- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Kızlar ya o pit pit Nasıl bisey bende var mı yok mi ayırt edemedim Yaaher hamilede olur mu illa ben oglumda hic hatırlamıyorum öğrendiğimde 5 haftalıktı oglum :)
gerçekten herşey para tüp bebekte kimi zaman diyorum kendime acaba böyle sorunlarımız olmasa ben 2. Çocuğu istemiydim böyle .. zor diye daha kıymetli geliyor sanki :)))3 çocuk hiç istemezdim bekarken falann şimdi inş ikiz olurda 3 çocuğum olur diyorum :)Benim de arada bunu bakanlığa anlatasim var 3 çocuk istionuz biz de istiyozz ama olmuyor diye:) çok şükür gücümüz var ama hiç olmayanlar napsinn Rabbim yardım etsin inşallah çok masraflı bizim önceki deneme nerdeyse 12bin tuttu sperm dondurmasyla sürekli sperm testi verdik her biri 220 mı ne hiç yoksa 1000 lira o tututtu
Herkeste aynı olmayabilir ben çok kendimi dinliyorum belkide yada ilaçlardanda olabilir malum hepimiz bu dönemde ilaç komasına giriyoruz :) ben ilk tüp bebekte transferin 8. Günü adet olduğum için onda hiç bşy hatırlamıyorum diğer ikiside tutmuştu ikisindede benzer şeyler olmuştuKızlar ya o pit pit Nasıl bisey bende var mı yok mi ayırt edemedim Yaaher hamilede olur mu illa ben oglumda hic hatırlamıyorum öğrendiğimde 5 haftalıktı oglum :)