- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Senin 5 ci gunmuydu arkadasim benim 3 cu gun 16ci gunde transfer oldu farkli galibaAdetin 19. Gunu oluyor canim. Ama kesin tarihi 29 unda verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin 5 ci gunmuydu arkadasim benim 3 cu gun 16ci gunde transfer oldu farkli galibaAdetin 19. Gunu oluyor canim. Ama kesin tarihi 29 unda verir
Aynen hayırlısıyla mutlu sona ulaşalım artıkNurkap canım korkma Allahtan hayırlısını dile adet gününe takılma beynini rahat tut inş güzel haber alacaksın canım
benimde 5. Gün trasnferi olcak aksilik olmazsa ozaman adetimin 20. Günü oluyor gecen transferimde adetin 18. GünüydüSenin 5 ci gunmuydu arkadasim benim 3 cu gun 16ci gunde transfer oldu farkli galiba
Canım benim bir yakınım Amh:0,04 le 2.lere hamile 32 hf.darısı başına inşallah Allah diledikleri sonra taşa can verir.Ama bu arada biesterol,omega 3 ve Q10 enzim kullandi.Bence eğer tedavi iptal olursa Bürüksel tüp bebek merkezi dr yucel kahraman git.Zaman kaybetme.Allah yar ve yardımcınız olsun.Burda bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebişleri olmasını dilerim..merhaba 28 yaşında ve 7 aylık evliyim. adet düzensizliği şikayetiyle gittiğim doktordan duyduklarımla hayatımın şokunu yaşadım. yapılan testler sonucunda fsh 21,07 amh 0,13 çıktı ve tüp bebek ihtimalimin bile çok düşük olduğu, 1 yıla kalmaz adetten kesileceğim ve erken menopoza gireceğim söylendi. şimdiye kadar hiç doğal yolla bile çocuk sahibi olmayı denemeden hatta hiç aklımda bile yokken ben de 17 aralıkta tüp bebek tedavisine başladım. 22,5 olan e2 değerim aldığım en yüksek dozlu ilaç ve iğnelere rağmen yükselmek bi yana 19,62 ye düştü. bugün yine ek olarak iğne verdi doktorum ve cumartesi günü yine test yapılacak, eğer e2 hala yükselmemişse tedavim iptal edilecek.
benim durumumda olup hala umudu olan ya da tekrar deneyen veya mutlu sonuca ulaşabilen var mı?
İnsaallah bu yolda cok ugrasmazsın canım.. Biz Fulya Bahçecide yaptırıyoruz..evet size göre biraz toyuz benim yaşım 33 daha yeni çıktık bu yolu umarım arzumuza çok uğraşmadan kavuşuruz.
siz nerde yaptırıyordunuz?
Ya sayfayı okuyorum çok emekler veriliyor, hepimiz bir umut bağlıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
herkesin gönlüne göre versin inşallah
benimde 5. Gün trasnferi olcak aksilik olmazsa ozaman adetimin 20. Günü oluyor gecen transferimde adetin 18. Günüydü
inş canım benim :)Can'ım ona gebelik asisi diyorlar yuzde 10 artıyormuş pozitif ihtimali bence deger hele üçüncü deneme de hic birseyi atlamamak lazım doktoruna güven cnm :)
Evet cnm bende ona şükrediyorum ya gec karar verseydik ikinciye diyirum iki sene olmadı cunku hep 4-5 yas arası olsun istiyirdum bakalım Rabb'im hepimizin gönlüne gire versin:)
Amiiiin cnm tüm cabamız bu Rabb'im onlara yoldaş olacak kardeşler nasip etsin Masallah akıllı bidiklae Yaa :)
Hahaha evet cnm dikkatimi cekti benim de demek ki 4 yasinda ikinci evlat hasreti tak ediyir artık :)
Can'ım ayni sey basıma geldi 9 yumurtam oldu 6 tane dollendi 3. Gun hepsi iyiydi 5. Gun yavaşladılar 6. Gun bekledi nerdeyse transfer iptal edilecekti fkt bir tane bebisim sürdürdü gelişimi ve donduruldu :) üzülme ins o birtane yeterli istediğimiz sey icin :) hadi bakalim cnm gözün aydın çarçabuk geçsin 9 gun :) bana bant ve göbekten igne vermedi Dr . (Gunde br defa progestan igne bir defa jel inofolic previte coraspirin estrofem var ilaçlarım 6 tane )
Hadi hayırlı olsun cnm 9 ay seninle olsun yavrun :) guzel haberlerini bekliyoruz
Evt cnm doktora sordum eğer dondurulmuş ile iyi olmaksa bekleyelim bi kaç ay dedim rahim dinlensin falan diyeminikgelin canim senin taze transfer olacak anladigim kadariyla??
Bende suan randevu sirami bekliyorum... Ay bu defa cok uzun surdu adetim 17.ci gunundeyim daha toplama olmadi.. İnsaallah bir sıkıntı olmaz..
hangi klinik bursada mıİnsaallah bu yolda cok ugrasmazsın canım.. Biz Fulya Bahçecide yaptırıyoruz..
Benim kistlerim büyük olduğu için yarın küçük bi operasyonla iğneyle içini boşaltacaklar canımbizim toplamda 7000 tl canım aspirasyon nedir
ilave ücret olacak mı bilemiyorum normalde muayne ücretide verdik ilk gittiğmizde 400 tl idi
Bende cok merak ediyorum nasıl bir sonuca varacagımıza...Evt cnm doktora sordum eğer dondurulmuş ile iyi olmaksa bekleyelim bi kaç ay dedim rahim dinlensin falan diye
Doktorda 20 ve üzeri yumurtası olanı dinlendiriyoruz onun altındakilerde beklemeye gerek Yok dedi ... ilk tüp bebegimde taze embriyo ile olmuştu o tutmadı umarım bu tutar
Bence sana çatlatma iğnesini verir yada yumurtalarını tam olgunlaştırıp bi sonraki aya trasnfer yaptırır iki seçenek var bakalım ne yapcak merak ediyorum seni
Canım Istanbul Fulya Bahçeci'dehangi klinik bursada mı
Cnm muayene olmadınmı hala sizin merkezde baya bekliyorsun sanırım yoğun Baya hadi opu tarihin belli olsun aynı sıralar test yapalım:)Bende cok merak ediyorum nasıl bir sonuca varacagımıza...
Hayırlı cumalar cnm tüm iyi dileklerin için kocaman bi aminnnnnnnnnnHayirli cumalar arkadaslarimallah hepimize ANNE olmayi nasip etsin.. Bizlere hayirli, vatanina milletine hayirli evlatlar nasip eylesin..dualarimdasiniz bu mubarek saatlerde birbirimize dua edelim. Sizleri seviyorum..
![]()
6. Ci gun. 3.7 7 ci gun 27.7 bugun 10 gun asil tahlil gunum 97.90 cenabi hak su mubarek cuma gunu hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun hepinize dua edecegim
Süper cnmmmmm negüzel artmış mşlh rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş6. Ci gun. 3.7 7 ci gun 27.7 bugun 10 gun asil tahlil gunum 97.90 cenabi hak su mubarek cuma gunu hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun hepinize dua edecegim
Varya agac oldum yaa hala bekliyorum.. Cok haklisin Merkez cok yogun ama az kaldi sira bana geldi.. Bende artik heyecandan gidiyorum yanii evet canim insaallah beraber gun sayarizCnm muayene olmadınmı hala sizin merkezde baya bekliyorsun sanırım yoğun Baya hadi opu tarihin belli olsun aynı sıralar test yapalım:)