2016 Aralik tup bebek

IMG_4653.webp

Arkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor

Heyecanla transferi bekliyorum uyku yok düşünmekten
Ayy cnm oldun mu transfer 9 ay seninle olsun bebeğin :)
6. Ci gun. 3.7 7 ci gun 27.7 bugun 10 gun asil tahlil gunum 97.90 cenabi hak su mubarek cuma gunu hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursun hepinize dua edecegim
Ohhh Masallah barekallah cok guzel yukselmis :) 9 ay boyunca seninle olsun kuzun insaallah cnm
Kalp atisini duyamayabilirz desede ben inaniyorum minigim bana tutundu benimle.umarim hepimiz guzel haberler alirz
Doktorun cok asiir temkinli Sanirim cok negatif Yaa ne guzel kese görünmüş iste kalpte atabilir gec tutundu demek ki hayırlı olsun tekrar CNN
Arkadaşlar Merhaba. Bugün benim umutlarım bitti. Değerim çok az artmış. Doktor ilaçları bırakalım adet olacaksın dedi. Gerçekten çok zormuş. Bunda da vardır bir hayır diyorum ama insanın içi yanıyor
Kacti cnm değerin transferin kacinci günündesin .. Umarım tekrar denediğinde simdi ki butun acılari sıkıntıları unutacak kadar mutlu olursun cnm .. Üzülmemek elde degil ki üzül gerekirse ağla ama mutlaka toparlan yeniden dene insaallah

Eveeeeeet arkadaslar 8. Gunden bildiriyorum az sonra oğlumu Doktoruna goturucem biraz oksuruk var zor tutucam kendimi benden de kan alın dememek icin :KK17: yanlız ben sanirim direk kanda sonuc gormeye hazir değilim kızlar Yaa .. Ama ıdrar testi alicam eczaneden yarin sabah ilk idrarla Yapicam saniirim ..
14 aralık 15 aralık transferi olanlar öğrenen var mı sonucu kızlar NE diyorsunuz :KK53:

Eveeeeeet arkadaslar 8. Gunden bildiriyorum az sonra oğlumu Doktoruna goturucem biraz oksuruk var zor tutucam kendimi benden de kan alın dememek icin :KK17: yanlız ben sanirim direk kanda sonuc gormeye hazir değilim kızlar Yaa .. Ama ıdrar testi alicam eczaneden yarin sabah ilk idrarla Yapicam saniirim ..
14 aralık 15 aralık transferi olanlar öğrenen var mı sonucu kızlar NE diyorsunuz :KK53:
5. Gün embriyosu ise 9. Gün çıkabilir cnm ama yinede tam güven olmaz o testlere aslında baya gün geçirmişsin 10. Güne bşy kalmamış kan versenmi

Hadi gözün aydın cnm pazar büyük gün içi dolu dolu yumuşların olup güzelce döllerler inş
Amiin canım..
Söyle bir korkum var acaba acaba döllenme esnasında regli olurmuyum? Benim ciklusum normalde 25 ve bugun benim adet 17.ci günüm
Acaba döllenme esnasinda regli olan varmı ??

5. Gün embriyosu ise 9. Gün çıkabilir cnm ama yinede tam güven olmaz o testlere aslında baya gün geçirmişsin 10. Güne bşy kalmamış kan versenmi
Ya ztn bence varsa kanda çıkar cunku 5. Gun embriyosunda genelde 10. Gune yazıyorlar kan testini ama ben once bir ıdrar yapıp negatif çıkarsa kanda negatife kendimi hazırlayıp kan vermek istiyirum direk kanda daha cok yıkıcı olur negatif görürsem :( yarin sabah ıdrar testi Yapicam ins ama hicccc belirti yok Yaa bomboşum sanki ne batma NE bisey

Ayy cnm oldun mu transfer 9 ay seninle olsun bebeğin :)

Ohhh Masallah barekallah cok guzel yukselmis :) 9 ay boyunca seninle olsun kuzun insaallah cnm

Doktorun cok asiir temkinli Sanirim cok negatif Yaa ne guzel kese görünmüş iste kalpte atabilir gec tutundu demek ki hayırlı olsun tekrar CNN
Evet benim doktorum biraz sinir bozucu bu konuda ama biyanda da cok umitlenirsem tekrar cok uzulurum diye korkuyo sanirm cunku ilk denememde perisandim
Kacti cnm değerin transferin kacinci günündesin .. Umarım tekrar denediğinde simdi ki butun acılari sıkıntıları unutacak kadar mutlu olursun cnm .. Üzülmemek elde degil ki üzül gerekirse ağla ama mutlaka toparlan yeniden dene insaallah

Ben pazartesini beklim diyorum benim 29 son iğnem var ogün veririm belki bilmiyorum çok kararsızım hazır hissetmiyorum inşş pozitifi görürürüm bende

Canim seni cok iyi anliyorum ilk dememde bende cok üzgündüm ama hep hayirlisi değilmiş belkide saglikli degildi rabbim istemedi diye avuttum kendimi hep..biran once toparlan ikinci sansini dene herseyde bir hayir vardir unutma

Back
X