2016 Aralik tup bebek

Ve bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerim :( o gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah ;)

Ve bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerim :KK43: o gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah :KK66:
Kiyamam ya inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun kuzum ya gerçekten çok üzüldüm inşallah tedaviye gerek kalmadan bebislerini kucağına alırsın :dua::dua:

Aaa erken benim 5.gün embriyosu 9.gün yaptım hayalet gibi çıktı canım üzme kendini bekle gününü ümidini kesme bitanem
Öyle mi dersin kuzum ya yemin ederim kendime gelemiyorum sabahtan ne berbat bi gündü bugün keşke artık bian önce salı gelse ve bende pozitifi görsem :(

Geçm
Ve bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerim :KK43: o gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah :KK66:
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ne desem boş inşallah kendiliğinden oluverir bebeğin rabbim yardımcın olsun

Öyle mi dersin kuzum ya yemin ederim kendime gelemiyorum sabahtan ne berbat bi gündü bugün keşke artık bian önce salı gelse ve bende pozitifi görsem :KK43:
İnşallah canım inşallah pozitif olsun kanda 50 ve üstünü gösteriyor idrar testleri diye biliyorum gerçekten çok erken yapmışsın bırakma kendini

Bence senin pozitif içime öyle doğuyor.
Öyle mi dersin kuzum yaa hadi inşallah ya gerçekten suan çok mutlu oldum :) ayy doktorumu aradm kendini strese sokma ben senden %100 umutluyum herşey mükemmeldi kendini strese sokup herşeyi berbat etme dedi kötü oldum :eek:

Kızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zaman :KK43: kafam karıştı

O merkezden kaynaklaniyordur. Nerde yaptiriyosun bilmiyorum ama laboratuvari yeterli olmayan yerler anne rahmine yerleştiriyor 3. Gunde. Her yer 5. Gune bekletmiyor. Yoksa seninki kadar yumurta baska yerde olsa bekletirler yani

Nebilim kuzu çevremdeki herkes yap yap deyince bende yapmış bulundum sonra kendime kızdım ulan onlar doğal yolla anne oldu sen ne haddine daha 7.Gün test yapıyorsun dedim ama nafile gönül laf dinlemiyor artık bekleki salı gelsin :KK43:
Canm benimki 2 tane ve 5.gün embriyosu idi bende 7.günde yaptım tam net değil silik olarak ikinci çizgi çıktı. Bence de sana erken daha hem Kan da çıkıp çıkmaması önemli moral bozma meleğin hala sende annesi strese sokma onu da :)

Canim tup bebekte ilk denemem, daha once normal yolla 2 dis gebelik gecirdim, o zaman en belirgin belirtim gogus uclarinda hassasiyetti. Suan oyle bisey yok henuz, cogu arkadas 7. 8. Gune kadar belirti yasamamis
Umarım bizlerinde öyle olur canım da bu 2017 hepimize uğurlu gelir. İlk denemem de belirtilerim çok olmuştuda ondan tedirginlik yaşıyorum. Umarım bunda farklı olur.

Canm benimki 2 tane ve 5.gün embriyosu idi bende 7.günde yaptım tam net değil silik olarak ikinci çizgi çıktı. Bence de sana erken daha hem Kan da çıkıp çıkmaması önemli moral bozma meleğin hala sende annesi strese sokma onu da :)
Nebilim canm ya yemin ederim kendi kendimi yedim sabahtan inşallah benimledir inşallah tutunmustur :dua:

Back
X