2016 Aralik tup bebek

Seninki baya hastalıģa dönmüs canim dikkat et. Bazı şeylerin üstunde durmazsan beynini onunla mesgul etmezsen dedigin gibi atlatabiliyorsun. Ben büyüdüm artık uyuyamamaktan korkmyorum ama en zayıf oldugum an o vesvesenin beni yakaladığı an mesela yumurtalarım buyüdü mü embriyolarım döllendimi bebegim tutundu mu ağri normal mi deģerim katlanacakmı falan diye beynimi kemire kemire küçücük bir yerde zayıflıģa denk geldi mi sonu gelmeyen bir hastalıga tutuluyorsun. Halbuki ol diyince Olduran Allahu teala var yani tedaviside belli ama beceremiyoruz.
Canim gecen tedavide boyleydim ama bu tedawide cok dillendirmedim korkularimi cok merak ettim ewet ama olan oluyor dedim Allah biliyor bakalim dedim bekledim.cok oyle agriya siziya takilmadim ben cunku goguslerim farkliydi o bna hep umut vermisti fakat 8.gunden sonra hergun kan tahlili yaptim simdi o asamaya gelirsem nasil dawranirim bilmiyorum elbette ,umarim bebislerin transferi hayirlisiyla nasip olur bana amin.

Canim gecen tedavide boyleydim ama bu tedawide cok dillendirmedim korkularimi cok merak ettim ewet ama olan oluyor dedim Allah biliyor bakalim dedim bekledim.cok oyle agriya siziya takilmadim ben cunku goguslerim farkliydi o bna hep umut vermisti fakat 8.gunden sonra hergun kan tahlili yaptim simdi o asamaya gelirsem nasil dawranirim bilmiyorum elbette ,umarim bebislerin transferi hayirlisiyla nasip olur bana amin.
Artık tecrübelisin canım kendine neyin iyi gelecegini biliyorsun umarım bu tedavin güzel gecer sende sonucunda pozitif olursunuz insallah. Pgt ye gitmisti galiba senin embriyoların umarim hepsi sağlıklı gelirlerde ikiser ücer bebislerin olur.

Artık tecrübelisin canım kendine neyin iyi gelecegini biliyorsun umarım bu tedavin güzel gecer sende sonucunda pozitif olursunuz insallah. Pgt ye gitmisti galiba senin embriyoların umarim hepsi sağlıklı gelirlerde ikiser ücer bebislerin olur.
Amin canim acgh a gitti pgt den daha kapsamli analizmis.bakalim 2haftasi kaldi sonuclarin heyecan cok;)

Hayırlı sabahlar arkadaslar bugun benim opu zamanım sabah 10'da merkezde olacagız 11'de islem yapılcak.. Heyecan var tabiki hepimizde oldugu gibi :) rabbim hayırlı saglıklı embryolar nasip etsin insaallah... Hepimize arkadaslar sizde dualarımdasınız bende
Dualarınızı bekliyorum..

Hayırlı sabahlar arkadaslar bugun benim opu zamanım sabah 10'da merkezde olacagız 11'de islem yapılcak.. Heyecan var tabiki hepimizde oldugu gibi :) rabbim hayırlı saglıklı embryolar nasip etsin insaallah... Hepimize arkadaslar sizde dualarımdasınız bende
Dualarınızı bekliyorum..
Hayirli sabahlar canim.. Rabbim dualarini dualarimizi kabul etsin.. Kaliteli guzel embriyolarn olsunn insallah :)

Dualarınızı bekliyorum..
ALLAH yardimcin olsun canim. Kaliteli yumurtalar toplansin insaallaah..

Dualarınızı bekliyorum..
ALLAH yardimcin olsun canim. Kaliteli yumurtalar toplansin insaallaah..

Dualarınızı bekliyorum..
Canim hayirli guzel haberlerini bekliyoruz, allah yardimcin olsun

Dualarınızı bekliyorum..
Allahım yardımcın olsun bol bol güzel yumurtaların olsun inşallah

Kizlar cok kotuyum bu gunn:( transferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm:(

Kizlar cok kotuyum bu gunn:KK43: transferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm:KK43:
Valla canim ne diyecegimi bilemedim inşallah bi sey olmamistir ama doktorlar kesinlikle yasak diyor boş yere demiyorlar onu da sen kalbini bozma Alllahin izniyle bebisin seninledir

Valla canim ne diyecegimi bilemedim inşallah bi sey olmamistir ama doktorlar kesinlikle yasak diyor boş yere demiyorlar onu da sen kalbini bozma Alllahin izniyle bebisin seninledir
Ins cnm ins cok kotu sucluluk hissetmeye basladimm yaaa lanet olsun sigarada iciyorum madem oyle neden kalkistin tupbebege diyekendi kendimi yiyorumm:(

Ins cnm ins cok kotu sucluluk hissetmeye basladimm yaaa lanet olsun sigarada iciyorum madem oyle neden kalkistin tupbebege diyekendi kendimi yiyorumm:KK43:
Valla canim az once soylemek istedim ama cok uzgun oldugin icin yaxamadim ama kadin o kadar sikintiyi stresi ceksin bir suru ilac kullansin sen de fedakarlik gosterip uckuruna sahip cikacaksin Allah korusun bebisini sen yuregini ferah tut bi sey olmamistir inşallah

Kizlar cok kotuyum bu gunn:KK43: transferin 6 ci gunundeyim esim az once dayanamadi illaki iliskiye girecem dedi zorladi 1 aydir girmiyorduk Allah buyuktur dedi normal yolla hamile kalanlar iliskiye girmiyormu dedii ve yapti bir sey olmusmudur yaaa piskolojikman bittimm:KK43:

Canım transferden sonra ilişkinin hiçbir sakıncası olmadığını söylediler.
İçini ferah tut.
Sigarayıda lütfen bırak.ben gazlı içecek hazır mevye suyu bile içemiyorum zararlı diye.

Canım transferden sonra ilişkinin hiçbir sakıncası olmadığını söylediler.
İçini ferah tut.
Sigarayıda lütfen bırak.ben gazlı içecek hazır mevye suyu bile içemiyorum zararlı diye.
Ciddimisin cnm dr dedi degilmii icime su serptinn cnm bnmm ya cokkk kotuydummm 3 saattir biraz icim rahatladiii:( coooooooook tskkr ederimmm

Ins cnm ins cok kotu sucluluk hissetmeye basladimm yaaa lanet olsun sigarada iciyorum madem oyle neden kalkistin tupbebege diyekendi kendimi yiyorumm:KK43:
Canım bişey olmaz korkma şans artmıştır belki kısmet:-) transferin 12.günü alttan muayene oldum aynı şey bende malesef içiyorum çok azalttım ama içiyorum canını sıkma sadece dua et moralini yüksek tut

Evet canım bi liste verdiler orda hepsi yazıyo.eşim hemen o maddeyi göstermişti bana bak ilişki serbest diye :)
Bende çok özledim eşimi ama test sonucunu alana kadar dikkat ediyorum yinede :)

Back
X