2016 Aralik tup bebek

Canm bende seni merak ediyodum hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınıda duyarız inşallah darısı bizlerede benimde pazartesi günü transfer günüm belli olacak:)
Kız sonra sen adet oldun mu benim bugün 3.günüm saat 2de kontrol var kist vardı inşallah gittiyse bu ay yapılacak transfer rabbim pozitif haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Bugun 8 gun uykulu gezdim sol yanda surekli yanma hissim oldu bide cok usudum dunle bugun cok az adet olacakmis gibi hissettim ama kisa surdu baska birsey olmadi. Benimle ayni gun transfer olan arkadasa tek embriyo konmustu hemen hemen ayni tahlil yaptik onun da bugun 8 gunu onunki 10 cikmis benimki 27 o yuzden ikiz olabilir diye dusundum 10 biri icin 10 da biru icin arttiysa 27 diye dusundum
Canım hcg ile çok ilgisi yok diyorlar ikiz anneleri topiğinde benim 6.gün 28 8.gün 96 11.gün 487 çıktı bende ikize çok hevesleniyorum ama hcg düşük olanda olmayanda ikiz bebek bekliyorum diyor

Aminnnnnn allah razi olsun hepinizden tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin crnabi hak sizlerede versin insallah yokundaha cok basindayiz allah yamammina erdirmeyi nasip etsin hepiniz dua larimdasiniz 3 gun embriyoru 2 tane konuldu biri 10 digeri 13 hucreliydi ama arkadasinki 8 hucreliydi onunkide tuttu masallah ikinci kalite demislerdi cenabi hak yeterki kunfeyekun desin ol derse hersey olur. Sizlerede desin ben tedavi surecinde evde oldugum icin gunde 3000 tane ya halik ya bari ya musavvir cektim cok sukur hersey yolunda gitti masallah bereket yagdi. Okumanizi tavsiye ederim

arkadaşlar herkes günaydın
aranıza yeni katılıyorum 2.5 senelik evliyim 2 sene oldu bebek istiyoruz yaş 33, bende küçük bir çikolata kisti var eşimdede sperm hareketli sayısı az gittiğimiz doktorlar olmaz demedi fakat gebe kalamadım
bir sürü test yaptırdım hepsi normal çıktı. 2 ay önce bir aşılama oldum başka aşılama yaptırmak istemeden tüp bebeğe geçtik şu anda göbekten ve kalçadan iğne oluyorum bundan sonrakı işlemlerin biranöce hayırlısı ile tamalanması için dua ediyorum.
allah herkesin gönlüne göre verir inşallah bu işlemleri tekrar tekrar yaptırmak çok çaba isteyen bir durum maddi manevi
bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Allah gonlume gore versin. Canim benimki 34 yasindayim iki tupumde tikaliydi acamadilar. Bir bal karisimi vardi onunla hem yumurtam cogaldi hem esimin spermi eve gidersem haftaya bulup gonderirim

Allah gonlume gore versin. Canim benimki 34 yasindayim iki tupumde tikaliydi acamadilar. Bir bal karisimi vardi onunla hem yumurtam cogaldi hem esimin spermi eve gidersem haftaya bulup gonderirim
aminnn canım sağolasın inşallah.
rahim filmimde bir problem çıkmadı,
eşiminde sperm sayısı normal hareketli sayısında azlık var sadece.
opr. doktoru bıraktım profesöre gidiyorum şuanda tüp bebek işlemimide o yapacak
doktorum bile herşeyi yukardakı biliyor dedi son söz olarak
güzel haberler duymak istiyorum

Tup bebek dr bunu kullandirdi buda cok iyi geldi yumurtalarim 2 tane yada bestane buyuyordu 17 tane cikti bide kaliteli hale getirdi hemen catliyordu 14 mm olunca 24 mm oldu sabh aksam kullandim 1 ay 2 ay kullandiriyor

Eklentiler

• 20161221_085221.webp
    20161221_085221.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 90
Spermlerin en guzel ilaci keci boynuzu ve keci boynuzu pekmezi birde arisutu bal polen karisimi var marketlerde satiliyor genelde akdeniz markaa yada farkli markada olabilir sabah pekmez 1 kasik oglende arisutubal polen karisimi esiminki %30 40 artmisti

Canım Dr bi ara
Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
canım Dr bi ara
İstersen haber ver bizede

kızlar şimdi konuyu aldım bilgilerinizi güncelleyeceğim...değişiklik olanlar beni etiketleyip bilgilerini girsinler...yeni bilgi girişi isteyenlerde lütfen etiketlesin...formu toparlıyalım

Yas 35 6.5 yillik evliyim. Sorun iki tup kapali. 3 negatif deneme var.(istanbul tup bebek merkezi)
Su anda bahceci fulya da4. Deneme icin tedavideyim. 17-12-2016 opu
22-12-2016 Persembe taze transfer insaallah.

Etiketleme nasil bilmiyorum.
Yas 35 6.5 yillik evliyim. Sorun iki tup kapali. 3 negatif deneme var.(istanbul tup bebek merkezi)
Su anda bahceci fulya da4. Deneme icin tedavideyim. Persembe transfer insaallah.
Canım ben 30 yaşındayım azospermi eşim. Ve bu ilk olacak deneme

Bugün 6.günum bitti gunduz hiçbir seyim yoktu ama bu akşam cok feci sancı cektim nefesimi kesecek kadar uzun sürdu bir tanesi hatta ne olduğunu anlayamadım. Şimdi ise sol tarafımda sanki bir yumru var sızliyor. Böyle birsey yasayan oldu mu kızlar endişelenmem gerekir mi?
Canım inşallah yerleşme belirtisidir. Benim de 7.8.gün çok ağrım oldu. Hatta uykumdan uyandım. Tekrar uyuyamadım.adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeydi.şuan hamileyim inşallah değerlerim düşmez.

Back
X