2016 Aralik tup bebek

Canim bni de korkutmustu hmsre sperm cikmazsa die hatrliyormusun ayy ne aglamistimmmmm.sonra embryologla konustim olur mu hic dedi tum dunyada donörlerden boyle aliniiyor dedi.en kotu durumu soylemis sze hemsre dedi bilginiz olsun diye.korkma insallah guzel olacak
Ya bende eşime dedim sperm bankaları var çözüldügünde hepsi ölecekse niye varki ozaman o yerler dedim .. klasik doktor sözleri en kötüye alıştırıyorlar ama resmen amlyt için hazır ol aç gel diyincede kesin olcak diyorum:( bakalım az kaldı çok şükür iğneler bitmez diyordum bitti bide perşembe geçse :) transferden korkmuyorum ona keyifli gidiyorum çocukları aldığım için :)

Canım sen ne yaptın transferi ne zaman yapacak dr ben dün adet oldum yarın kontrole gidecem kist vardı inşallah gitmiştir bakalım yarın ne diyecek herşey yolunda giderse bu adet bitiminde yapacak transferde
Dondurulmuş transferde 18-22 . Günler yapıyorlar kızlar transferi kistte gitmiştir ilaç kullanınca geçiyor

Canom kaç günlükken ne testi yaptın çok sevindim ya valla ay bizede dua et kaçıncı günün bide kan teslimi açıklasana canım
eğer bana sorduysan tatlım 9. günde erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı 10. gn tekrarladım çizgi biraz daha koyulaştı. 11gün kan testi yaptırdım 99 çıktı bhcg ve 13.gün tekrarladık 240 tı.
hep dualarımdasınız hiç meraklanmaa

Ya bende eşime dedim sperm bankaları var çözüldügünde hepsi ölecekse niye varki ozaman o yerler dedim .. klasik doktor sözleri en kötüye alıştırıyorlar ama resmen amlyt için hazır ol aç gel diyincede kesin olcak diyorum:KK43: bakalım az kaldı çok şükür iğneler bitmez diyordum bitti bide perşembe geçse :) transferden korkmuyorum ona keyifli gidiyorum çocukları aldığım için :)
Klasik prosedur o ac gelin diyorlar tedbir amacli hep.insallah gerek kalmaz bir daha
Zaten tese her acidann zor onlar icin.benim esim tese olursam diye geriliyordu ben de kiziyordum;)) bn birsuru seye maruz kaliom gerilme falan diye.zaten hic destek olan bir es degilimdir malesef;)

Kızlar 3 saat sonra çatlama iğnesini vurcam heyecanlandım vallahi :) perşembe nasıl olcak yumurta toplama kendimi o sedyede hayal ediyorum tırsıyorum bi geçseydi ogun en korktugum kısım
Can'ım Ztn yaşadın daha once biliyorsun inan hemencecik gececek hic kendini üzme bosyere stres sokma umarım sonucu da guzel olur emek'lerimize deger yavrularimiza kardes yapabiliriz :)
Belirtilere odaklanmasa desekte insan ister isteme vucudunu yokluyor ama deneyimli arkadaslarn dedigine gore belirti fln tutmuyor kimisi bircok belirtyle negatif aliyor kimi sifir belirtyle pozitif o yuzden moralini bozmadan bkle cnm olacak ins
Haklisin cnm ztn kendimi hep o sekidle teselli ediyorum .. Ben daha farklı olur diye düşünmüştüm ne bilim boyle kasıklarım agrir goguslerim siser batma olur sureli filan ama hoc oyle olmadı normalden hic bir farkım yok gibi akıntım arttı

Can'ım Ztn yaşadın daha once biliyorsun inan hemencecik gececek hic kendini üzme bosyere stres sokma umarım sonucu da guzel olur emek'lerimize deger yavrularimiza kardes yapabiliriz :)

Haklisin cnm ztn kendimi hep o sekidle teselli ediyorum .. Ben daha farklı olur diye düşünmüştüm ne bilim boyle kasıklarım agrir goguslerim siser batma olur sureli filan ama hoc oyle olmadı normalden hic bir farkım yok gibi akıntım arttı
Akintii guzell guzellll;))

dilfeza kaçıncı günün oldu senin. canm bak benmde 6 7 gün hiç bi şeyim olmadı. hatta dedim aha gitti bu kesin. sonradan göğüslerle bi başladı valla kasıklarımda ağrılar hala devam ediyor göğüslerim şiş şiş. sonradan açıldım yani. az daha sabret kuzucu az daha. ayrıca akıntı bendede artmıştı haberin olsun

kızlar iyiki varsınız seviyorum sizi sürekli aklımdasınız işteyken çok giremiyorum akşamda kızımdan fırsat buldukça bakıyorum ama hep aklımdan geçiyorsunuz neyaptınız diye inş bu ayın sonunda hepimizin yüzü güler diğer aylarda tedavi olanlarında yüzü güler şu dünyada rabbim bizim gibi evlat isteyenlerin kucaklarını Çifter Çifter doldursun bu eziyetlerimizi unuttursun bizlere inş

