hakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlerını duyarız.Bakalım bnde transef yapıp bekleme aşamasına gelebılecekmıyımEvdeyim canm burda kar yağmadığı için dışarıya çıkamıyorum soğuktan ama ev içinde hiç oturmuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlerını duyarız.Bakalım bnde transef yapıp bekleme aşamasına gelebılecekmıyımEvdeyim canm burda kar yağmadığı için dışarıya çıkamıyorum soğuktan ama ev içinde hiç oturmuyorum
çok fazla bi belirti yaşamadım ben doğrusu , ara ara sancılarım oldu ,özellikle 4.gün sanırım tam yerleşmenin olduğu zamandı heralde epey bi ağrı yaşadım adet sancısına benzerKizlar iyi aksamlar.
Hamile olan arkadaşlar, transferden sonra çok belirgin bi belirtiniz oldu mu
Gelirsin kuzum da geldikten sonra test gününe kadar ki olan zaman geçmiyor orası ayrı tabi :) inşallah canım amin gerçekten şu ara güzel bi haber almaya ihtiyacımız varhakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlerını duyarız.Bakalım bnde transef yapıp bekleme aşamasına gelebılecekmıyım
kan testiyle güzel haber vericek olanlardan biride sensin benceGelirsin kuzum da geldikten sonra test gününe kadar ki olan zaman geçmiyor orası ayrı tabi :) inşallah canım amin gerçekten şu ara güzel bi haber almaya ihtiyacımız var![]()
Kan testi yapana kadar emin olamiycaz desene.insallah sende keseyi görürsün canimçok fazla bi belirti yaşamadım ben doğrusu , ara ara sancılarım oldu ,özellikle 4.gün sanırım tam yerleşmenin olduğu zamandı heralde epey bi ağrı yaşadım adet sancısına benzer
Bence yarın görürsün keseyiyarın için randevu aldım bende 5+4 oluyo son adet tarihine göre normalde önümüzdeki hafta gitmem gerekiyordu ama sabredemiyo işte insanumarım bi terslik çıkmazda görünür kesecik
![]()
kaçıncı gündesin şu an ? elinden geldiğince düşünmemeye çalış, çok fazla stres yapma herşey olacağına varıyo çok ümitsizdim ben çünkü ne yazıkli fazla dikkat edememiştim transfer sonrası ama nasip kısmet meselesi işte üstelik 3.gün embriyosuyduKan testi yapana kadar emin olamiycaz desene.insallah sende keseyi görürsün canim
inşallah arkadaşım 5.haftada görmüş çoğu kişi o yüzden umutluyum.Bu arada seninde gözünaydın tebrikler, bebişinin tahmini Doğum tarihi benim Doğum günüme geliyo takvimde gözüme iliştiBence yarın görürsün keseyi
Benimde 3. Gün embriyosukaçıncı gündesin şu an ? elinden geldiğince düşünmemeye çalış, çok fazla stres yapma herşey olacağına varıyo çok ümitsizdim ben çünkü ne yazıkli fazla dikkat edememiştim transfer sonrası ama nasip kısmet meselesi işte üstelik 3.gün embriyosuydu![]()
benden 10.gün istemişlerdi test sonucunu, 9.gün idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim .Bir hafta daha sabret bakalım o zamansa sabreden derviş muradına erermişBenimde 3. Gün embriyosu
Bugün 7. Günüm doktor 14. Gün kan testi yap dedi.daha bir haftam var yani
Bende öyle düşünüyorum canım, benim akşamüzeri 4 te oldu zaten. Afedersin canım ama bugün çok gazım var normalde tuvalete bile 3-4 günde bir giden biriyim şaşırdım böyle olmaya.Benimde tek temennim 2017 nin ugur getirmesi cunku iki tane olumsuzlugu 2016 da yasadim hatta dua ettim insallah transferim ocak ayinda olur diye..belirtiye gelince belkide her hamilelik farklidir kuzum dur bakalim bize daha cok erken
Bi taraftan günlerin hemen gecmesini istiyorum bi taraftanda korkuyorum olumsuz sonuç görmek istemiyirum.Rabbim herseyin hayirlisini versinbenden 10.gün istemişlerdi test sonucunu, 9.gün idrarda silik çizgiyle öğrenmiştim .Bir hafta daha sabret bakalım o zamansa sabreden derviş muradına erermiş![]()
Geçmiş olsun Allah korumuştur inşallahHaftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi![]()
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Sizlere birşey olmamış ya önemli olan o.Haftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi![]()
Yavaşça itin bir sorun olmaz jel bir kaç günde bir tortu gibi akıntı şeklinde gelebiliyor bunun yanında bende su gibi akıntıda yaptıKızlar yarın sabah ilk defa jel kullanacagım. 10dk daha erken kalkıp jeli sıkıp 10dk evin içinde yürüyüp sonra işe gitmek için hazırlanırım. İlk defa uygulayacgm için tedirgin oldum az. Becerebilir miyim diye. Jel kullanan arkdaşlr kolay mı kullanımı. Kalın yeri sıkınca hemen geliyor mu jel
Cok gecmis olsun allah gorunur gorunmez kazalardan belalardan korusun hepimizi AminHaftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi![]()