2016 Aralik tup bebek

Bende göğüslerde hafif hasaslık var hergün bakıyorum damar vs yok kafayı yicem belirti aramıyorum ama sürekli varmı acaba diyorum
Canim benim okudumda biraz msjjlarini 7.günün olmus bugun rabbim gonlune gore versin bekle sakin hemen test yapma bi 3 4 gun daha bak bende o dedigin belirtilerin hic biri olmadi zate cok erken o goguslerde damarda belirginlik vs inan hic belirti. Yasamadim kabiz oldum zorlandim kemdimi hattaa tutmamistir die ama hep dinlendim yattim zor gecio o 12 gun düşünmeden de olmuyor ama genede cok kendinnde belirti aramamaya calis hadi ins guzel haberler vereceksin bize :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-22-13-03-11.webp
    Screenshot_2016-12-22-13-03-11.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 106
Kizlar birsey sorcam ya transferin 3 cu gunu bir anda sirt agrisi olan varmi hic bir seyim yoktu az once bir anda belimde dgl ama sirtimda ayakta durdukca berbat bir agri hissetmeye basladim boyle olan varmi aranizda

Test falan yaptınmı idrarda benim bugün7. Günüm iğneye gidicem yapsammı kan bilemedim bana test günü 29 dedi

benimde bugün 7. günüm son 3 gün kaldı ;D çok heyecanlı ama erken yaptırma bence ne dediysde o...sonra üzülüyorsunuz...
Kızda durun bence Yaa bende kendimi zor tutuyorum ama goruyoruz sonra cok üzücü oluyor dusuk deger olunca en guzeli 12. Gun kan testi ama ben 10. Gub ıdrar Yapicam çıkmasa da onemli degil 12. Gub yine kan da Yapicam :)
Yupiiiiii bebisee sewgiler yolluyorum birakmasnnn senii sawasci embryoo:KK66:))
Amiiiiiin cnm evet o cok mücadele etti diğer kardeşlerinin arasında :) umarım devam eder mücadeleye ve yerleşmiştir annesinin vücuduna
Test sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Gecmis olsun cnm gec olsun güç olmasın diyoruz her zmn maddi manevi yıpranıyoruz barı tam olsun tedavi
Kizlar 32.56 çıkmıs çok az degilmi moralim bozuldu ; (
Hayır bence 10. Gub iicn iyi bazen iki katibi geçerek artıyor o sekilde hesaplama bence gözün aydın hamilesiiiin :)

maşallah tamamdir bu iş. allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bize olsun

FarahFarah FarahFarah tebrik ederim cnm baya net gözüküyor ikinci çizgi. şimdi sen hamişsin ya bizede bol bol dua et içinde melek taşıyorsun duan kabul olsun inş:)

Farah gozun aydin cnmm

Amin kızlar ben hala inanamiyorun anca doktor söylerse inanacam galiba zaten her duamdasınız Rabbim kardesleriminde benimde yüzumüzü guldursün insallah

Back
X