2016 Aralik tup bebek

Slm gebe adayları arkadaşlarım ve gebeliği onaylanmış arkadaşlarım hergün kalkıp aklım sizlerde yatarken aklıma sizlerde her dakika yeni bildirim geliyor merakla açıyorum hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Benimde az kaldı pazar günü test ama korkuyorum işte. Hayırlısı
Ben pazar günü yaptırmayıp pazartesiyi de mi beklesem diyorum ?

Amin canım buruk bir sevinç Rabbim buradaki tüm arkadaslara da nasip etsin insallah.
Kan vermek için ikna edemedim eşimi daha erken deger az cıkacak ve stres olacağımıza pozitifle mutlu olalim diyor aslinda haklida. Bu enerjiyle pazartesiye kadar sabrederim zaten test tarihimde 26sıydı.
ne güzel sabırlı bir eş benimkide hergun yaptracak neredeyse sabırszlgndan napcagnı sasırdı artık

minikgelin minikgelin nasil gecti bugun opu? Aklimdasin..
Benimde kontrolum vardi yumurtalar yavas ilerliyor ama rahim kalinligi 7mm olmus.. Benim yarin 14 gun olacak igne kullanali.. Sizce cok degilmi? Yarin yine kontrolum var sanirim cok surmez opu'ya...

Bende iğneye gittim sağlıkocağına ebe yaptı iğnemi dedim test yapalım diye bekle gününü dedi acele etme dedi
bencede acele etme düşük bi değer çıkarsa yine stres yapacaksın boşuna .Bak ben kuzu kuzu bekliyorum sonucu öğrenmeme 20 saatten az bi süre kaldı yarın sabah 9 da vatan yada reyapın önündeyim:kahve: olumsuzda olsa üzülmicem inşallah diye diye nolur nolmaz hazırlıyorum kendimi

Benimde kontrolum vardi yumurtalar yavas ilerliyor ama rahim kalinligi 7mm olmus.. Benim yarin 14 gun olacak igne kullanali.. Sizce cok degilmi? Yarin yine kontrolum var sanirim cok surmez opu'ya...

Dönüyorum şimdi :)
12 yumurtam toplandı çok heyecanlandım vallahi:) fitil koymuşlar totodan agrı kesici agrım olmadı ondan..

Eşimin dondurulmuş spermleri vardı taze sperm daha iyi diye mikrotese yaptılar çok şükür sperm çıktı ve iyiymiş..

Büyük ihtimal salı trasnfer olcak

Yarın embriyolar ile ilgili bilgi vereceklermiş

Rabbim inş nasip eder busefer bidaha bu eziyetlere gerek kalmaz inş

Cnm seninde rahmin bak kalınlaşmış
Bende 12 gün igne kullandım biraz zor oluyor bize ama yumurtalar büyüsünde günü önemli deil
İlk tüp bebekte 22 tane olmuştu şimdi 12 tane nasıl farketti:( umarım hepsi kaliteli şekilde döllenirde dondurulmuşum da olur ...

12 yumurtam toplandı çok heyecanlandım vallahi:) fitil koymuşlar totodan agrı kesici agrım olmadı ondan..

Eşimin dondurulmuş spermleri vardı taze sperm daha iyi diye mikrotese yaptılar çok şükür sperm çıktı ve iyiymiş..

Bende 12 gün igne kullandım biraz zor oluyor bize ama yumurtalar büyüsünde günü önemli deil
İlk tüp bebekte 22 tane olmuştu şimdi 12 tane nasıl farketti:KK43: umarım hepsi kaliteli şekilde döllenirde dondurulmuşum da olur ...
Canimm hayirlii olsunn.esinin diger tesesi ne zamwndi tese de ayri zor ve masrafli insallah bebisler gelir saglikla amin