Kızlar şimdi çorluya gidiyorum 2 saat sürüyor otobüsle gidiyorum bol bol dua ediyorum bişey olmasın diye zararı olurmu

Kızlar şimdi çorluya gidiyorum 2 saat sürüyor otobüsle gidiyorum bol bol dua ediyorum bişey olmasın diye zararı olurmu
Hiç bşy olmaz cnm tutunmuştur zaten bırakmaz :) bende Malatya'da tedavi görüyorum elazıga dönüyorum 1-1.5 saat sürüyor yol transfer sonrası hemen döncem hep öyle oldu korkma sen önemli dönemi geçtin :)

Sağol canım bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.transfer günü geldikçe heyecanlanıyorum :)
Ah o transfer heyecanı. Gerci ben daha adet olmadan uykularım kactı. Opudan gülerek uyandım çok farkli bi mutluydum. Transferden hem aglayarak hem gulerek çıktım. Hatta esim gözumde yaslar gorünce korktu noldu noldu dedi bende gördum dedim. Embriyoma 5 dkk bakabildim ultrasonda bakarken o birakma anında ekrani donduruyorlar ya iste cok guzeldi. Suan sonuç ne bilmiyorum belki benimle kalmayacak bebeğim ama sırf o ani yaşamak için şu sıkıntiları tekrar cekerim diyebiliyorum.

Hiç bşy olmaz cnm tutunmuştur zaten bırakmaz :) bende Malatya'da tedavi görüyorum elazıga dönüyorum 1-1.5 saat sürüyor yol transfer sonrası hemen döncem hep öyle oldu korkma sen önemli dönemi geçtin :)
Allah razı olsun içime su serpildi inşş annişlerine sımsıkı tutunmuşlardır bebişlerim

Ah o transfer heyecanı. Gerci ben daha adet olmadan uykularım kactı. Opudan gülerek uyandım çok farkli bi mutluydum. Transferden hem aglayarak hem gulerek çıktım. Hatta esim gözumde yaslar gorünce korktu noldu noldu dedi bende gördum dedim. Embriyoma 5 dkk bakabildim ultrasonda bakarken o birakma anında ekrani donduruyorlar ya iste cok guzeldi. Suan sonuç ne bilmiyorum belki benimle kalmayacak bebeğim ama sırf o ani yaşamak için şu sıkıntiları tekrar cekerim diyebiliyorum.

Beni şuan daha çok heyecanlandırdın :)
İzletiyolar demekki ne kadar güzel bir an.
Rabbim karnımızda büyümüş halinide göstermeyi nasib etsin.

Kızlar 3 saat sonra çatlama iğnesini vurcam heyecanlandım vallahi :) perşembe nasıl olcak yumurta toplama kendimi o sedyede hayal ediyorum tırsıyorum bi geçseydi ogun en korktugum kısım
Hadi hayırlısı canım.. Korkma canım uyuyorsun zaten ama heyecan var diyorsan ona bende katılırım aynısı bendede var☺️ Her kontrole gidecegimde heyecan basıyor beni.. Yarın yine kontrolüm var.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Akintii guzell guzellll:KK66:)
Diyorsuuuun ayyyy hadi insaallah Yaa :)
dilfeza kaçıncı günün oldu senin. canm bak benmde 6 7 gün hiç bi şeyim olmadı. hatta dedim aha gitti bu kesin. sonradan göğüslerle bi başladı valla kasıklarımda ağrılar hala devam ediyor göğüslerim şiş şiş. sonradan açıldım yani. az daha sabret kuzucu az daha. ayrıca akıntı bendede artmıştı haberin olsun
Can'ım bugun 5. Gundu yarin 6 umarım
Baslar Yaa artık biraz belirti :)
kızlar iyiki varsınız seviyorum sizi sürekli aklımdasınız işteyken çok giremiyorum akşamda kızımdan fırsat buldukça bakıyorum ama hep aklımdan geçiyorsunuz neyaptınız diye inş bu ayın sonunda hepimizin yüzü güler diğer aylarda tedavi olanlarında yüzü güler şu dünyada rabbim bizim gibi evlat isteyenlerin kucaklarını Çifter Çifter doldursun bu eziyetlerimizi unuttursun bizlere inş
Sende iyi varsın cnm iyi Dilek'lerin icin teşekkürler :)

Back
X