- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Amin cnm insallahAmin inşallah hep güzel haberler gelsin inşallahokudukça güzel haberler daha bir motive oluyorum. Negatif arkadaşlar da en kisa zamanda küçük meleklerine kavuşurlar insallah
![]()
Canim ben tek tuptemi yoksa farkli tuptemi dondurdular bilmiyorum, oyle bi bilgi vermediler insallah hepsi gitsin arkadasim 5. Gune, ama 2 tanesi bile gitse sonuc pozitif olsunda herseye raziyiz, olumlu dusunelim, stres yapma. Evet dogal yoldan hamilelik yasayanlar cok sansli ama cogu bunun farkinda degil, allah herkesin gonlune gore versinCanım maşallah 10 tane çok güzel sayı benim 5 tane 5ide bir tüpte donduruldu o yüzden hepsini çözecek tahminen 1 2 tane gider diyo 5.güne inşallah şansım dönerde 4 tane gider 5.güne o zaman dondurulmuş embriyo da kalır ama çok az bir ihtimal yüzde 15 sadece gerçi 1 2 tane gitsin bana evlat olsun hayırlısı ile başka da ne istiyimki rabbim hepimizin Yardımcısı olsun çok korkuyorum cokkkk ya bu tedavinin her şeyi stressss doğal yoldan hamile kalanlar nasıl şanslilarrr bir bilseler