aynı gün transfer olmuşuz.
Benim test günüm 31 aralıkta sizinki niye daha geç acaba?
Kaçıncı gün embriyosu sizinki?
5. Gün embriyosu. Ben de niye o kadar geç bir test tarihi verdiler anlayamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı gün transfer olmuşuz.
Benim test günüm 31 aralıkta sizinki niye daha geç acaba?
Kaçıncı gün embriyosu sizinki?
Canimm masallah deger cok guzel boyle saglikla dewam etsin insallahbende kan verdim kızlaarr, 1-2 saate çıkar sonuç güzel heberler verebilirim umarım sizlere..
Canimm senin yumurtalara da cok sewindimm sonuna kadr guzel olsun insallah5. Gün embriyosu ise 9. Gün çıkabilir cnm ama yinede tam güven olmaz o testlere aslında baya gün geçirmişsin 10. Güne bşy kalmamış kan versenmi
5. Gün embriyosu. Ben de niye o kadar geç bir test tarihi verdiler anlayamadım.![]()
Tam da aklımdan geçen bu hifanurBilmiyorum canım.sende bizimle beraber kaçamak bi test yaparsın![]()
Tam da aklımdan geçen bu hifanurkocam izin vermiyor sonuç değer düşük olursa moralin bozulur diye. Ama dinlemeyeceğim onu
hadi yapalım 31 aralıkta
![]()
Amin allah razı olsun Rabbim herkeze versinhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
aminHAyırlı olsun arkadaşım darısı bizlere inşşş
Canimm insallah bukez hayirlisiyla saglikla dewam eder bunca sikintinin zorlugun mukafati tez vakitte gelir insallahh aminnnKızlarrr hepinize iyi akşamlar..
Benim yine olmadı..bu seferde p4 yüksek çıktı erken yumurtlamışım :) şimdi göbekten iğne verdi hergün onu yapıcam adetin 2. Gün bantlar başlayacak göbekten iğne sürekli devam ama
13. Gün kontrol.. resmen ilk denemede 3 tüp bebek tedavisi görmüş oluyorum şaka gibi ama bu sefer moral sağlam bu arada hepiniz dualarımdasınız
![]()
Cümlemize canım benim seninkinide
transfer tarihimiz aynıymış benimde bugün 10.gün rabbim kısmet ederse aynı tarihlerde de kucağımızA alırız inşllh..ilaçlara aynı şekilde devam ediyomusun? Jel neysede hibor iğneyede göbekten devam dedi o biraz yakıyo ama neyse artık katlancaz:)Cümlemize canım benim seninkinide
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin vardır bunda bir hayır..Canimm insallah bukez hayirlisiyla saglikla dewam eder bunca sikintinin zorlugun mukafati tez vakitte gelir insallahh aminnn
Canım ben hiç iğne kullanmadım. Bitek 3. Günü tutunma iğnesi vuruldum başka yok jel koyuyorum bentransfer tarihimiz aynıymış benimde bugün 10.gün rabbim kısmet ederse aynı tarihlerde de kucağımızA alırız inşllh..ilaçlara aynı şekilde devam ediyomusun? Jel neysede hibor iğneyede göbekten devam dedi o biraz yakıyo ama neyse artık katlancaz:)
Benim transferde basladı kasik ağrılarım ama 6gunden sonra baya adet agrısına benzemeye başladı canım ama suanlik silikde olsa bi pozitifim var pazartesi tescillicem inşallah sende pozitif ol bak pozitif alacaksınTransferden sonraki gün adet ağrısı normal mi kızlar.
sizin ağrılarınız ne zaman başladı?
Allah yardımcin olsun gec olsun biraz ama sağlam olsun beklemek zor ama demekki az daha vakti var. Guzel haberlerinide burdan alacaz inşallah gör bakKızlarrr hepinize iyi akşamlar..
Benim yine olmadı..bu seferde p4 yüksek çıktı erken yumurtlamışım :) şimdi göbekten iğne verdi hergün onu yapıcam adetin 2. Gün bantlar başlayacak göbekten iğne sürekli devam ama
13. Gün kontrol.. resmen ilk denemede 3 tüp bebek tedavisi görmüş oluyorum şaka gibi ama bu sefer moral sağlam bu arada hepiniz dualarımdasınız
![]()
Canim varya aklimdaydi fakat bugun doktorum dogru duzgun bakmadi bile.. Ultrasyonda yumurtalari olcmedi bile acele acele pazar gunu toplama olacak dedi.. Bende aliskin degilim boyle doktorlara inanin.. Benim hollandadaki doktorlarim okadar cok zaman ayiriyorki hastaya.. Bu arada bana iki doktor bakiyor...
Hayirlisi olur canim.. Bende mustafa hocanin hastasiyim dun ve bugun kontrolum vardi pazar gunu yumurtala toplanacak..Hanımlar Merhaba. 22 aralık ta transefer yapildı.mustafa bahceci hastasıyım. 4 ocak test günü. Transferden 5 gün önce progestan igne verdiler her gün iki tane birden. Ve test gunune kadar her gün iğneye devam edecekmişim. Canım çok yanıyor. Hepiniz bu iğneye katlandınız mı?