2016 Aralik tup bebek

Sonucu olumlu olan Arkadaslar benim bugun transferin 4. Günü boyle bariz bir belirti yok arada karın agrisi var dun cok batma oldu ama bugun sanki hic bişeyim yok gibi birde sabah uyanır uyanmaz degilde simdi Ateş'imi ölctum 35.5 cikti yüksek degil hamile kalınca Ateş yüksek oluyor us henuz erken mi acaba Ateş icin ??

yerleşmede ateş düşer sonra çıkar canım;)

Kızlar benim opu cmt günü oldu.
Göğüslerim şişti ağrı yapıyor.adet gününe yakın olduğumuz dönemde olur ya aynı öyle.
Sizinde oldumu böyle?

NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah canım kan verdin mi? Ben şimdi sonucumu aldım ilk 68.17 idi. Şimdi 92.62 çıkmış. Biraz az yükselmiş bir sıkıntı yoktur di mi?

valla bilmiyorum ki canım sonuçta adet yumurtaların çatlamasının dışa atılmasıyla oluyo ya,yumurtalar alınıncada erken olunur heralde diye düşünmüştüm doktorda zaten 4-5 güne olucaksın demişti bi arkadaşımda 5. gün regl olunca bende korkmuştum ama sende tam gününde olmuşsun baksana benimde günüm yarın belki bende güümde olurum ozaman.Tşk ederim

peki taze transfer olsaydı atıyorum 3. gün embriyosu yada 5 gün embriyosu adet olacaktı o arkadaş o zaman...saçma değilmi öyle olması...belki söktürücü verilmiştir dicem ama o bile 10 günden önce etki etmez ki :S

dilfeza dilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?

Kızlar benim opu cmt günü oldu.
Göğüslerim şişti ağrı yapıyor.adet gününe yakın olduğumuz dönemde olur ya aynı öyle.
Sizinde oldumu böyle?

oluyor canım benimde şişti birde progesteron jel felan verdiyse kullan diye oda yapıyor...

dilfeza dilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?
Benim de aynı gün ;) valla bende transfer olduğundan beri sag kasigimda agri var bu ne ağrısı bilmiyorum fazla ayakta kaldığım zaman ortaya çıkıyor yatarken bir şey yok onun haricinde gögusler de hassasiyet var bir de arada burnum tikaniyor eyvah diyorum hasta olacağım sonra geçiyor. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama ilanlarında bir sürü yan etkisi varmış. Bakalım artık hayırlısı. Sende var mı değişiklik?

Benim de aynı gün :KK66: valla bende transfer olduğundan beri sag kasigimda agri var bu ne ağrısı bilmiyorum fazla ayakta kaldığım zaman ortaya çıkıyor yatarken bir şey yok onun haricinde gögusler de hassasiyet var bir de arada burnum tikaniyor eyvah diyorum hasta olacağım sonra geçiyor. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama ilanlarında bir sürü yan etkisi varmış. Bakalım artık hayırlısı. Sende var mı değişiklik?

o kasık agrısı ayaga kalkınca bendede oluyor canım..birde sağ kasıgımda bazen tatlı tatlı bazende şiddetli batmalar oluyor...birde sağ gögüs ucumu sanki sıkıyolar iğne batırıyorlar gibi...ama belirtimi yoksa dediğin gibi ilaçların etkisi mi bilemiyorum cnm...hamile kalmadım ki kıyaslıyım :D

Kızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
Canım inşallah ikinci denemede tutar nolur umutsuz olma. 5. 6. Denemede tutanları goruyoruz canım çıkmadik candan ümit kesilmez üzme kendini sukur ki yanında eşin var sevdiklerin var

Kızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
Cnm üzüldüm nedesem boş şimdi yılmak Yok olurmu bak 4. Yü deniyorum 2. De benim tutmuştu .. hiç üzülme olcak sen maddi manevi kendini topla bidaha başla

Sonucu olumlu olan Arkadaslar benim bugun transferin 4. Günü boyle bariz bir belirti yok arada karın agrisi var dun cok batma oldu ama bugun sanki hic bişeyim yok gibi birde sabah uyanır uyanmaz degilde simdi Ateş'imi ölctum 35.5 cikti yüksek degil hamile kalınca Ateş yüksek oluyor us henuz erken mi acaba Ateş icin ??
Cnm bundan sonraki günlerde ölç zaten 8-9. Günde Yükselmeye başlıyor daha erken yükselmez şimdi

NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah canım kan verdin mi? Ben şimdi sonucumu aldım ilk 68.17 idi. Şimdi 92.62 çıkmış. Biraz az yükselmiş bir sıkıntı yoktur di mi?
Canım daha almadım malum burdaki merkez biraz yavaş çalışıyor akşama doğru dedi yine. bence endişelenme sonuçta artış sağlanmış. bundan sonra hormonlar malum bir aşağı bir yukarı. ama sen yinede doktoruna göster en kesin bilgiyi o verir.

oluyor canım benimde şişti birde progesteron jel felan verdiyse kullan diye oda yapıyor...

Evet canım jel kullanıyorum.
Birde kabızlık oluştu bende.tedaviden önce çok düzenliydim ama kabızlık için şurup kullandığım halde işe yaramadı :KK43:

Transferden sonra da böyle olur diye çok korkuyorum

Evet canım jel kullanıyorum.
Birde kabızlık oluştu bende.tedaviden önce çok düzenliydim ama kabızlık için şurup kullandığım halde işe yaramadı :KK43:

Transferden sonra da böyle olur diye çok korkuyorum

bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acı :D dayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz

o kasık agrısı ayaga kalkınca bendede oluyor canım..birde sağ kasıgımda bazen tatlı tatlı bazende şiddetli batmalar oluyor...birde sağ gögüs ucumu sanki sıkıyolar iğne batırıyorlar gibi...ama belirtimi yoksa dediğin gibi ilaçların etkisi mi bilemiyorum cnm...hamile kalmadım ki kıyaslıyım :KK70:
o kasık agrısı ayaga kalkınca bendede oluyor canım..birde sağ kasıgımda bazen tatlı tatlı bazende şiddetli batmalar oluyor...birde sağ gögüs ucumu sanki sıkıyolar iğne batırıyorlar gibi...ama belirtimi yoksa dediğin gibi ilaçların etkisi mi bilemiyorum cnm...hamile kalmadım ki kıyaslıyım :KK70:
:D inşallah güzel haberler alırız canim

Amin canim. Hic uzulme, herkesin vucudu farkli farkli insaallah gec de olsa guzel sekilde gelisir yumurtalarin. Mutlu sona hayirlisiyla erisirsin. MEVLAM yardimcin olsun.
Canım üzülme bende 9 gün vuruldum herkez bir olmaz kimi 5 gün kimi 10 gün hiç takılma valla bak ben iğnşer biticek opu günü nezaman diye sabursızlanırdım. . Şuan tranferimin 6. Günü Rabbim herşeyi yaşatıyor yeterki hayırlar versin.

bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acı :KK70: dayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz
Canım bende jel kullanıyorum kabızlık bende de var ilaçlar yapıyo zorlama kendini sakın

Back
X