2016 Aralik tup bebek

Kızlar iyi akşamlar. Bol hamişli bir ay olsun inşallah.Bugün ben de aranıza katılayım dedim. Bana da iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Kan tahlilinde çok 10.gün 125, bugün yani 12.gün 196 çıktı. İkiye katlamaması sıkıntı mı acaba?biraz tedirgin oldum.fikriniz nedir ?Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.

Kızlar iyi akşamlar. Bol hamişli bir ay olsun inşallah.Bugün ben de aranıza katılayım dedim. Bana da iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Kan tahlilinde çok 10.gün 125, bugün yani 12.gün 196 çıktı. İkiye katlamaması sıkıntı mı acaba?biraz tedirgin oldum.fikriniz nedir ?Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
Yüzde 60 yada iki kati artmalı diye biliyorum Sonucta bir artış var ama iki katı degil fkt düşükte degil sanki yuzde 50 bir artış var gibi doktora sordunuz mu

Canım bazı doktorlar en az %60 artış bekliyor.biliyorum canınız sıkılıyor ama bir daha test yapın yarın ya da daha sonra içiniz rahat etsin inşallah güzel güzel artış olur

Bende migrostan aldım 3 tane transfer öncesi başladım günde 1 dilim yemeye yerken kesip dilim dilim yiyorum çürümüyorda soydurursan bozuluyor taZe yemek daha iyi diye düşünüyorum ama şimdi kivi yiyorum günde 4 tane kadar oda iyi geliyor

Aa kiviyi ilk defa duydum.onuda yeriz :)
İyice vitami deposu olucaz inş :)
Bende meyveleri taze tüketmekten yanayım ama ananasın iyisini seçemem diye suyunu aldım.bide meyvesini alıcam.senin dediğin gibi kendim dilimler yerim.
Sağol :KK66:

Aa kiviyi ilk defa duydum.onuda yeriz :)
İyice vitami deposu olucaz inş :)
Bende meyveleri taze tüketmekten yanayım ama ananasın iyisini seçemem diye suyunu aldım.bide meyvesini alıcam.senin dediğin gibi kendim dilimler yerim.
Sağol :KK66:
Hafif sarı alırsan olgundur yeşil sert olur içi çok sarı olursa erimiş olur kivi c vitamini deposu hücre yenileyici özelliği var oyüzden c deposu zengini kivi ye arkadaşım tazesini yarasın bebişler tutunsun sımsıkı

İnşallah teşekkür ederim. Doktor Cuma günü tekrarlayalım dedi.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Amin canım bizi de haberdar edin emi.Doktorunuz daha iyi bilir elbet cumaya 4 gün var insan çok merak ediyor doktorlar çok soğukkanlılar biz de ewhamliyizz çok malesef

Hafif sarı alırsan olgundur yeşil sert olur içi çok sarı olursa erimiş olur kivi c vitamini deposu hücre yenileyici özelliği var oyüzden c deposu zengini kivi ye arkadaşım tazesini yarasın bebişler tutunsun sımsıkı
Ananas seçerken yaprakların tam ortasından bir yaprak turun hiç zorlamadan kopuyorsa olgunlaşmış demek.

Kızlarrrrrr. .. bişey sorucam karnınızla kasık arası yani hafif parmak ucu gibi seyrimeler oluyo bugün. Kimsede oldumu 6. Günüm...

Sizin yumurtalar maşallah var baya biseycik olmaz Rabbim buyukkk
Ya bana az geldi ilk tüp bebekte 22 tane olmuştu
Şimdi kalitesinden bile emin deilim umarım herşey iyi olur hep pozitif haberleri görürüm burda çok üzülüyorum negatif olanları görünce

Ben Ekimde düşük yaptım 8. Gün değerim 30 10. Gün değerim 35 12. Gün değerim 60 ve ondan sonra 3 kata yakın arttı ama benim içime şüphe düşmüştü ilk başlar düzgün artmadı diye ve düşük yaptım
Genelde kimyasal oluyor ama arada olumlu sonuç alanda 12. Gün değeri çok yüksek olup güzel artıp yine düşük yapanda var yani nasip kısmet işi rabbim nasip etmişse hiç bşy engel olmuyor beklemekten başka yapacak bşy yok böyle durumlarda ... senin değerin gününe göre iyi aslında 2 gün sonra yine ver kan

Back
X