İlk tüp bebekte 22 tane olmuştu şimdi 12 tane nasıl farketti:KK43: umarım hepsi kaliteli şekilde döllenirde dondurulmuşum da olur ...
Ay canim 12 yumurta cok iyi bence insaallah guzelce dollenirler canim.. Haklisin yasimizin ilerlemesi yumurta rezervesinde nasil belli oluyor benim resmen yari yariya inmis ama dedigin gibi onemli olan yumurtalarimiz olsun ve dollernsin... Bende seni heyecanla takip ediyorum evet canim 7mm olmus sevindim bende,fakat gunde yarim litre narsuyu iciyorum belki faydasi olmustur☺️

bende kalçadan iğne yapıtırıyorum bugün 5. iğneyi olucam göbekten devam sürekli kısmet olursa sanırım yanı zamana gelebilir transferlerimiz

bencede acele etme düşük bi değer çıkarsa yine stres yapacaksın boşuna .Bak ben kuzu kuzu bekliyorum sonucu öğrenmeme 20 saatten az bi süre kaldı yarın sabah 9 da vatan yada reyapın önündeyim:kahve: olumsuzda olsa üzülmicem inşallah diye diye nolur nolmaz hazırlıyorum kendimi
Arkadaşım ilk 2 denemede bende olumsuz olduğunda inanılmaz pozitifdim ama bunda olumsuz sonuç almak istemiyorum Rabbime dua ediyorum olsun bu son olsun banada nasip etsin diye ama bir yanımda bekle zamanı gelince olur diyor artık maddi manevi gerçekten yıprandığmı hissediyorum Rabbim hepimize güç kuvvet versin inş Rabbim bizlere anneliği tatdırır

Arkadaşım ilk 2 denemede bende olumsuz olduğunda inanılmaz pozitifdim ama bunda olumsuz sonuç almak istemiyorum Rabbime dua ediyorum olsun bu son olsun banada nasip etsin diye ama bir yanımda bekle zamanı gelince olur diyor artık maddi manevi gerçekten yıprandığmı hissediyorum Rabbim hepimize güç kuvvet versin inş Rabbim bizlere anneliği tatdırır
benim 2.yi denemeye dahi manen gücüm yetmez İnan çok iyi anlıyorum seni ki zaten bu süreci yaşayanlar olarak bizi bizlerden daha iyi kimse anlayamaz.Benim 1 tane evladım var çok şükür tattığım için o duyguyu benim emeklerimi isteklerimide karşılıksız bırakmasın elbet rabbim ama yürekten dileyerek hep söylüyorum önce olmayanlara nasip edip yaşatsın o sevinci inşallah

Tweeetyy Tweeetyy @gurbet86 bu sefer yukleyebildim galiba screenshotla
Blast transferin 8.gun

Canım az değil ki normali 10 15 arasi hem önemli olan kaliteli olmaları inşallah hepsi güzelce döllenir bak benden 14 toplandı hepsi olgundu 6si döllendi 3.güne 5 tanesi geldi dr hepsini çözüm 5.güne gönderecez diyo ancak 1 2 tanesi gider. Hepsinin gitmesi 100de 10muş sadece ama önemli olan az olsun bizim olsun inşallah yarın güzel haberler Ver bize inşallah hepsi güzelce döllenir :KK46::KK46::KK15:

benim 2.yi denemeye dahi manen gücüm yetmez İnan çok iyi anlıyorum seni ki zaten bu süreci yaşayanlar olarak bizi bizlerden daha iyi kimse anlayamaz.Benim 1 tane evladım var çok şükür tattığım için o duyguyu benim emeklerimi isteklerimide karşılıksız bırakmasın elbet rabbim ama yürekten dileyerek hep söylüyorum önce olmayanlara nasip edip yaşatsın o sevinci inşallah
Allah razi olsun cok insallahh

inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yaaa...bu kadar erken olur mu kasık ağrısı :KK43:
Ama adet icin de erken bir agri o zaman canimm.iyi dusunelim iyi olsun sen herkese pozitif olmalari konusunda destek oluyorsun kndine de yardimci ol canim
Insallahh insallahh insalllahh Rabbim bagislasin sana o bebisi aminnn

Back
X