- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ya gecen düşük yaptım kaynanama kızımı yollamamıştım çok yaramaz değildir beni kızım yormuyor .. neyse düşük yapınca kızı yolllasaydın bana sen yatmadın ondan böyle oldu dedi ... yahu ben zaten senin oğlundaki sorun yüzünden bukdr eziyeti çekiyorum demeyi çok isterdim diyemedim tabi:) bu sefer kızımı göndercem 2-3 gün ki negatif olursa bıdı bıdı etmesin diyeEvet bi de diyolar stres yapinca tutmuyomus filan. Arkadas herkesin tuzu kuru inanin esiniz bile sizin kadar etkilenmiyodur. Nasil stres yapmicaksin nasil heyecan yapmicaksin tas degiliz ki sakin bir yapım var ama bekleme surecinde heyecandan uykularim kaciyodu sinir kupu olmustum. Hamdolsun hepsi gecti gitti darisi basiniza :)
Emin'im ki bizi tüp bebek yapan kişilerden başka kimse anlamaz .. yakın arkadaşım hamile onla hamile muhabbeti yapıyordum akşam eve geldim beni aradı kusura bakma cnm yanında hamile konuları konuştum seni üzdümmü dedi ... bana çok garip geldi bu cümle gerçekten beni düşünce bunu söylemeden bu konuyu açmazdı ki ben rahatsız olmam keyif alıyorum bebek hamile konularından .. insanlar malesef anlayamaz bizi