptırdın
ayy sorma bugün yorulduğunu anladim. akşam akşam çok ugrastirdilar. eczaneden iyne yi aldım sorun vurdurmakta oldu. nereye gittiysem reçetesiz vurmadilsr. en son medicalle gittim orası bile sorun çıkarttı tartıştık arayın suleyman beyle görüşün dedim ve zorla da olsa vurdurdum. peki sen ne yaptin reçete yazdirabildin miSanki biz bas agrsindan gidiyoruz bu kadar hassas konulara bu kadar sorumsuz dawranilmasi beni cok yordu bu merkezde keske ayni sehirde olsakta verebilsem canm ecznden rica et p.tesi yazdrrsin yada 1 kutu ücretli alman gerekicek 2o tl mis
Brüksel tüp bebek istMedical park izmir de sen
transferden sonra ilaçların yeterli gelip gelmediğine bakıyorlar çoğu merkez bunu yapiyo ama yapmaya nda var tabikiiTahlil mi yapılıyomuş transferden sonra ilk defa duydum her dr istemiyo heralde ben estrofem 3*1 progestan 3*1 coraspin 1*1 clexane 0.4 1*1 kullanıyorum bunlar yeterli değil mi acaba
Yazdirdim canim hatta çokça yazdırdım 5 kutu birden aldim benim buradaki doktorum ilgili magdur olmiyaym diye fazla fazla yazdi ilaclarimin hepsini.ayy sorma bugün yorulduğunu anladim. akşam akşam çok ugrastirdilar. eczaneden iyne yi aldım sorun vurdurmakta oldu. nereye gittiysem reçetesiz vurmadilsr. en son medicalle gittim orası bile sorun çıkarttı tartıştık arayın suleyman beyle görüşün dedim ve zorla da olsa vurdurdum. peki sen ne yaptin reçete yazdirabildin mi
Yazdirdim canim hatta çokça yazdırdım 5 kutu birden aldim benim buradaki doktorum ilgili magdur olmiyaym diye fazla fazla yazdi ilaclarimin hepsini.ayy sorma bugün yorulduğunu anladim. akşam akşam çok ugrastirdilar. eczaneden iyne yi aldım sorun vurdurmakta oldu. nereye gittiysem reçetesiz vurmadilsr. en son medicalle gittim orası bile sorun çıkarttı tartıştık arayın suleyman beyle görüşün dedim ve zorla da olsa vurdurdum. peki sen ne yaptin reçete yazdirabildin mi
sağlık ocağına mi yazdırdı. yetiştin yani. ben çok geç kaldığım için sağlık ocağına yetisemedim ilaci aldım ama o reçete kağıdı olmadan vurmuyorlat ışte.Yazdirdim canim hatta çokça yazdırdım 5 kutu birden aldim benim buradaki doktorum ilgili magdur olmiyaym diye fazla fazla yazdi ilaclarimin hepsini.
Yok hastaneye yazdirdim tüp bebekten önce tedavi oldugum doktorumasağlık ocağına mi yazdırdı. yetiştin yani. ben çok geç kaldığım için sağlık ocağına yetisemedim ilaci aldım ama o reçete kağıdı olmadan vurmuyorlat ışte.
Ya normal ozaman vesvese ettim valla yarın olsada doktora gitsem çok korkuyorum çatlamış olurda okdr eziyet boşa gider diye Rahime çizik atıgımamı üzüleyim okdr igne oldugumamıYokk canimm korkma benim de öyleydi hep kaç defa çamaşır degistiriyordummm Allahın izniyle sıkıntı yok
2-3 gün cnm fazla sürmezKizlar opudan sonra hafif kan geliyor ya kaç gün surduu
maşallah kız o saatten sonra gidip nezaman yazdirdinda geldinYok hastaneye yazdirdim tüp bebekten önce tedavi oldugum doktoruma
Ewim hastaneye yurume mesafesinde 5 dk bile yok canm cok yakinim hemen gittim doktorm durumu bildigi icin sagolsun hic sıra falan bekletmedi hemen yazdi aldim attrdim tanidk varsa doktorun fazlaca yazdrrsin sendemaşallah kız o saatten sonra gidip nezaman yazdirdinda geldin
sağlık odağındaki doktorum yazar sağolsun. eczanedende 5 tane aldım şimdilik sorun yok. sadece vurması sorun ışte reçete olmadığından. onuda yarin gidip medicalle yazdiracagim. sen nerde oturuyorsunEwim hastaneye yurume mesafesinde 5 dk bile yok canm cok yakinim hemen gittim doktorm durumu bildigi icin sagolsun hic sıra falan bekletmedi hemen yazdi aldim attrdim tanidk varsa doktorun fazlaca yazdrrsin sende
Negüzel yakınmış benim 1 saatlik mesafede kar yağdığı içinde 1.5 -2 saat sürüyorEwim hastaneye yurume mesafesinde 5 dk bile yok canm cok yakinim hemen gittim doktorm durumu bildigi icin sagolsun hic sıra falan bekletmedi hemen yazdi aldim attrdim tanidk varsa doktorun fazlaca yazdrrsin sende