2016 Aralik tup bebek

:KK45:
Ben üç günde bi değiştiriyorum

Bende de tık yok ya niye. Kendimizi dinleyip durmayalım bence etkileyebilir canımız sıkılıyor diyorum ama kendim de yapıyorum. Aklımda deli sorular :KK70:
Benim de Yaa deli gibi sorular var aklımda ..
Bende göğüslerde hafif hasaslık var hergün bakıyorum damar vs yok kafayı yicem belirti aramıyorum ama sürekli varmı acaba diyorum
Aynen damar arıyorum deli gibi :-)

:KK45:
Benim de Yaa deli gibi sorular var aklımda ..

Aynen damar arıyorum deli gibi :-)

kızlar sakinnnn :KK70: belirti aramayın ki zaten hemen belirti olmaz diye bas bas bağırıyorlar...o yüzden gününüzü bekleyin sakin sakin...bende merak ediyorum arada ama üstüne düşmüyorum hemen aklınızı başka şeylerle meşgul edin :KK66:

Hazir misin guzel habere :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aldın mi sonucunu? Pozitif dimi şükür ya cok sevindim Rabbim kucagına almayida nasip etsin
Canım abdest alırken ayağını kaldırdın mı? ayağını nasıl yıkadın
Bide namaz kılarken yerdemi yoksa koltuktamı kıldın?
En çok düşündüğüm konu bu açıkçası.
Yere oturup kalkamicam icin mecbur koltukta kıldım. Abdest alırkende lavaboda aldim dusa kabinde ayagımi yikadim ayagimi az bukerek

merhaba. biz bir senedir evliyiz. yaştan dolayı hemen çocuk istediğimiz için doktor kontrolünde olalım dedik. çatlatma ve aşılama denedik. doktor bizde hemen istiyosanız tüp yapalım dedi. eşim doğal yolla olsun istiyor diye bekleyelim dedik. kendiliğimden hamile kaldım. 9 haftalıkken kalbi durdu. neticede 8 ay geçmiş oldu aradan. zaman kaybı olmaz dersen bekle ve dene. doktorundan memnun değilsen başka bi doktora daha görün. Doktora güvenmek önemli. uzun bi süreç neticede. etrafında bebek sorunu yaşayan arkadaşların varsa konuş fikir al. Yaşayanların tecrübeleri de çok aydınlatıcı oluyor.
Ayy buarada cok utandim siz ds dusgebelik yokk ben nasil okyyorumm yaaa ku
canım ben geçtiğimiz haziran ayında laporoskopi oldum dış gebelik öyle sonlandırıldı 3 ay korunun dedi sonra hsg çektirdim ekim ayında işte hsg sonrası 3 aylık süre verdi olmazsa gel tüp bebek dedi direk başka hiç bir tedavi yöntemi demedi dediğin gibi tüp bebek de tutma olasılığı daha yüksek diye belki öyle düşünmüştür. ne bana ne eşime hiç bir tahlil yapılmadı aslında hem kimyasal hem dış gebelik var araştırmak lazım doktoru değiştircem sanırım bu gidişle
sanada çok geçmiş olsun cnm tüp bebekte de dış gebelik oluyormuş malesef ondanda korkuyorum ama herşey Allahtan .. sen kaç senedir evlisin ? hiç çocuğun var mı? sizde tüp bebek yapılmasının sebebi neydi canım

bu arada istanbul anadolu yakasında doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar sizlerden de yardım istiyorum
Canım bizim duruumm farklı biraz eşim hep yurtdışında biz çok ayrı kalıyoruz bebiş istedik 2 ay deneyebildk sperm testi yapalım dedik değerler kötü çıktı sonradan malesef sayı hareket morfoloji kötü yanı biz hemn anlafik durumumuzu hemn tüpe yoneldik çocuğum yok

azrass azrass hayırlı olsun canm konun. liste güncellerken yardımcı olim istedim. 3 aralık yumurta toplama, 6 aralık transfer, 17 aralık test günü. ve sonuççç yaşasınki pozitif

Kızlar 3 saat sonra çatlama iğnesini vurcam heyecanlandım vallahi :) perşembe nasıl olcak yumurta toplama kendimi o sedyede hayal ediyorum tırsıyorum bi geçseydi ogun en korktugum kısım

kızlar sakinnnn :KK70: belirti aramayın ki zaten hemen belirti olmaz diye bas bas bağırıyorlar...o yüzden gününüzü bekleyin sakin sakin...bende merak ediyorum arada ama üstüne düşmüyorum hemen aklınızı başka şeylerle meşgul edin :KK66:
Off ya varya normalde bir suru belirti olur sacma sapan simdi o kadar iyiyim ki uyuz oluyorum nerde bu Bebek diyorum :) adet Ağrı'm gibi agri var bakalım umarım bunlar iyiye işarettir

Kızlar 3 saat sonra çatlama iğnesini vurcam heyecanlandım vallahi :) perşembe nasıl olcak yumurta toplama kendimi o sedyede hayal ediyorum tırsıyorum bi geçseydi ogun en korktugum kısım
hiç korkma hayatım en kolayı o oluyor. bende çok tırsıyordum ameliyat kıyafetleri giyindim yapılacak ameliyathaneye gittim. hemşireler hazırladı beni. koluma damar yolu açıldı serum takıldı. ben sorup duruyorum işte öyle böyle falan baya sohbet muhabbet. doktorum geldi ii uykular dedi damar yolundan bir şırınga ilaç hopp gözlerim kaydı. gözümü açtığımda odadaydım eşim içerden çıkarken ayuk olduğumu odaya gelene kadar konuştuğumu söylüyor hatırlamıyorum bile. misler gibi uyuyorsun yanii

ya kasık ağrılarım için sıcak su torbası kullansam zararı olmaz dimi kızlar. ilaç içmek istemiyorum ayaklarıma sıcak su torbası koyunca iyi geliyor

Back
X