2016 Aralik tup bebek

Kızlar bugün 10. Günümdü lekelenme oldu cok moralim bozuldu ilk denemedede tahlil yapmaya fırsat kalmadan adet basladı yıkıldım bu seferde böyle olunca tamamen çöktüm adet basladı diye ama aksam test yaptım negatif aglamaktan mahvoldum 12. Güne degisme olasılıgı varmı sizce :KK61:

Merhaba kızlar aylar süren tedavımın sonunda haftaya transefim olcak cok heycanlıyım.Şuan estrofen diye bır hap kullanıyorum günde 3 kez ve yarında crinone vag. jel e başlıycam şimdi transef aşamasında siz neler kullandınız anlatırmısınız
Bende aynilarini kullandm canm tek fark ben o an crinone jel bulamadm progestan aldm yanında bide folbiol kullandım

Kızlar bugün 10. Günümdü lekelenme oldu cok moralim bozuldu ilk denemedede tahlil yapmaya fırsat kalmadan adet basladı yıkıldım bu seferde böyle olunca tamamen çöktüm adet basladı diye ama aksam test yaptım negatif aglamaktan mahvoldum 12. Güne degisme olasılıgı varmı sizce :KK61:
Kanaman durdu mu canm

sen şuan hangı asamadasın canım ben haftaya nasıpse gidicem transefe tarnsef nasıl yapılıyor bılgın varmı
Ben transfer oldum canm test gününü bekliyorum transfer uyanık oluyo ama hiçbir ağrı sızı hissetmiyosun farzetki alttan muayene oluyosun hatta ondan bile daha ağrısız ama gebelik aşısı vurunacak mısın sadece o biraz ilk vururken kasiklarinda bi kasılma oluyo oda 2 dk sürmüyo bile korkma yani canm :)

Çok değişik kullanılan progesteron ve estofermi bırakmadan kanama başlamaması Lazım. Bu arada 10. Günde idrarda negatif çıkması normal

Kanama yok tam kahverengide degil ama renk degisti
Hangi renk canm kanaman yoksa niye adet oldum diye korkuyosun canm hem doktorunu ara o sana bi iğne veriyor onunla durduruyo ayrıca kan tahlili yapmadan idrar testlerina asla güvenme bak ben yaptm sabahtan ruhsuz gibi ortalıkta dolasiyodum saolsunlar arkadaşlar sayesinde topladım kendimi sende topla kendini inşallah pozitif çıkar kanda üzülme :dua:

Ben transfer oldum canm test gününü bekliyorum transfer uyanık oluyo ama hiçbir ağrı sızı hissetmiyosun farzetki alttan muayene oluyosun hatta ondan bile daha ağrısız ama gebelik aşısı vurunacak mısın sadece o biraz ilk vururken kasiklarinda bi kasılma oluyo oda 2 dk sürmüyo bile korkma yani canm :)

Sağol canım cevap verdıgın için hem cok heycanlıyım hen korkularım var bakalım ne olcak elim ayağım tıtrıyor hastaneden geldiğimden berı Allah yardımcımız olsun

Sağol canım cevap verdıgın için hem cok heycanlıyım hen korkularım var bakalım ne olcak elim ayağım tıtrıyor hastaneden geldiğimden berı Allah yardımcımız olsun
Korkma canm o kadar güzel geciyo ki o an sana embriyonu nasıl gönderdiklerini görünce hiçbirşey hissedemiyosun mükemmel bi an :)

Çok değişik kullanılan progesteron ve estofermi bırakmadan kanama başlamaması Lazım. Bu arada 10. Günde idrarda negatif çıkması normal[/QUOTE 1. Denemedede estofem bant kullanıyordum jel ile ama test yapmadan adetim başladı bu seferde renk degisikligini görünce cok üzüldüm idrar tahlili yapayım bari dedim onuda öyle görünce cok kötü oldum cok zor ya bitik durumdayım suan rabbim hayırlısını nasip etsin demekten baska care yok :(

Lekelenme için iğne vermedi mi doktor ne olursa olsun ilaçlarını aksatma aşırı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi benim doktorum hatta tutunma kanaması olabiliyormuş bu lekelenmeler canm iyi düşün iyi olsun inşallah

Kizlar iyi aksamlar.
Hamile olan arkadaşlar, transferden sonra çok belirgin bi belirtiniz oldu mu

Hangi renk canm kanaman yoksa niye adet oldum diye korkuyosun canm hem doktorunu ara o sana bi iğne veriyor onunla durduruyo ayrıca kan tahlili yapmadan idrar testlerina asla güvenme bak ben yaptm sabahtan ruhsuz gibi ortalıkta dolasiyodum saolsunlar arkadaşlar sayesinde topladım kendimi sende topla kendini inşallah pozitif çıkar kanda üzülme :dua:
Ne bileyim lekeyi görünce psikoloji felan kalmadı ins dedigin gibi olur canım rabbim cümlemize evlat kokusu almayı nasip etsin insallah

Lekelenme için iğne vermedi mi doktor ne olursa olsun ilaçlarını aksatma aşırı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi benim doktorum hatta tutunma kanaması olabiliyormuş bu lekelenmeler canm iyi düşün iyi olsun inşallah
Asırı kanamam yok canım adet sancıları gibi sancı var kasıklarımda belimde agrı var ilaclara devam ama bugünki stresle hüzüntüyle ne olur bilemiyorum allah razı olsun biraz olsun rahatladım ilk anki gibi degilim dr yarın arayıp sorcam bakalım igne felan vermedi

Back
X