• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Merhaba arkadaslar. Bende şişli memorial da ilk tup bebek denememi gerceklestirdim. 23 aralikta transferim oldu. Eylulde yumurtalarim toplandi ohss oldugumdan dolayi 3 ay ertelendi. Bugun 8. Gunum tranaferimin. 1 ocakta kan tahlilimi yaptircam. Dondurulmus cozulmus embriyolarda 9 gun sonra kan tahlilinde cikiyormus.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..

Merhaba arkadaslar. Bende şişli memorial da ilk tup bebek denememi gerceklestirdim. 23 aralikta transferim oldu. Eylulde yumurtalarim toplandi ohss oldugumdan dolayi 3 ay ertelendi. Bugun 8. Gunum tranaferimin. 1 ocakta kan tahlilimi yaptircam. Dondurulmus cozulmus embriyolarda 9 gun sonra kan tahlilinde cikiyormus.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..
Amin ecmain İnşAllah canım

Doktorunuz kim

Benim deģerime en yakın seninki canım seninkide tek galiba. Biraz icim rahatladı sagol.. insallah saģ salim kucağımizada alırız.

Olabilir canim bende de olmustu hic kafana takma insallah güzel bir sonuca haberci olur seninnicinde. Bende 5.gece ağridan uyuyamadım sırt ustubyatamıyordum resmen. Ama ertesi gün azaldı şimdi de gecti.

Evet canim gunune uyarlarsak ikimizin degeri yakin oluyor hatta ayni gibi bisey :) benim de tek oldugunu dusunuyorum ama kese filan daha gitmedim ocak 12 gibi git dedi hemsire

Günaydın kızlar , haydi kalkın ve bugün test yatıracaklar biZlere bir an önce güzel haberler getirin :anneadayı::anneadayı:
Hayirli sabahlar canim. Uyuyabildim mi ki???
Simdi sabah namazimi kildim. Birazdan esimi kaldiririm. Sonra cikariz insaallah. Cok heyecanliyim coookkkk...

Back
X