• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Canım burda sewal diye ark var o da yaptı 1.30 mu neydi gününde yapınca sonra maşallah çok iyi ciktii

Kızlar yazamasamda okuyorum sizi O okaliptus_ @minikgelin guzel haberlerinizi bekliyorum :) dikkatimi cekti hamile olan bazi kişiler sayfaya uğramaz olmus bazıları hala yazıyor destek oluyor vefakar ve insanlara yardimci olmayı seven insan heryerde gösteriyor kendini gercekten :) diğer hamile kalan butun arkadaslar sagsalim kucaginiza alirsiniz insaallah
Cnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
Canım testi bide gününde yaptır yükselebilir.

size tek embriyo mu konulmuştu. bence bekleyin. burda öyle çıkıp değeri yükselen arkadaşlar var. Moral bozmayın hemen.

anladım canım öğretmensin heralde maşallah dışarda çok kar var bende sakarım biraz eşim aksam geliyo evde yalnızım tekte çıkmak istemiyorum o yüzden baya sıkıldım siz çıkıyo musunuz merak ettim eşimin izinli gününde ilk fırsatta çıkacam çok bunaldım
Ben sadece kanlara çıktım, heryer buz ve soğuk

Mşlh cnmm
8 tedavi baya çok ama en azından 3. De bi kızın olmuş mşlh.. 4 embriyo çok deilmi hepsi ya tutarsa :)
Benimde 4. Tüp bebeğim bu cuma test yapcam inş .. 2. Denememden bi kızım var 4 yaşına girecek
Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dedi☺️ Belirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı

Canimm bnmki bizim merkezde Bossa direkt söylüyorlar zaten sana demedilerse boş değildir korkma hicc.bnada bu opuda 7 dediler geçen seferkindee 1 i boş demişlerdi .Korkma senin hepsi olgunndurr ve güzelce döllenirr insallah
Ayyyyyyy amiiinnnn amiiinnnn inşallah devamı da güzel olur

Evet 7. Gün benimde transferim pazartesi oldu 3. Gün embriyosu cumartesi test var Çarşamba idrar testi yapıcam

Back
X