2016 Aralik tup bebek

Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...

Bende bugün transfer oldum.31 aralıkta ikimizde müjdeli haberi alırız inş canım :)

Arkadaşım Rabbim hayırlısını nasip etain inş ol desin olsun
Amin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bende 33 üm şu an , 13 yumurta toplandı benim 9 kaliteliydi 6 sı döllendi 1 i transfer edildi ,1 tanede 5.gün donduruldu

Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...
hayırlısı ile beklenen gün geldiğinde müjdeli haberlerini bekliyoruz inşllh

Hayirli olsun canim transferin, tek olsun senin olsun. Savasci embriyon Sana simsiki tutunsun insallah

Amin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Canim bn 28 yasndayim hazranda 6 bu ay 7 yumurtam olustu bnm de az malesf.burada arkdslarn genelde cok cikiyor masallahh
Benim nasibim bukadrmis diyorum icten ice birazcik uzuuluom ama ...

Bnm doktorumda bu yaslarda 8-10 cikmasi normal demisti bna sayi olarak cok az deil demisti fakt bnim soldakiler ufak bu nedenle olgun cikmadi 3tanesi de

Sımsıkii tutunsun insallahh aminnn

Peki cnm.doktora sordun mu ne diyor.burda ben sorunca normal dedi.
Normal diyor bna da bnm amh 1.76 cikmisti normalde 2 ve 2nim ustuni iyi kabul ediorz dedi senin ki fena degil dedi .ya tabi kaliteli olmasi en onemlisi fakat sayi arttikca olasilikta artiyor .ben suna karar verdim doktorlar her seye normal diyor;) acaba gercekten mi normal yoksa telas yapmayalim diye mi oyle diyorlar bilemiyorum

Normal diyor bna da bnm amh 1.76 cikmisti normalde 2 ve 2nim ustuni iyi kabul ediorz dedi senin ki fena degil dedi .ya tabi kaliteli olmasi en onemlisi fakat sayi arttikca olasilikta artiyor .ben suna karar verdim doktorlar her seye normal diyor:KK66: acaba gercekten mi normal yoksa telas yapmayalim diye mi oyle diyorlar bilemiyorum
Ben o degerimi bile bilmiyorum herşey normal dedi yani Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yat cnm hep sırt üstü olmaz tabi kan akışıda önemli put gibi yatma :)

Ay canım ne hallere giriyorum biri görse ağır bi ameliyat geçirdim sanar :) kalkarken iki saatte kalkıyorum yürürken parmak uçlarımda yavaşça yürüyorum :)
Nazlı bebekler için düştüğümüz hallere bak :)

Back
X