günaydın kızlaaarrr... yarın için meraklı bekleyiş devam ediyor, keselerimizi göreceğiz inşallahh

bakalım bu gece uyuyabilecek miyim
kesinlikle eksik değilsin, böyle olmak senin seçimin miydi? değildi.. hiçadar zor aşamaları yaşamayı seçmedik, kaderimizde yazan buydu, bizim bebişlerimiz de böyle nazlılar işte... eksik değilsin, elinden gelen herıyorsun. kendini böyle hissetme lütfen.. benim de 4 yıldır çocuğum olmadı, benimle beraber evlenen tüm arkadaşlarım kardeşlerim ikişer üçer doğurdu, tam 6 tane yeğenim var.. ben hep uzaktan baktım belli etmedim içimdeki burukluğu, ama bu benim seçimim olmadığı için eksik hissetmekten de vazgeçtim. şimdi çok şükür yüzümüz gülecek inşallah.. sen de buna inan...
hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnn

çok sevindim, tüm evhamlardan uzak sağlıklı keyifli rahat bir hamilelik olsun ve kucağına sağsalim al inşallah canım
benim transferden sonra 8. güne kadar hiçbir belirtim yoktu, ne ağrı ne lekelenme ne yorgunluk hiçbişey hissetmedim.. 8. gün kasığıma bi ağrı girdi, hapşırınca kasığım ağrımaya başladı.. 10. gün test yaptım ve pozitif

o yüzden umudunu yitirme belirtiler için erken daha...