- 27 Kasım 2016
- 454
- 262
- 23
- 30
Bende dayanamiyorum malesef içiyorum keşke icmesem ama işteBen cnm ama daha sonucunu gormedimm. Icmesen daga iyi olur tabikide ama ben dayanamadim mlsf ictimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dayanamiyorum malesef içiyorum keşke icmesem ama işteBen cnm ama daha sonucunu gormedimm. Icmesen daga iyi olur tabikide ama ben dayanamadim mlsf ictimm![]()
AminnnnSağol canım hepimiz için hayırlısı olur inş
Evet canım etimsi gibi idi kopkoyu idi yaa çok korkuyorum ama kanamam yok hiçTamm bakk biliyorum ben onu hafiften böle etimsii gibi değil mii.benim de olmuştu geçen içim hop hop olmustuuu .Allah korusun bebiş öyle dusmezkiii kanın baya baya gelirdi
Kızlar biraz önce lavoda pıhtı şeklinde kan geldi düştü acaba bebeklerim![]()
canim telaş yapma crinone kullanıyorsan vücut fazlasını biraz kanlı şekilde atabiliyor. İnşallah düşündüğün gibi değildirKoyu bi kan pıhtısı idi yaa bilginiz var mı ?
Bakk dedgm işte kopkoyu etimsii etimsii geçen denemede bnmde öyleydi.doktora sordum pedi dolduracak kadar kan gelirse sıkıntı dedi.ki benim pozitifti öyle olmasına rağmen.Jel içerde günlerce birikiyor onun çıkması o.bunun bebislerle ilgisi yok.biliyorum korkuyorsun sakin ol ama benEvet canım etimsi gibi idi kopkoyu idi yaa çok korkuyorum ama kanamam yok hiç
aaa hadi hayırlısı silifke olsa çizgi varsa olmuştur ins. test sonucunu bekliyorum heyecanla. hayırlı haberlerle gel insYok canim bi belirtim yarin aksam bi kan vericem bakalim ne cikicak aslnda beklemek istiyorum ama esim cok heycanli durmuyo bugunde idrar testi yaptirdi sanki belli belirsiz bi cizgi var gibi iyice telaslandi bende yaptralim dedim hayirlisi artk
Bn sırf bu geri gelmelerinden korkuomm diye jeli sewmiyorumm insanın içi hop hop oluyorEvet canım etimsi gibi idi kopkoyu idi yaa çok korkuyorum ama kanamam yok hiç
Ewe gidince atıcam canm ben pek umutlanmak istemiyorum belli belirsiz bi cizgi ama yinede icimde bi kipirti olmadi diyemem :)Tweeetyy twetttyy bize de ativer:))))))))
Insallah canim insallah test dogruur cokta inanmak istemiyorum cok silik bi czgi cnkuaaa hadi hayırlısı silifke olsa çizgi varsa olmuştur ins. test sonucunu bekliyorum heyecanla. hayırlı haberlerle gel ins
Gerçekten mi canım yaa su anda hiç kanamam yok inşallah öyledir canım yaa çünkü hiç ikinmadim zorlamadim ama pat diye dustu çok korktum peçe te ile silince azıcık kan geldi sadece yaa ... Kızlar dua edin nolur inşallah bisey yoktur...Bn sırf bu geri gelmelerinden korkuomm diye jeli sewmiyorumm insanın içi hop hop oluyor
Benimkisi o kadar silikti güneşe tutup bakıyordum:))))))) muhtemelen değer 20 lerdeEwe gidince atıcam canm ben pek umutlanmak istemiyorum belli belirsiz bi cizgi ama yinede icimde bi kipirti olmadi diyemem :)
kız sengezmeklere mi çıktın. çok soğuk hava dikkat et kendineEwe gidince atıcam canm ben pek umutlanmak istemiyorum belli belirsiz bi cizgi ama yinede icimde bi kipirti olmadi diyemem :)
idrar testleri pozitifi hemen göstermeye biliyor vücuduna bağlı hemen idrara geçmemiş olabiliyor ama idtarda pozitifi görürsen büyük ihtimal doğru cikiyoInsallah canim insallah test dogruur cokta inanmak istemiyorum cok silik bi czgi cnku
Canım vallahi çok benzerdi bnde küçük tuvaletimii yaptım peceteyle siliyordumm bir baktım löp gibi bir seyy aldım elimle biraz ayırdım o kadar kahwee bişey hiç gelmemişti.hemen telefonu alıp doktoruma msj attım.Sen de gönlünü ferah tut bebekler tutunduysa insallahh bu onlarin düştüğüne dair bir şey değil.jelden sonra 30 dj yuruu dediler jel iyice emilsin diyeGerçekten mi canım yaa su anda hiç kanamam yok inşallah öyledir canım yaa çünkü hiç ikinmadim zorlamadim ama pat diye dustu çok korktum peçe te ile silince azıcık kan geldi sadece yaa ... Kızlar dua edin nolur inşallah bisey yoktur...
Benim ilk hamile kaldgmda sabah test yapmstim zorla goruyodum cizgyi htta hayal goruyorum sanmistim aksamina hcg yaptirdigimda 11 çıkmıstı ondan bi umut oldu bizeBenimkisi o kadar silikti güneşe tutup bakıyordum:))))))) muhtemelen değer 20 lerde
Bu testler o betayii almadan silikkk bile olmazzz.sizde ki sıkıntı neydiInsallah canim insallah test dogruur cokta inanmak istemiyorum cok silik bi czgi cnku
Hadi insallahh masallahh.peki bebeğin var mı o gebeliktenBenim ilk hamile kaldgmda sabah test yapmstim zorla goruyodum cizgyi htta hayal goruyorum sanmistim aksamina hcg yaptirdigimda 11 çıkmıstı ondan bi umut oldu bize
Bugun gidip kan versene bi şimdi kafan iyicene karışmıştır bilirim10 gün Canım yarın kan verecek idim yaa bayağı koyu pıhtı idi ama yok kanama gelmedi ...
Sol tarafta 2.5 cm cikolta kistim var tupte yapisiklik olusmus sag tüpte düşükten sonra hasar gördü bu sebepten tüp bebege basladikBu testler o betayii almadan silikkk bile olmazzz.sizde ki sıkıntı neydi