2016 Aralik tup bebek

E elfince
Evet cnm aynen bir oglum var 4 yasinda kendi kendine oldu ama ikinci iki senedir olmadı ilk defa tup denedik bakalım cok istiyoruz sırf oglum icin gecen seneden beri kardes diye aglıyor cocuk resmen her gece dualar ediyor En son anne Allah benim dualarımı kabul etmiyor demeye başlayınca dayanamadık ve tedaviye basladik bende hic sorun yok esimde de sayı iyi Aslı'nda ama ileri hareket az ve marfoloji dusuk doğal yoldan da olur demişti Dr fkt daha NE kadar bekleyeceğiz belli degildi iki sene denedik her ay ovulasyonlar yumurta takipleri yok yok olmadı bir turlu nasip
Kısmet buralara kadar geldik :) evet bende cumartesi yapayım bari diyirm Aslı'nda pazar günü 10. Gun ıdrar testi yapacaktim ama siz bana cesaret verdiniz :)
ayyy senin yavru daha ufakmış ne güzel yaş aralıkları az olacak o zaman ideal 4-5 yaş.Ben çok açtım arayı 6-7 sene hiç düşünmedim zaten ,2 yıldır denemeylede olmayınca sonuç iğneler,ilaçlar .Bu serüvende en çok kızıma mutlu haberi vericem anı hayal edip teselli buldum hep

Allah evladına uzun sağlıklı ömürler versin arkadaşım Allah razı olsun inşş sanada bizlerede nasip eder
sağol canım bu arada akşamüstü 9.gün idrarda pozitifi gördüm yarın kanda netleşecek tabii;) aynı yerde tedavi gördüğümüz için olumlu olman açısından yazıyorum , inşallah canı gönülden diliyorum bu sefer yüzün gülsün doldursun yüce Mevla seninde kucağını

E elfince
Evet cnm aynen bir oglum var 4 yasinda kendi kendine oldu ama ikinci iki senedir olmadı ilk defa tup denedik bakalım cok istiyoruz sırf oglum icin gecen seneden beri kardes diye aglıyor cocuk resmen her gece dualar ediyor En son anne Allah benim dualarımı kabul etmiyor demeye başlayınca dayanamadık ve tedaviye basladik bende hic sorun yok esimde de sayı iyi Aslı'nda ama ileri hareket az ve marfoloji dusuk doğal yoldan da olur demişti Dr fkt daha NE kadar bekleyeceğiz belli degildi iki sene denedik her ay ovulasyonlar yumurta takipleri yok yok olmadı bir turlu nasip
Kısmet buralara kadar geldik :) evet bende cumartesi yapayım bari diyirm Aslı'nda pazar günü 10. Gun ıdrar testi yapacaktim ama siz bana cesaret verdiniz :)
Ay canım benimde 4 yasinda kizim var 11 sene sonra kucagima aldim onca tedavi gordum hic biri tutmadi sonra mevlan kendiliginden verdi ama ikinciyi 3 senedir istiyoruz olmuyor.. Senin oglun gibi benim kizimda 8-9 aydir hergun dua ediyor.. Allah baba niye kardes vermiyor diye soyleniyor bizde artik 3 asilamadan sonra tup bebege gectik.. Bakalim yumurtalari toplamalarina gunler kaldi insaallah..
Rabbim kucuk meleklerimize hayirli kardesler nasip eder insaallah..

Amin canim benim insallah hepimiz saglikla hamile kalip dunyaya getiririz bebislerimizi. Ben guvenc hocadayim, snin doktorun kim ?
Hosgeldin cnm ayni doktorun hastalariyiz sen adet oluo baslamissin ne guzel. Bnde 10 gune adet olur giderm. Adet olup gttgnde muayene disinda kan fln verdnmi

Pozitif sonuc alan arkdaslar kanamaniz yada lekelenme falan yasadiniz mi yerlesme kanamasi herkeste oluyomu

merhaba 28 yaşında ve 7 aylık evliyim. adet düzensizliği şikayetiyle gittiğim doktordan duyduklarımla hayatımın şokunu yaşadım. yapılan testler sonucunda fsh 21,07 amh 0,13 çıktı ve tüp bebek ihtimalimin bile çok düşük olduğu, 1 yıla kalmaz adetten kesileceğim ve erken menopoza gireceğim söylendi. şimdiye kadar hiç doğal yolla bile çocuk sahibi olmayı denemeden hatta hiç aklımda bile yokken ben de 17 aralıkta tüp bebek tedavisine başladım. 22,5 olan e2 değerim aldığım en yüksek dozlu ilaç ve iğnelere rağmen yükselmek bi yana 19,62 ye düştü. bugün yine ek olarak iğne verdi doktorum ve cumartesi günü yine test yapılacak, eğer e2 hala yükselmemişse tedavim iptal edilecek.
benim durumumda olup hala umudu olan ya da tekrar deneyen veya mutlu sonuca ulaşabilen var mı?

