- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
cok sagol dilfezam dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler topiginden aklimda dualarimdasinHosgeldin cnm umarim bu kez pozitif olur hersey gönlüne gore olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol dilfezam dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler topiginden aklimda dualarimdasinHosgeldin cnm umarim bu kez pozitif olur hersey gönlüne gore olsun :)
aramıza hosgeldin canım.. Yasadıkların kolay seyler degil umarım bu defa saglıklı bir gebelik gecirirsin.. Bu arada aynı klınıkte tedavi görüyoruzArkadaslar merhaba, bende araniza katilmak istiyorum :) topikteki hamisleri tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah, transferi olanlarada guzel haberler verdirsin rabbimbenim gibi bekleyen arkadaslarinda herkesin gonlune gore olur hersey umarim. Benimde bu ilk tup bebek denemem. 28 yasindayim Daha once 2 tane dis gebelik yasadim ve her iki tüpümüde kaybettim. Dondurulmus 10 adet embriyom oldu. Bahceci fulyada tedavi goruyorum. Opu isleminden sonra adetle beraber bir ay dogum kontrol hapi kullandim Ve ikinci adetimde klinige gittim dr climara bant verdi suanda onu kullaniyorum.hersey yolunda giderse ocak 3 gibi transferim olurmus.bakalim 29 unda kontrole gidecegim.hepimiz icin guzel sonuclar duymak dilegiyle
![]()
Amin canim benim insallah hepimiz saglikla hamile kalip dunyaya getiririz bebislerimizi. Ben guvenc hocadayim, snin doktorun kim ?Ara
aramıza hosgeldin canım.. Yasadıkların kolay seyler degil umarım bu defa saglıklı bir gebelik gecirirsin.. Bu arada aynı klınıkte tedavi görüyoruz
yaaa sorma valla 1 saattir durup durup bakıyorumKız bilirim bu heycanı bakıp bakıp durursun daha :) gayet güzel :)
Canim transferden iki dkk sonra daha ameliyat masasindayken basladi benim kasik ağrım pozitif ol bence
Canim ben transferde griptim halada oksürügüm geçmedi mesela ama silkte olsa bi pozitifim var piskolojini etkilemesin bunlar
Aynı durumu yasamdim bu sabah ki daha 8.günüm senin 9.gününmüş sevin insallah yarında güzel sonucunu at bize
Bende basta atamadim ama ekran resmi yapip atinca yüklendi hadi yuklede sevinelim
maşaAllah masallah
Yok canım onlar yerleşme sancılarıdir. Lütfen kötü düşünmezaten sürekli ağrımıyo bir geliyo bir gidiyo....sanki sökülmek istiyormus da sökülemiyormus gibi oluyor
Bende de gaz durumu var transfer gununden beri kıpır kipirim birde kokuya karşı hassasiyet bakalım pozitifse belirti diyebilirim goguslerim acıyor ve akıntım da var sıcacık geliyor kan sanıp lavaboya koşuyorumben şimdilik idrarda pozitifi görmüş biri olarak yazayım o zamandilfeza , gögüs uçlarım biraz uzadı gibi normalde içe kaçıktır benim meme uçlarım
birde karnımın İçi bi tuhaftı ağrı, sızı geceleri sağa sola dönerken langur lungur sanki çok su içersin bi ağırlık olur yaa onun gibi bişeyler had safhada bi şişkinlik,
Bende de gaz durumu var transfer gununden beri kıpır kipirim birde kokuya karşı hassasiyet bakalım pozitifse belirti diyebilirim goguslerim acıyor ve akıntım da var sıcacık geliyor kan sanıp lavaboya koşuyorumofff yarin 8. Gun ins cumartesi yada pazar Yapicam kan testi 12. Gun ve 14. Gun Yapicam pozitif olursa ins[/QUOTE
ben inanıyorum mutlu sonla bitecek inşallah senin hikayede9.gün bi idrar testi dene istersen ben bugün bir anda karar verdim hiç aklımda yoktu ama negatif çıksada üzülmicektim sabah kan vericem diye sonuçta .Seninde bir çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorum değilmi ?
Hgeldin cnmmm ne durumdasin.:)Arkadaslar merhaba, bende araniza katilmak istiyorum :) topikteki hamisleri tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah, transferi olanlarada guzel haberler verdirsin rabbimbenim gibi bekleyen arkadaslarinda herkesin gonlune gore olur hersey umarim. Benimde bu ilk tup bebek denemem. 28 yasindayim Daha once 2 tane dis gebelik yasadim ve her iki tüpümüde kaybettim. Dondurulmus 10 adet embriyom oldu. Bahceci fulyada tedavi goruyorum. Opu isleminden sonra adetle beraber bir ay dogum kontrol hapi kullandim Ve ikinci adetimde klinige gittim dr climara bant verdi suanda onu kullaniyorum.hersey yolunda giderse ocak 3 gibi transferim olurmus.bakalim 29 unda kontrole gidecegim.hepimiz icin guzel sonuclar duymak dilegiyle
![]()
Evet ama bugün 9. Gün ve erken gebelik testi aldımCanimmm sankii sen 7.gun yapmistn yoktuu dimiiii o zamn
EveT çok gıdıklandımEwet ewettt ewttt senin embryoo bnii acaip muuuutlu edecek embryomuz ayniydi yaao yuzden sanirim
Allah evladına uzun sağlıklı ömürler versin arkadaşım Allah razı olsun inşş sanada bizlerede nasip ederbenim 2.yi denemeye dahi manen gücüm yetmez İnan çok iyi anlıyorum seni ki zaten bu süreci yaşayanlar olarak bizi bizlerden daha iyi kimse anlayamaz.Benim 1 tane evladım var çok şükür tattığım için o duyguyu benim emeklerimi isteklerimide karşılıksız bırakmasın elbet rabbim ama yürekten dileyerek hep söylüyorum önce olmayanlara nasip edip yaşatsın o sevinci inşallah
Aynen cnm riske atma kullan kesinlikleKızlar dün dr randevum vardı konuştuk haftaya gidecem kontrol için gün verecek birde benim 3.deneme olduğu için riske atmiyacam tutunmayi kolaylaştırmak için serum var ondan koyacam dedi süt gibi beyaz ama 600 lira fiyatı var dedi Size hiç önerdi mi drunuz birde embriyonun yarısı senin yarısı kocanın ve vücut bunu yabancı olarak görüp atabilir dedi bu serum bunu engeller dedi acaba sırf para için mi yoksa gerçekten etkisi var mı bilemedimama mecbur 600 değil 1600 desede verecez o parayı 3.deneme riske atamam
![]()
Ilk defa duyuyorum cnm oyle bir sey olmus olsa her ppozitif sonuc merkezin yararina en azindan bi oneride bulunurlardi 600lira fakla ne dersiniz diye bilmiyorum sadece benim dusuncem buuu ins son denemen olur cnmmKızlar dün dr randevum vardı konuştuk haftaya gidecem kontrol için gün verecek birde benim 3.deneme olduğu için riske atmiyacam tutunmayi kolaylaştırmak için serum var ondan koyacam dedi süt gibi beyaz ama 600 lira fiyatı var dedi Size hiç önerdi mi drunuz birde embriyonun yarısı senin yarısı kocanın ve vücut bunu yabancı olarak görüp atabilir dedi bu serum bunu engeller dedi acaba sırf para için mi yoksa gerçekten etkisi var mı bilemedimama mecbur 600 değil 1600 desede verecez o parayı 3.deneme riske atamam
![]()