2016 Aralik tup bebek

Cnm bunların hepsi bende var
Ki benim için en önemli belirti su gibi akıntı geri kalanı adet agrısı gibi oluyor genelde hamileliğin ilk ayları o agrılar olur ama su gibi akıntı normalde olan bşy deil:KK66:valla kan testini bekleyebiliyırsan bravo :) kaçıncı günün bugun
Bugün 8.gün tatlım :)

Kızlar yarın sabah ilk defa jel kullanacagım. 10dk daha erken kalkıp jeli sıkıp 10dk evin içinde yürüyüp sonra işe gitmek için hazırlanırım. İlk defa uygulayacgm için tedirgin oldum az. Becerebilir miyim diye. Jel kullanan arkdaşlr kolay mı kullanımı. Kalın yeri sıkınca hemen geliyor mu jel
Bende tedirgin olmustum kullanmadan once ama kolay kullanimi. Kalin yerini bi iki defa skiyorum ben ilkinde hepsi gelmiyo cunku

kan testiyle güzel haber vericek olanlardan biride sensin bence :KK66: çok erken yapmışsın idrarı ama haklısın dayanamıyo insan :) adamın başına ne gelirse meraktan diye boşuna dememişler
Ayy canm benim ya hadi inşallah kuzum çok sağol güzel dileklerin için inşallah bende bi mutlulukla gelirim buraya suan resmen mutluluktan dönüyorum evin içinde çok sağolun hepiniz hepinizden allah razı olsun :dua:

Kizlar iyi aksamlar.
Hamile olan arkadaşlar, transferden sonra çok belirgin bi belirtiniz oldu mu
İyi akşamlar canım. Belirgin bir belirtim hiç olmadı nerdeyse. Sadece bir gece yatakta sağ kasıgıma bir agrı saplandı öylece uyumuşum. Onun dışında hiç bir şey yoktu bende.

Kuzum daha erken çıkmaz idrarda daha
Canım senin yazını okudum.. belirtilerindendir kayboldu diye.. kendini stres etme ne olur.. zaten bellirtiler ile belki adet belirtisiydi.. şimdi hamilelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlayacak belki.. ne olur stress yapma.. için rahat edecekse git bir doktora baksın keseye.. korkma sakin ol ne olur.. stress bebekleri çok etkiliyor emin ol

kaçıncı gündesin şu an ? elinden geldiğince düşünmemeye çalış, çok fazla stres yapma herşey olacağına varıyo çok ümitsizdim ben çünkü ne yazıkli fazla dikkat edememiştim transfer sonrası ama nasip kısmet meselesi işte üstelik 3.gün embriyosuydu:KK66:
3. Gün embriyosu olup pozitif olanlar içime su serpiyor :)) inşallah keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın canım

Haftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Verilmiş sadakanız varmış yine.

Bende tedirgin olmustum kullanmadan once ama kolay kullanimi. Kalin yerini bi iki defa skiyorum ben ilkinde hepsi gelmiyo cunku
Çok sağol canım. Çok sert değil yani sıkabiliyoruz. Süper o zaman.

IMG_2726.webp
Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım

Canım senin yazını okudum.. belirtilerindendir kayboldu diye.. kendini stres etme ne olur.. zaten bellirtiler ile belki adet belirtisiydi.. şimdi hamilelik belirtileri 6. Haftadan sonra başlayacak belki.. ne olur stress yapma.. için rahat edecekse git bir doktora baksın keseye.. korkma sakin ol ne olur.. stress bebekleri çok etkiliyor emin ol
Çok teşekkür ederim canım ne bileyim herşeyi kafaya takıyorum hayırlısı bakalım

Eki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
çok bariz belli ikinci çizgi hadi gözünaydın tebrikler,darısı diğer bekleyenlerin başına,.

Eki Görüntüle 1934880 Kızlar ben bebetime gebelik testi yapmıştım ya sabah hep hatalı dedikleri için başımada zamanında geldiginden şimdi eşime başka test aldırıp yaptım içim rahatladı
Üsteki sabah yaptıgım
Alttaki akşam yaptıgım
Oof ooff süper süper bu yaaa :)))
Arkadasımm yaaa :)
Yarin kacta yapacaksin kan testi??
Inan cook seviniyorum senin adina
Ikizlermi geliyor ne :)

Back
X