Amin inşallah benim ki 30 Aralık31 aralik cnm insallah 2017 hepimiz gobusumuz dolu gireriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah benim ki 30 Aralık31 aralik cnm insallah 2017 hepimiz gobusumuz dolu gireriz![]()
Ben 300le başladım canmKızlar ben yeni başladığım için birikmiş sorularım var. Okuyorum araştırıyorum ama size de sormak istedim.gonal f 450 187,5 3 gün vurcam iğne. Siz kaçla başladınız?
Canim iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim ama bu ay olmadiysa sonra olur biraz hem kendin dinlen hem de vucudun dinlensin Allah senin de umitlerini bosa cikarmasin insallah en kisa zamanda Rabbim sana da bi evlat nasip etsiniyi akşamlar ben de iki gün önce buraya yazmıştım tüp bebeğe başlamıştım bir hafta önce e2 değerim yükselmediği için doktor 2 gün daha uzattı iğnelerimi ama maalesef yine bir artış olmadı ve tedavim iptal oldu. gonal f 300 ve merional 300 kısa zaman ve yüksek dozda her gün iğne oldum 1 hafta ama tüp bebek maceram başlamadan bitti yumurtalar gelişmedi. herkes için hayırlısı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin umarım hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.
Ay canim ne diyecegimi bilmiyorum..iyi akşamlar ben de iki gün önce buraya yazmıştım tüp bebeğe başlamıştım bir hafta önce e2 değerim yükselmediği için doktor 2 gün daha uzattı iğnelerimi ama maalesef yine bir artış olmadı ve tedavim iptal oldu. gonal f 300 ve merional 300 kısa zaman ve yüksek dozda her gün iğne oldum 1 hafta ama tüp bebek maceram başlamadan bitti yumurtalar gelişmedi. herkes için hayırlısı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin umarım hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.
dilfeza canm normal testte çıkmaması olabiliyor. bende 9. ve 10.gün erken gebelik yaptım silik çizgi vardı ama idrarda çıkmadı sonra 11. günde kan testinde 99 çıktı normal gebelik testinde yine çıkmadı. 13 gün kanda 240 dı normal gebelik testinde silik çizgi vardı anca. sen gebelik testine bakma kan testi gününde kan yaptır emi. kendini üzme.Ah cnm benim dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi cikti ama güvenmiyorum onlara normal gebelik testi de bugun sabah yaptım negatif maalesefkanı bekleyeceğim pozitif çıksaydı. Yarin verecektim kan salı günü vericem kan test günüm o Gun
Can'ım Yaa sanirim benim de olmadı bugun sanah 9. Gun ıdrar testi negatif olsa çıkardı gibi geliyor 5. Gun embriyosuyduhem senin hem kendi adıma cok üzgünüm umarım yeniden yapmak icin en kısa zmnda güç gelir benim tesellim oğlum Suan da iyi ki o var Rabb'im hic olmayanlara da versin
aynen bebim de oyle oldu cnm dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi var ama ben erken gebelik testi maduru olmustum bir kere inanmıyorum o yüzden bugun de sabah ilk idrarla normal ıdrar test yaptım Kocaman bir tek cizgi![]()
heyecandandır o bebeğim. ben transferden sonra çok çıktım wcye. o da düşcek die korkudan sanırım. korka korka habire wcye koşuyordum. allah yardımcın olsun sapasağlam bol bol sağlıklı mı sağlıklı yumoşların olur işaallah. sana sımsıkı tutuncak embriyolar versin rabbim.Slm kizlar bayagi kaynatmissiniz :)
Benim yumoslar yarin toplanacak heyecan dorukta :) bu arada ben bugun acaip cok wc ciktim kucuk abdest bir bardak su icsem hemen wc.. Zor tutuyorum vallahi :))Boyle olaniniz varmi?
Amiin canım ağzından bal damlıyor :) sanırım heyecandan bukadar wc ziyaretleri :)heyecandandır o bebeğim. ben transferden sonra çok çıktım wcye. o da düşcek die korkudan sanırım. korka korka habire wcye koşuyordum. allah yardımcın olsun sapasağlam bol bol sağlıklı mı sağlıklı yumoşların olur işaallah. sana sımsıkı tutuncak embriyolar versin rabbim.
Canimm ben de yoktu pozitifti amaArkadaşlar merhaba.. Benim transferim de salı günü yapıldı. Cuma günü test yapmaya gideceğiz. Beni de dualarınıza ekleyin lütfen. Bu arada benim henüz hiç akıntım yada lekelemem olmadı. Acaba bebeğim tutunmadi mi diye düşünüp duruyorum. Çünkü çoğu sitede pozitif sonuç alanlarin lekelemesi olmuş. O yüzden çok korkuyorum![]()
Canim bir sonraki ay tekrar deneyecekmisiniZ kendini birakma hemen benim doktorumun bir hastasnin da amh cok dusuk ama cok sukur 2 tane yumurtasi dollendi guzel masallahh.insallahh saglikla bebislerin gelir sanaiyi akşamlar ben de iki gün önce buraya yazmıştım tüp bebeğe başlamıştım bir hafta önce e2 değerim yükselmediği için doktor 2 gün daha uzattı iğnelerimi ama maalesef yine bir artış olmadı ve tedavim iptal oldu. gonal f 300 ve merional 300 kısa zaman ve yüksek dozda her gün iğne oldum 1 hafta ama tüp bebek maceram başlamadan bitti yumurtalar gelişmedi. herkes için hayırlısı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin umarım hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.
Canim cok sukur yok gecen yil mayista 1.2 ymis bu yil hazranda 1.2 yine agustosta disgebelik oldu cok uzuldum agladim kasmda yaptrdm 2.4 cikti nie yukseldi boyle bilmiyorum stresten oluyor mu acaba.tup bebk dr sikinti deil normal dedi deger icin olmzsa bida yaptrayimBenğm zaten 1,5 sene önceden tiroitim 4.8di hapla düşürdük. Şimdi son 3.32 idi. Tiroit doktorum bebeğin tutunmasında sorun olmayacağını söyledi. 75 lik alıyorum haplarımı. Pazartesi tiroit tahlili yaptıracam.senşn demi aynı sorun var yoksa?
Benimde bugün transferim oldu 2saatte 5 kez fln wcye cıktım Korktum ama cıkmazsan sonda takmak zorunda kalırız dedilerheyecandandır o bebeğim. ben transferden sonra çok çıktım wcye. o da düşcek die korkudan sanırım. korka korka habire wcye koşuyordum. allah yardımcın olsun sapasağlam bol bol sağlıklı mı sağlıklı yumoşların olur işaallah. sana sımsıkı tutuncak embriyolar versin rabbim.
ayyy hayırlıs olsun canm. sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana. korkma çık tuvaletine. bende transferden sonra sütekli tuvalete taşındum. hele geceleri uyuyamadım tuvalete gidip gelmekten. normalde hiç uyanmayan ben gecede 6 7 kez kalkar oldum.Benimde bugün transferim oldu 2saatte 5 kez fln wcye cıktım Korktum ama cıkmazsan sonda takmak zorunda kalırız dediler
Hadi inşallah canım ağzından bal damlıyorAyy masallah canim, bu degerlr ikiz degerleri :) saglikla kucagina al insallah bebislerini![]()
Sondamı?? Bunuda ilk defa duyuyorum.. Transferin hayırlı olsun canımBenimde bugün transferim oldu 2saatte 5 kez fln wcye cıktım Korktum ama cıkmazsan sonda takmak zorunda kalırız dediler