2016 Aralik tup bebek

canım ben geçtiğimiz haziran ayında laporoskopi oldum dış gebelik öyle sonlandırıldı 3 ay korunun dedi sonra hsg çektirdim ekim ayında işte hsg sonrası 3 aylık süre verdi olmazsa gel tüp bebek dedi direk başka hiç bir tedavi yöntemi demedi dediğin gibi tüp bebek de tutma olasılığı daha yüksek diye belki öyle düşünmüştür. ne bana ne eşime hiç bir tahlil yapılmadı aslında hem kimyasal hem dış gebelik var araştırmak lazım doktoru değiştircem sanırım bu gidişle
sanada çok geçmiş olsun cnm tüp bebekte de dış gebelik oluyormuş malesef ondanda korkuyorum ama herşey Allahtan .. sen kaç senedir evlisin ? hiç çocuğun var mı? sizde tüp bebek yapılmasının sebebi neydi canım

bu arada istanbul anadolu yakasında doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar sizlerden de yardım istiyorum
Canim ben eurofertil tup bebek merkezine gidiyorum ilk tup bebek denemesiyle hamile kaldim cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim alev özay adı

Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?

Bugun 8 gun uykulu gezdim sol yanda surekli yanma hissim oldu bide cok usudum dunle bugun cok az adet olacakmis gibi hissettim ama kisa surdu baska birsey olmadi. Benimle ayni gun transfer olan arkadasa tek embriyo konmustu hemen hemen ayni tahlil yaptik onun da bugun 8 gunu onunki 10 cikmis benimki 27 o yuzden ikiz olabilir diye dusundum 10 biri icin 10 da biru icin arttiysa 27 diye dusundum

Kan aldirdim 32.11 cikti
Gözün aydın cnmm cok guzel bir haber buu :KK49: şagsalim kucağına aldığın günlerinde yazarsın ins bize cnmm
Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
Bilemiyorum cnm diğer ark varsa ayni seyi yasamış olan yazarlar umarım bebistendir :)
Pazartesi 7 gun 3.7 cikan degerim sali gunu 27.8 cikti masallah bir gunde ikiz olma umidi dogdu iki transfer yapilmisti
Yaa boyle guzel haberler Pespese gelince icim pir pir oluyir Rabb'im şagsalim kucağına almayı da nasip etsin cnm gözünüz aydın :)

Maşallahh arkadaşım tutunma ve rahimin gebeliğe hazırlama sancılarıdır inşşş

Bence Allah'ın hakkı üçtür bunda olcak inş:KK66: bukdr eziyet çekiyoruz hepimiz ikiz doğursak hiç fena olmaz :KK66:
Ayyyyyy müthiş bir şey olur inşallah kız inşallah gelsin ikizler gerçi hayırlı ve sağlıklı olsunda hayırlısı ile tek olsun çift olsun birtek sağlıklı ve bizim olsun inşallah

Back
X