2016 Aralik tup bebek

:KK46:
Kızlar ben bir yaramazlık yaptım ama sanki pembe bir cizgi bana göz kırpıyo :110: olabilir mi gercekten
Kizzzzz hamilemizin sennnnn ayyy ya gune ne guzel basladik
azrass azrass yaz kusum bu gebes Hatunları bize de unut olsunlar
bugun aradılar 34 yumurtadan 24ü kaliteliymiş döllendirmişler 21 i tutmuş. yarın gelişmeleri haber vercekler. sen nasıl oldun nasıl gectı aklım sende kaldı. güzel haberlerını beklıyorumm canım.
Hay Masallah cnm Yaa ne guzel 21 bebis :KK46: hepsi can bulsun kan bulsun sende ins
Slm gebe adayları arkadaşlarım ve gebeliği onaylanmış arkadaşlarım hergün kalkıp aklım sizlerde yatarken aklıma sizlerde her dakika yeni bildirim geliyor merakla açıyorum hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Benimde az kaldı pazar günü test ama korkuyorum işte. Hayırlısı
Bizde oyle cnm valla heran aklım burada NE yaptılar varmi bir haber diye surekli girmek istiyorum az kalmıs benim de salı test günüm :rolleyes:
Tweeetyy Tweeetyy G gurbet86 bu sefer yukleyebildim galiba screenshotla
Blast transferin 8.gun
Oyyyy Yaa cok guzel kıpkırmızı hemde iki tane miydi transferin ? Hayırlı uğurlu olsun allah taman'ına erdirsin kucağına almak nasip olsun cmm darısı bize olsuuuuun :KK73:

Hay Masallah cnm Yaa ne guzel 21 bebis :KK46: hepsi can bulsun kan bulsun sende ins

Bizde oyle cnm valla heran aklım burada NE yaptılar varmi bir haber diye surekli girmek istiyorum az kalmıs benim de salı test günüm :rolleyes:

Oyyyy Yaa cok guzel kıpkırmızı hemde iki tane miydi transferin ? Hayırlı uğurlu olsun allah taman'ına erdirsin kucağına almak nasip olsun cmm darısı bize olsuuuuun :KK73:
Amin canım sagol darısı acilen başınıza inşallah. 1 tane blast transfer edilmişti

ayy inşallah canım yaaaa hayırlısı ne ise o olsun bakalım....böyle testler havada ucusuyor insan kendine hakim olamıyor ama inat ettim beklicem :D

Kizlarrr H hisira vardiii pozitifti degerim az artmış demişti onu merak ettim haberi olan var mi
Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok:KK61: 11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. :KK61: çok canım yanıyor :KK61:artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah :dua: hepiniz Allah'a emanet olun...

kan da verseydin bari idrarda çıkmışsa kanda da çıkar....netleştirirdik

Kan ne zaman vericeksin canim hayırlısı olsun insllah bugunun 2 talihlisi biziz insallah topikteki herkes hamis olur
Amin canım buruk bir sevinç Rabbim buradaki tüm arkadaslara da nasip etsin insallah.
Kan vermek için ikna edemedim eşimi daha erken deger az cıkacak ve stres olacağımıza pozitifle mutlu olalim diyor aslinda haklida. Bu enerjiyle pazartesiye kadar sabrederim zaten test tarihimde 26sıydı.

Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok:KK61: 11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. :KK61: çok canım yanıyor :KK61:artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah :dua: hepiniz Allah'a emanet olun...

yaaaa su an nasıl üzgünüm sana anlatamam istemsiz akıyor gözümden yaş....ne olur kendini yıpratma....bir gün başarıcaz anne olmayı bir gün...rabbim ne zaman nasip ederse bizlere....lütfen çabuk toparlan ve yeniden başla....yılmak yok bu yolda bize...anne olmak kutsal bir görev daha olmadan zorluklarını yaşıyoruz ama gelsinler herşey bitecek göreceksin...

Canimm cok uzuldum umarjm kndi duser muhtemeln duser de cunku beta azz.once tutsun diye dua edip sonrasnda dussun diye dua etmek cok aciydi benim icin.agustosta basima gldi cunku.umarim saglikli bebeklerine tez vakitte kavusursun aminn

Test sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşallah

Allah sabir versin canım güc versin kuvvet versin sana. Hayırlısi buymuş Rabbmkzin bir bildiği varmiş diyelim bizimde gidişatımız belli degil. Ama en azından hamile kalabiliyormuşsun bununiliyorsun bu sefer olmadı ama birdahakine olacak insallah inan

H hisira çok geçmiş olsun cnm Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilendir hayırsız sağlıksız evlatları imtihan etmesin kimseyi allah çok zor oda. Yeniden. Yaparsın cne sakın yılma valla biz her anneden daha farklıyız öyle kazayla hamile kalamıyoruz bizlerinki daha eziyetli Fedakarlık istiyo inş Rabbim herkeze mükafatını verir. Şuan ki bebekler senin için demekki hayırlı değildi böyle düşün biraz dinlen yine başla tamammı canım.sakın üzülme hayırlısını dile

Back
X