Aynen cnm riske atma kullan kesinlikle
İlk kez duyuyorum ama böyle bşyi
Doktoruna güven okdr para veriyoruz 600 daha ver bşy olmaz :) en azından acaba yapsaydım demezsin:)
Aynen canım zaten bir daha tekrar denermiyim bilmiyorum çünkü maddi manevi tükendik bunuda öderiz inşallah o kadar emek çaba uğraş boşuna gitmez rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah sonra demememiz olurda kavuşuruz meleklerimize

Ay canım benimde 4 yasinda kizim var 11 sene sonra kucagima aldim onca tedavi gordum hic biri tutmadi sonra mevlan kendiliginden verdi ama ikinciyi 3 senedir istiyoruz olmuyor.. Senin oglun gibi benim kizimda 8-9 aydir hergun dua ediyor.. Allah baba niye kardes vermiyor diye soyleniyor bizde artik 3 asilamadan sonra tup bebege gectik.. Bakalim yumurtalari toplamalarina gunler kaldi insaallah..
Rabbim kucuk meleklerimize hayirli kardesler nasip eder insaallah..
Yalnız dikkat Ettinizmi benimde kızım 4 yaşına gitçek çocuklarımız hep aynı yaşlarda :)

Ilk defa duyuyorum cnm oyle bir sey olmus olsa her ppozitif sonuc merkezin yararina en azindan bi oneride bulunurlardi 600lira fakla ne dersiniz diye bilmiyorum sadece benim dusuncem buuu ins son denemen olur cnmm
Aynen canım fazla ama dr bize bırakmadı o serumu takacam dedi artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz bebekleeimize

Aynen canım zaten bir daha tekrar denermiyim bilmiyorum çünkü maddi manevi tükendik bunuda öderiz inşallah o kadar emek çaba uğraş boşuna gitmez rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah sonra demememiz olurda kavuşuruz meleklerimize
Valla ben dondurulmuşlarım bitince bidaha yapmam diyordum tüp bebek 3. Denemem son dondurulmuşlarım ile düşük olunca ara bile vermeden yeniden yaptım ondan kesin bidaha denemem demiyorum bana belli olmaz ama en azından ara veririm dinlenmeye ihtiyacım var bu tedaviden dondurulmuş embriyom olursa ya ramazandan önce yada sonra denerim :)

Valla ben dondurulmuşlarım bitince bidaha yapmam diyordum tüp bebek 3. Denemem son dondurulmuşlarım ile düşük olunca ara bile vermeden yeniden yaptım ondan kesin bidaha denemem demiyorum bana belli olmaz ama en azından ara veririm dinlenmeye ihtiyacım var bu tedaviden dondurulmuş embriyom olursa ya ramazandan önce yada sonra denerim :)
İnşallah bunlara gerek kalmaz inşallah bu defa gelecek misss kokulu bebişlerr

FarahFarah FarahFarah tebrik ederim canim cok sevindim, kat kat artar degerlerin insallah, saglikla kucagina al,bizede dua et olur mu?
Bugün aklima geldin canım biri vardi bana yazmişti diye demek gelecekmissin :) tedaviye başlamışsın hayırli olsun insallah sende pozitifi görürsün bu ay
Canım hayırlı olsun senden pozitif bekliyodum çok şükür Rabbim nasib etmiş :)
Bugün transferim oldu benimde.benim astımım olduğu için öksürmekten çok korkuyordum.korktuğum başıma geldi.tranferden 15 20 dk sonra öksürdüm ama başıma kaynar sular döküldü sandım çok üzüldüm tutunamadı diye.
İnşaallah Rabbim korumuştur.
ALLAH tamamına erdirsn canım çok sevindim senin adına :)
Allah razi olsun canım ya ben daha transfer masasinda öksürdüm ama tutacaği varsa tutuyor hersey nasip. Transferkn hayırli olsun bebişlerin sımsıkı tutunur sana insallah
Pozitif sonuc alan arkdaslar kanamaniz yada lekelenme falan yasadiniz mi yerlesme kanamasi herkeste oluyomu
Benim daha pozitifliğim tasdiklenmedi ama bende gram leke olmadı hatta ilac geri gelmedi bile o kadar kuruydum

Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlarıma sağ salim.kucagina almasını ,transferi olanında sonuç bekliyenlerinde inşallah pozitif sonuç almasını ,tedavi olanlara inşallah herşey yolunda gider hepiniz dualarimdasiniz.
Cnm senin iptalmi olmuştu öyle okumuştum sanki bugun neden iptal oldu

Merhaba arkadaşlar hamile arkadaşlarıma sağ salim.kucagina almasını ,transferi olanında sonuç bekliyenlerinde inşallah pozitif sonuç almasını ,tedavi olanlara inşallah herşey yolunda gider hepiniz dualarimdasiniz.
Canimm aminn.sen de insallah tez vakitte saglikli hayirli bebeklerine kavusursun aminnnn

Cnm senin iptalmi olmuştu öyle okumuştum sanki bugun neden iptal oldu
Canım ben yurt dışında tedavi gördüm 5 yumurtanın toplandı.Burda klasik tüp bebek yöntemi kullanıyorlarmış hiçbiri döllenmedi.yani mikro enjeksiyon yapılmadı.Türkiye'deki doktoruna sordum oğlumu kucağıma aldığımda ozaman mikro enjeksiyon yapılmış.byrda çok saçma riske atıyorlar.Başta mikro enjeksiyon olsaydı bir tane bile olsa dollenebilurdi kısmet cnm.

Back
X