Ewet canım kan sulandırıcıkan sulandirici mi yaptı bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet canım kan sulandırıcıkan sulandirici mi yaptı bunu?
O iğne ne için pekii.Rabbim yardım etsin cidden çok morarmisSormayın kızlar sağolun claxene karından yapılıyor yarın bi dr a gidiyim diyorum bi baksın 5 aylık hamile gibiyim göbeğim gördüğünüz gibi rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasında razıyız napalım hepiniz dualarımdasınız
Kan sulandırıcı canımO iğne ne için pekii.Rabbim yardım etsin cidden çok morarmis
Saol canım benimO iğne ne için pekii.Rabbim yardım etsin cidden çok morarmis
malesef ki kan sulandiricinin çoğu böyle yapıyor. bebis iyi olsun da dayanicagiz arkadadimEwet canım kan sulandırıcı
Ben bugun yaptım iğneyi. Aman ha çok hava var içinde. Havayı bas. Sıvıyı sona kadar getir öyle vurKızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemi vurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)
Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyorBen bugun yaptım iğneyi. Aman ha çok hava var içinde. Havayı bas. Sıvıyı sona kadar getir öyle vur
Valla kabarır bence. Diğer iğnelerde az bi hava kalıyodu içinde sinek ısırığı gibi kabarıyodu benim. O hava ne gibi bi fayda sağalayacakki ?Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor![]()
Canim catlatma onleyiciyi 4 gundur kullaniyorum ondada cok hava var bende direk vuruyorum igneyi oan pek bir aci olmuyor ama sonrasinda sizlama oluyor bende...Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor![]()
Ben 2. Denememde onu kullandım koldan yaptım sende yapabilirsinSormayın kızlar sağolun claxene karından yapılıyor yarın bi dr a gidiyim diyorum bi baksın 5 aylık hamile gibiyim göbeğim gördüğünüz gibi rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasında razıyız napalım hepiniz dualarımdasınız
Benimde hiç olmadı sanki hiç iğne göbekten olmadım gibiSormayın kızlar sağolun claxene karından yapılıyor yarın bi dr a gidiyim diyorum bi baksın 5 aylık hamile gibiyim göbeğim gördüğünüz gibi rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasında razıyız napalım hepiniz dualarımdasınız
İnş ya benimde oluyo o yüzden bir bilene sormak istedim inş vardıryaBenim oluyorduuuu pıt pitttttt:))))pozitifti
Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor![]()
direk vurun demiyor ki, hemen enjekte ediniz yazıyor. Hazır şırınga olduğu için hava boşluğu bırakmışlar ki yukarıdan baskı alırsa sıvı boşalmasın diye bence.Ya bencede hava çıkmalı öyle vurmalı hemşire hiç karışma direk vur dedi iğnenin prospektüsünü okudum oda direk vur diyor![]()
Çok faZla morarmış sizinkisi. Doktora gösterdiniz mi.Canım benim karnım çok kötü herkesin böylemi bilmiyorum birde davul gibi karnım patlayacakmış gibi ondan bu iğneler zor geliyor
Evet var canım 3 yıl sigortanın primi işlemesi gerek üzerine evlatlık yada kürtaj vs olmaması gerek 3 yıllık evli olman gerek ayrıca aşılama istiyolar ama eşin azospermi ise aşılamaya gerek kalmıyor eşine sorun yoksa şayet kadının türlerinden 1 tanesi en azından kapalı olması gerekiyor. Ben özel hastane de rapor çıkarttım yeni bu devlette de geçerli prosedür böyleBen de öyle okudum rapor alan arkds yazmış kasım topicindee
Merhaba canim benim 3 negatif sonuclu denemem var. Ilk ikisinde test gununden 1 gun once adet oldum hemen kan testi yaptim negatif cikti. 3. Denememde test gunune kadar hic kanama olmadi bende cok umutlanmistim ama malesef o da negatifti. Anliycan hic kimsenin belirtisi bir olmuyo hatta her denemede kendinde bile farkli oluyor. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim...Tüp bebekte 2. Deneyimi olana arkadaşlar sorum sizlere....
Tutmadığna dair bi belirti olmuyomu mesela bi kan veya başka bişey yada herşeyarın normalken testte çıkmıyo mu
O. 4 lük pek yapmıyor 0.8 yapıyor dozu yüksek olunca bilmiyorum sizinki kaç mgİnş ya benimde oluyo o yüzden bir bilene sormak istedim inş vardırya
Sağolasın cnm hayırlısıMerhaba canim benim 3 negatif sonuclu denemem var. Ilk ikisinde test gununden 1 gun once adet oldum hemen kan testi yaptim negatif cikti. 3. Denememde test gunune kadar hic kanama olmadi bende cok umutlanmistim ama malesef o da negatifti. Anliycan hic kimsenin belirtisi bir olmuyo hatta her denemede kendinde bile farkli oluyor. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim...