2016 Aralik tup bebek

buda dondurulmustu. kalan dondurulmusum da var ama ben cok yoruldum artık 4 denemeydi. tekrar nezaman denetrim bilmiyorum
Canim benim haddim degil hele bu durumda biliyorum ne desek bos ama genetik testi dusunun biliyorsun benimkiler de gitti ne olacak bilmiyoz Rabbim biliyor, kurban oldugum canim Allahimm yardim etsin sana ben hep dua edecegim sana insallah

biraz önce hastaneyi aradım bende arkadaşlar yakın olsa hatta gidip bi gözükecektim,patlamaya hazır bomba gibiyim nefes alırken zorlanıyorum karnım şiş özellikle üst bölge mide kısmına yakın gerim gerim geriliyo ,düz yürüyemiyorum sanki kamburum çıktı,7-8 aylık hamile gibi hareket ediyorum ağırlıktan. ohss oldum desem transferden sonraki 11.gün bugün yumurta toplamadan sonra gayet normaldim oysa hem çokta sayılmaz sanki 19 yumurta toplanmıştı.Normal idrara çıkıyosanız sorun yoktur, yumurtalar büyük hala ondandır dediler ama çok canımı sıkıyo bu durum yaşam kalitemi etkiliyo çünkü hiçbi iş yapamıyorum:hasta:benim durumumda olan başka kimse varmı acaba??

yok ben degilde bir arkadaşımız bogazı acıyormuss hasta olucam diyince bende önerdim...adını hatırlayamadım şimdi DUY SESİMİ ARKADAŞIMM içme sakın....ay üzüldüm şimdi yaaaa....bak görüyomusun birde sebep olacaktım tövbe yarabbimmm.

Yok canım kendini kötü hissetme :)
Öğrene öğrene yol alıyoruz burda.
Adaçayıda düşüğa sebepmiş.demin kendime ıhlamur çayı yaptım içine minicik bi ada çayı koydum.ama o kadarcıktan bişey olmaz inşaallah.
öğreniyoruz işte :)

canım aşk olsun kendini kötü hissetme kekik yağı yoktu zaten evde yapamamıştım :KK48:
hifanur hifanur su hamilelik takvimini nasil ekledin. Altta yaziyo eklemek istiyorsan tikla diye, tikliyorum o zamanda play store uygulamasina gidiyor ekleyemedim ben.

Kızlar merkezi değiştirmek istediğimizde donmuşları veriyorlar mı acaba kargoda çalışan bi tanıdığımız özel kaplar içinde çok taşıdığını söylemişti gerçek ten verirlermi ki bi kaç denemeden zonra psikolojik olarak inacı kalmıyor insanın aynı doktora

Kızlar merkezi değiştirmek istediğimizde donmuşları veriyorlar mı acaba kargoda çalışan bi tanıdığımız özel kaplar içinde çok taşıdığını söylemişti gerçek ten verirlermi ki bi kaç denemeden zonra psikolojik olarak inacı kalmıyor insanın aynı doktora

tasınıyor cnm...aynı şehirdeyse özellikle....farklı şehirlerdeyse maliyetli oluyormus diye duymustum

biraz önce hastaneyi aradım bende arkadaşlar yakın olsa hatta gidip bi gözükecektim,patlamaya hazır bomba gibiyim nefes alırken zorlanıyorum karnım şiş özellikle üst bölge mide kısmına yakın gerim gerim geriliyo ,düz yürüyemiyorum sanki kamburum çıktı,7-8 aylık hamile gibi hareket ediyorum ağırlıktan. ohss oldum desem transferden sonraki 11.gün bugün yumurta toplamadan sonra gayet normaldim oysa hem çokta sayılmaz sanki 19 yumurta toplanmıştı.Normal idrara çıkıyosanız sorun yoktur, yumurtalar büyük hala ondandır dediler ama çok canımı sıkıyo bu durum yaşam kalitemi etkiliyo çünkü hiçbi iş yapamıyorum:hasta:benim durumumda olan başka kimse varmı acaba??
Canim mayis topicinden bir arkds yazmisti sanirim onunda pozitifti ve icerde buyuyen yumurtalar vardi onlar agri yapiyor demisti diye hatrliyorum ama senin ki kadr yogun bir agri olup olmadgni hatrlamiyorum

Evet canim baska merkeze alinabiliyor diye biliyorum dedigin gibi ozel tasima kaplari ile.

alla alla ohss olsan önceden belli olurdu canım ama sen yinede doktora görün derim ben....

Anladim canim dun istanbuldan bursaya dondum bende akraba ziyaretine gitmistim eger orda olsaydim ufakligi bakardim ama maalesef.artik dedigin gibi merkez bir cozum yolu bulucak.canim bursada akrabalarin varsa neden bursayi tercih etmedin daha rahat ederdin.
Allah razi olsun canim.. Bunu soylemen bile cok guzel..
Gittigimiz merkezi cok ovduler bizde o yuzden sectik bakalim hayirlisi olur insaallah... Sen nerde tedavi oluyorsun?

ben transferden önce başladım kan sulandırıcı iğneye.....bende pıhtılaşma var ama...olmayanlarada veriliyor...trasnferden öncemi sonramı başlıyorlar onu bilmiyorum
Himm cok sagol canim, banada verseydi iyiydi, icim rahat ederdi ama sonucta bilmiyorum pihtilasma olup olmadigini. En iyisi doktora sormako_O

Canım sen iyi üşütmüssün hergün 3,4 litre su içseydin çok yumurta olunca vucut o boşluğu suyla dolduruyormuş hiç iyi bişey değil tranfer olana kadar bol su iç sıcak su torbası koy

Back
X