2016 Aralik tup bebek

kızlar ya benim acayip derecede kasık ağrılarım oluyor. sizdede böylemi. gece uykudan uyandırıyor yaaaa. bazen dayanamayacağım sanıyorum. endişeleniyorum da. doktorum olur öyle dedi ama ben korkuyorum yaaa. dış gebelik neyim olurmuki acep?
Canım bendede çok oluyor bende çok şüphelendim herhalde normal birşey

düzenli artımıyor derken bir düşüp bir artıyormuydu? dıs gebelikte öyle oluyormus sanırım?
Canimm çok güzel güzel artiii 500 e kadar yaklaşık sonra az az artiii düşme pk olmadı aslında bir kere 10 düştü kimyasal dediler sonra tekrarrdan arttı

Cift embriyo 8 hucreli ikiside 3.cu gun embriyosu. Bilmiyorum ki cnm galiba 10 yil boyunca hep yok tuya ondan dolayimi bilmiyorumm odun gibiyimm resmen hissizlestimm nasil bir seyy bilmiyorumm ama su oldu bende transfer gecesi saat 4te uyandim kendi kendime olacaksa olur olmazsada yapacak bir seyyok diye kendimi baskiladim nasil tarif edeyim bilmiyorum cnm kader gibi alnimizda ney se o gibi olan olmustur gibi diye ondanmi bilmiyorumm
Evet cnm en guzeli ne yapsak bos kısmetimiz de varsa bu evlatlar olacak ins :)
Canım tedbirli olmak istiyoruz çünkü olmama ihtimaline karşın.fakat hicbirimiz de kötü bir şey olacağına inanarak baslamiyoruzz tüp bebeğe.ne kadar kendimizi kontrol etmeye çalışsakta bir taraftan hep güzel şeylerin hayalini kuruyoruz.benim isimler de hazır eşime sormadan karar verdim:)))
Evet cnm cok guzel ifade etmişsin guzel şeylerin hayalini kuruyoruz ister istemez :)
çok saol canm ...bnmde bi tanıdığım altunizade bahçeci umutta yapmıştı doğru hatırlıyorsam ,ilk denemesinde tutmuş şimdi bebişini kucağına aldı inş. sennde tedavin olumlu sonuçlanır bebişini kucağına alırsın.
Bende umuttayım cnm transferimin 6. Günündeyim umarım bende o ark gibi once pozitif sonra kucağıma aldığım gunleri de görürüm :) acaba onun doktoru kimdi benim selen hanım doktorum

Kızlar oğlumdan biliyirum kasık agrisi cok normal 7.8. Haftaya kadar devam ediyor hatta arada rahim büyüdükçe oluyor o Ağrı'lar bazen odum kopardı kanama basladi diye koşa koşa giderdim tuvalete :) yanii tabii oyle kıvrım kıvrım kıvrandıracak kadar olursa doktora gidin yine de ama boyle agri kasılma bunlar normal bende baya oluyirdu

Canimm çok güzel güzel artiii 500 e kadar yaklaşık sonra az az artiii düşme pk olmadı aslında bir kere 10 düştü kimyasal dediler sonra tekrarrdan arttı

çok geçmiş olsun canm....evet dıs gebelik geçirmişssin çok şükür ama agır olmamıs sende...

Kızlar selam tüp bebek tedavisinden sonra karın şişliğiniz ve yumurtalıklarınızın normale dönmesi ne kadar sürdü??? Biliyosunuzki yumurtalıkalr büyütülüyor tedavide benim karnımın sag alt tarfında kas agrısına benzer agrılr oluyo ve hateketlerimi çok kısıtlıyo çünkü acayip agrı oluyo hele geceleri bu acaba yumurtalar büyüdüğü içinmi diye düşündüm ilk tedavim o yüzden merak ettim

tmm cnm aryya olmadıgı için yazamadım. d,ğerleri tamam
Canı
Kızlar selam tüp bebek tedavisinden sonra karın şişliğiniz ve yumurtalıklarınızın normale dönmesi ne kadar sürdü??? Biliyosunuzki yumurtalıkalr büyütülüyor tedavide benim karnımın sag alt tarfında kas agrısına benzer agrılr oluyo ve hateketlerimi çok kısıtlıyo çünkü acayip agrı oluyo hele geceleri bu acaba yumurtalar büyüdüğü içinmi diye düşündüm ilk tedavim o yüzden merak ettim
canun benim yumurtalar toplandıktan sonra biyaklaşık 5-6 gün aynı Şen'im tarif ettiğin şekilde ağrım oldu yavaş yavaş azalarak geçti

Kız sonra sen adet oldun mu benim bugün 3.günüm saat 2de kontrol var kist vardı inşallah gittiyse bu ay yapılacak transfer rabbim pozitif haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Kuzum ben opudan geldikten 5 gün sonra kendiliğinden adet oldum iğneye gerek kalmadı suan sadece folbiol ve cyclo progynova kullanıyorum

Gözün aydın canım benim böyle pozitif haberler gelince içime umut doluyor inşallah darısı hepimize olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Amin allah herkesin gonlune gore versin. Insallah sonunda saglikla sihatle aliriz kucagimiza
Canm bende seni merak ediyodum hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınıda duyarız inşallah darısı bizlerede benimde pazartesi günü transfer günüm belli olacak:)
Hadi bakalim sorada sen varsin o zaman. Etken erken yaptim dayanamadim insallah sonuda hayirli olur

Canım ben bu yumurta ağrısını hiç bilmezdim valla apandisit diye kaç kez dr gittim ultorosonlar çektirdim benim sağ tarafım çok güzel çalışıyo sol biraz daha geriden geliyodu ama aydan aya değişen bişey bu inan hep apandisit sanırdım kasıkta sağ tarafım otururken bile rahatsız olurdum taaa ki yumurta büyümenin nasıl ağrı verdiğini anladığım güne kadar yumurtlar toplanıcak güne kadar çektim feci bişey diyemem ama aklın orada hep hissediyorsun yumurtalar toplandı tüm ağrılarım şişkinlikleeim gitti

Kizlar bir sey sorcam transferden sonra makattan fitil koydularmi size nedenini bilen varmiii?

Evet cnm en guzeli ne yapsak bos kısmetimiz de varsa bu evlatlar olacak ins :)

Evet cnm cok guzel ifade etmişsin guzel şeylerin hayalini kuruyoruz ister istemez :)

Bende umuttayım cnm transferimin 6. Günündeyim umarım bende o ark gibi once pozitif sonra kucağıma aldığım gunleri de görürüm :) acaba onun doktoru kimdi benim selen hanım doktorum

amin canım inş. onunde kadın doktordu ya selen ya sinem di adı tam hatırlamıyorum ama aynı doktor olabilir çok tatlı bir bayanmış hep öyle diyordu.

Back
X