Benim 3.gün embriyosu 8.gün cnmSenin kaçıncı günün ki canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3.gün embriyosu 8.gün cnmSenin kaçıncı günün ki canm
İlk günü saymazsak benimde 7. Oluyor7. Günüm canm 3. Gün embriyosuydu
Cnm 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken İnan .. ben 9. Gün yaptıysam idrar testini senin 11 . Gün yapman demek .. hiç bozma çok erken gerçektenAmin canm benm bu ara kendimden umudu kestim sanki negatif alcam ben inşallah almam ama içimdeki ses öyle diyorartık sağlıklı düşünemiyorum
Kuzum daha erken çıkmaz idrarda daha7. Günüm canm 3. Gün embriyosuydu
Niye bu kdr erken yaptin ki canim 3.gun embriyosu diyosun varsada cikmaz yanii 5.gun embriyosu olan arkdaslarimz bile 9. 10. Gunler yapiyo silik cikiyo skma caninii insallah bebegin seninledirrTest kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendimumudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde
![]()
Cnm benim 6 haftalıkken yapmıştım çıkmamıştı kanda da 64 cıkmıştı belki yavas karışıyo kanaTest kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendimumudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde
![]()
:))) haha olabilir canim yaa :))Ha iyi daha güzel geçer zaman kızında sıkılmaz :)
Bşy diyimmi 9. Gün dayanamayabilşrsinn :)
Zor kısmı geçti 7 den sonra hızlı geçiyor:))) haha olabilir canim yaa :))
Hele bir gecsin su gunler ozamab bakariz insaallah :)
Evet kizim burda eltimin cocuklariyla guzel vakit geciriyor cok guzel oldu onun icin...
Ay canimm benimmG Gurbetkusu79 cnm benim , ne de güzeldir şimdi Bursanın kestane şekeri olsada yesek, benden tarafta yeyin olurmu, küçüklüğümden beri bayıla bayıla yediğim tek tatlı.
canım hemen karartma içini, hem 3. gün embriyosu için erken canımTest kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendimumudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde
![]()
Ilk gün sayılmıyor kuzu 29unda mi oldun sendeİlk günü saymazsak benimde 7. Oluyor
Bilmiyorum canm ya aslnda biliyodum çıkmayacağını hatta söyledim de siz yap diyosunuz ama çıkmaz ama yinede çok etkilendim işteCnm 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken İnan .. ben 9. Gün yaptıysam idrar testini senin 11 . Gün yapman demek .. hiç bozma çok erken gerçekten
Öyle mi dersin canm ya tüm umudumu kaybetmiş durumdayımKuzum daha erken çıkmaz idrarda daha
Nebilim kuzu çevremdeki herkes yap yap deyince bende yapmış bulundum sonra kendime kızdım ulan onlar doğal yolla anne oldu sen ne haddine daha 7.Gün test yapıyorsun dedim ama nafile gönül laf dinlemiyor artık bekleki salı gelsinHuzurask cnm benim 5. Günü test yapmam gibi bşy senin yaptığın hiç 5. Günü test çıkarmı allah aşkına ... boşuna vallahi üzüyorsun kendini çok erken yapmışsın
İnşallah canm benm ya inşallahNiye bu kdr erken yaptin ki canim 3.gun embriyosu diyosun varsada cikmaz yanii 5.gun embriyosu olan arkdaslarimz bile 9. 10. Gunler yapiyo silik cikiyo skma caninii insallah bebegin seninledirr
İnşallah öyledir kuzum ya yemin ederim kendimi toplayamiyorum sabahtan canm sıkkın diyede belime bi ağrı girdi adet olacakmsm gibi üstüne tuzu biberi oldu dk başı lavobaya kosuyorum acaba adet mi oldum diyeCnm benim 6 haftalıkken yapmıştım çıkmamıştı kanda da 64 cıkmıştı belki yavas karışıyo kana
İnşallah bebeğim benimledir cnm inşallah beni bırakmaz çok korkuyorumcanım hemen karartma içini, hem 3. gün embriyosu için erken canım
Bende burdan hesaplamıştım cnm. Embriyo transfer dediğimde 9 eylül, blastokist olarak hesapladığımda da 6 eylül veriyor.