• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Canim proxeed den mk bilmiyorum
Ben oncekinde 20hazranda opu olmustum o zamn esimden cikanlarda cok ileri harektli uoktu.biz yine de 1.5ay proxeed kullandik pozitif olmasna ragmen ilaci kesmedik esimden sayi az olsada bu kez ileri harektli cikti ewin icin de kostum kostum durdum sewincten:KK66:) esim yok demistim ya bn gidenlerle yurtdusina proxeed yolladim esim 2aydir kullanio gelince insallah ciks olursa yine dondyracagiz dr a sormadan icioz ama bir sey olmaz insallah vitamin sonucta diye dysunduk:KK66:)
Yok cnm hiç zararı Yok kullanın eşim doktora gitti dün tese yapan doktor tüp bebek yaptırmadan 6 ay önce gel tedavi uygulayım sperm var sonuçta hareket kalite ilaçla düzeltilir dedi .. siz ilaçı sakın bırakmayın çok işe yarıyor

Kızlar bugun karin agrisi var bnde hic boyle olmamisti kasıklarımda acır gibi bi agrı korkuyorum bi aksilik varmdir doktorma ulasamdim daha :(

Yok cnm hiç zararı Yok kullanın eşim doktora gitti dün tese yapan doktor tüp bebek yaptırmadan 6 ay önce gel tedavi uygulayım sperm var sonuçta hareket kalite ilaçla düzeltilir dedi .. siz ilaçı sakın bırakmayın çok işe yarıyor
Saolasin canimm icim daha cok rahatladi.okulda bazen hamile arkla sohbet edioz sen cok sey biliyon diyo tabi hikayemi bilmiyor:)) icimden diyorum ogrenmk zorunda kaldik

MERHABA ARKADAŞLAR, BENDE 2.TÜP BEBEK TRANSFERİMİ YAPTIRACAĞIM 3 OCAKTA İLKİ KİMYASAL GEBELİKLE SONUÇLANDI. BU AKŞAM CRİNONE JELE BAŞLAYACAĞIM. UMARIM BU YOLDA UĞRAŞAN HERKESİN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARI OLUR.
Amin canim bukez saglikli olsun insallahh sonucunuzz

Ben ilk tüp bebeği yaptırdım ve negatif olmuştu ama onda iki denemelik dondurulmuşum kalmıştı .. 2. Denemeyi dondurulmuş ile yaptım kızım oldu belki ondan bu düşüncem :KK43:
Ama 3. Demeyi yine dondurulmuş ile yaptım oda düşük oldu ... mesela dondurulmuşum olsaydı bu seferden eğer tutmasa 3-4 ay sonra hemen denerdim yine .. ama sil baştan hem maddi olarak zorlandık hem bedenen yoruldum olmasa 1 seneye yakın bekleriz .. offffff şimdi bunları düşünmemeliyim demi belkide boşuna üzüyorum kendimi hamile olcam belkide .. şuanda duygusal bi müzik dinliyorum sinirlerim bozuldu sanırım ...

;) hormonal değişikliklerin olacak elbet düşünme bunları bebeğine odaklan ;)

Kuzum sadece sabah kullansam yine iyi sabah öğlen akşam günlerimi uyuyarak yada uyuklayarak tamamlıyorum resmen
Canım normalde progestan hap olarak içiliyor tansiyon düşüklüğü yaptığı içi fitil olarak veriliyor ilk hamileliğimde içiyordum onu kendimi kapı önünde mutfakta buluyordum tansiyonum birden düşüp bayılıyormuşum sonra fitil olarak kullandım etkisi baya azaldı onu kullanırken dinlenicen canım fazla gezme kullanmayıda bırakma ben şuanda 3tane birden koyuyorum sabah akşam leyla gibi geziyorum

kızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.

kızlar sağlık ocağında yada devlet hastanesinde kan testi hemen çıkıyormu?
Sanki ben ertesi gün çıkıyor diye biliyorum.

sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor....ama devlet hastanesinde güğn içinde veriyolar sanırım abah verirsen öğleden sonra 3 gibi çıkar

Kızlarrrrrrrr, 3.gun emriosu 19 unda transfer oldu, 9. Gün kan bhcg 24,3 .... Allahım şimdi cuma kanı na bakicaz
Hepinizi okuyamadim ama....
Hade hayirli olsun. Darisi basimiza insaallah. Nasil bi duygu anlat bakalim biraz. Esine soyledinmi ilk nasil tepki verdi vs vs anlat hadi.

Amin canım, isteyen herkese nasip olsun inşallah
HAYIRLISI OLSUN, BBEĞİNİZİ SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH. YENİ GİRDİMBU SAYFAYA TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ? İLK DENEYİMİM HÜSRANLASONUÇLANDI İKİNCİSİ DEÖYLE OLACAK DİYE KORKUYORUM BİRAZ.

Back
X