Csnim senin zaten poztfti korkma hic.ayrica degern kac oldundan ziyade guzel artip artmadgi muhimBugun 1o günüm 3. Gün embiyosydu kac olmasi gerekiyo acaba kac olunca normal oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Csnim senin zaten poztfti korkma hic.ayrica degern kac oldundan ziyade guzel artip artmadgi muhimBugun 1o günüm 3. Gün embiyosydu kac olmasi gerekiyo acaba kac olunca normal oluyo
Az değil yükselir arkadaşım önemli olan düzenli yükselmesiKizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
C.tesi tekrar yaptiricam insallah katlanir cnmAz değil yükselir arkadaşım önemli olan düzenli yükselmesi
Hayir canim dusuk degil 10.gune gore iyi bi deger 2 gun sonra yine yaptir testi artisina bak canimKizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
Insallah katlanir canim gonlunu ferah tut embryo yerlestkce artacakC.tesi tekrar yaptiricam insallah katlanir cnm
Canim bencede dusuk degil.. Her vucut farklidir.. Uzme kendini.. İki gun sonra katlanir insaallahKizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
hayırlı olsun cnm tadını cıkar , 30 lu değerle başlayan çok kişiyi okudum forumda, cmtsi artmış olsun yeterki, şimdi sevinme vakti üzme kendiniKizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
Eeeee tamam canim niye kendini ve bebisini uzuyorsun bos yere tadini cikar hamileliginin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canimInsallah kizlar insallah saglikli dewam eder bebegim cok sagolun zaten normal test gunum c.tesi benim
Kizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberler artıyor. Çok güzel. Darısı bekleyenlerin başına.Insallah kizlar insallah saglikli dewam eder bebegim cok sagolun zaten normal test gunum c.tesi benim
Ediyorum canm heran aklimdasniz allah hepimize hayirli pozitf sonuclar nasip etsin insallah amin insallahEeeee tamam canim niye kendini ve bebisini uzuyorsun bos yere tadini cikar hamileliginin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah bizlere de dua et canim
doğru soyluyorsun cnm , kızlar sabırsız davranıp kendınızı kaygılandırıyorsunuz sonunda gunu gelınce dırekt kana gıtmek en iyisihayır değil sen sabredip gününde yaptırmıs olsaydın 60 üstü çıkacaktı sen sabredemedin...işte bu yüzden test tarihinden önce yapmayın diyorlar canım....
Ewet canm haklsin ama duramiyoruz iste kendi kendimizi strese sokuyoruz boylehayır değil sen sabredip gününde yaptırmıs olsaydın 60 üstü çıkacaktı sen sabredemedin...işte bu yüzden test tarihinden önce yapmayın diyorlar canım....
Ediyorum canm heran aklimdasniz allah hepimize hayirli pozitf sonuclar nasip etsin insallah amin insallah
Kat kat artsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımC.tesi tekrar yaptiricam insallah katlanir cnm
Az değil ki kiminin 5 falan cıkiyo gayet iyi güzel bence Rabbim tamamina erdirsin insallahKizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
Sanmıyorum canımHerkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?