2016 Aralik tup bebek

İkiz bebiş görüyorum :KK66:

çok bariz belli ikinci çizgi hadi gözünaydın tebrikler,darısı diğer bekleyenlerin başına,.

Oley gelsin bebisler o zaman:) tebrikler canım

Oof ooff süper süper bu yaaa :)))
Arkadasımm yaaa :)
Yarin kacta yapacaksin kan testi??
Inan cook seviniyorum senin adina
Ikizlermi geliyor ne :)
Kızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..
yarın 11-12 gibi veririm kan eşim işten o sıralar gelcek ...
ikiz hep istedim hayalim hatta ama hayırlısı ise olsun tek çift farketmez saglıklı olsun yeterki

Kızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..
yarın 11-12 gibi veririm kan eşim işten o sıralar gelcek ...
ikiz hep istedim hayalim hatta ama hayırlısı ise olsun tek çift farketmez saglıklı olsun yeterki
Canimmmm gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen tum arkadaslarin basina.bu surecte neler yaptin anlat bakalim onumuzdeki ay nasipse bizde baslicaz hazirlik olmus olur

Canimmmm gozun aydin Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen tum arkadaslarin basina.bu surecte neler yaptin anlat bakalim onumuzdeki ay nasipse bizde baslicaz hazirlik olmus olur
İlk iki gün dinlendim cnm ondan sonra normal yemek yaptım ama dinlendim biraz ayakta durduysam sonra uzandım
Ananas kivi kabak çekirdeği elma yedim 4-5 gün sonra sıkıldım bıraktım
Zaten bi kızım var çok fazla dinlenmeyi istememde yapamadım
Aslında bunlar sadece içimi rahatlatmak içindi rabbim nasip edecek olunca oluyor
Sen sadece için nasıl rahat ediyorsa öyle yap en önemlisi o sanırım

Yine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo var :( değerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız

Kizlar iyigeceler. Kaza yapan arkadaşim gecmis olsun. Allah korusun herkesi. Bugün opu dan sonra bel bandi , progestan , 2 tane daha ilaç verdi doktorum. Progestan fitil şeklinde kullaniliyor. Yalnız ben uygularken zorlanıyorum ilerletemiyorum. Ne kadar ileri yapmak gerek? Bir de içeride kalmasi iyi mi çıkması mı lazim? Daha önce crinone jel kullandım ama içimde birikti 1 ay atamadim donmuş kalmış. Ayni şey olmasindan korkuyorum.

Kizlar iyigeceler. Kaza yapan arkadaşim gecmis olsun. Allah korusun herkesi. Bugün opu dan sonra bel bandi , progestan , 2 tane daha ilaç verdi doktorum. Progestan fitil şeklinde kullaniliyor. Yalnız ben uygularken zorlanıyorum ilerletemiyorum. Ne kadar ileri yapmak gerek? Bir de içeride kalmasi iyi mi çıkması mı lazim? Daha önce crinone jel kullandım ama içimde birikti 1 ay atamadim donmuş kalmış. Ayni şey olmasindan korkuyorum.
Canm ilk başta zorlaniyosun ama zamanla alisiyosun iterken ayaklarını bi yere kaldır o şekilde daha kolay itebilirsin progestan kendisini zaten atiyo dışarı bi süre sonra işlemini gördükten sonra zaten wcde felan farkedersin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canm benm :dua:

Yine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo var :KK43: değerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız
Kendini uzmee güzel haberlerle geleceksin

Yine bitmek bilmeyen bir gece ve bekleyiş inşallah yarın güzel bir artış olur aklımda bin tane kötü senaryo var :KK43: değerim çıkar çıkmaz yazarım inşallah hepinize hayırlı geceler Allah gönlümüze göre verir inşallah Canlar mübarek cuma hürmetine... dualarımdasınız
Insallah yarin güzel sonuclarin gelir canim

Haftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi :KK43:
Çokk geçmis olsun canım ya Rabbim muhafaza etmiş beterinden sakınmış sizi. Ay icim gitti kuzucuģa bak abla olmus birde kardeşini düşünüyor kurban olurum ona maşaAllah.

canım bende dün opu oldum ama benim pazartesi transfer olur muhtemelen yada belki ertelenme durumu da olabllir. Rabbim yardımcın oldun canım :)
Benmde pazartesi donuk transfer olucak inş seninde ertelenemzse berbaer gün sayarız

Yarın keseyi görmeye gidicem korkuyorum inşallah bebişi görürüm. Ne zormuş bu işler.
Insallah canım ya benimde yarin uyku tutmuyor bile görecekmiyim sağliklı mı bir risk var mı sorular sorular gercekten cok zor her aşaması.
Insallah güzel artmıştır canım Rabbim onu sana bağıslasın inşallah. Güzel haberini yaz hemen bize.

Çokk geçmis olsun canım ya Rabbim muhafaza etmiş beterinden sakınmış sizi. Ay icim gitti kuzucuģa bak abla olmus birde kardeşini düşünüyor kurban olurum ona maşaAllah.
sağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmen:(arabada 8-10 binlira gibi bi hasar oluştu ama bi tek sağ kolumda ufacık bi morluk var o kadarla atlattık .Cana gelmesin kesinlikle ,hiçbişeye üzülüp çok fazla kafaya takmaya gelemiyo maalesef pamuk ipliğine bağlı yaşamla-ölüm:( :(

sağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmen:KK43:arabada 8-10 binlira gibi bi hasar oluştu ama bi tek sağ kolumda ufacık bi morluk var o kadarla atlattık .Cana gelmesin kesinlikle ,hiçbişeye üzülüp çok fazla kafaya takmaya gelemiyo maalesef pamuk ipliğine bağlı yaşamla-ölüm:KK43: :KK43:

Cnm şimdi gördüm çok ama çok geçmiş olsun
Gerçekten çoğu zaman herşeyi dert ediyoruz
Rabbim can sağlığı versin sevdiklerimize bize gerçekten herşey olur ...

bugun avm ye gittim canlı bomba olur korkusu ile çok gezdiğimden bşy anlamadım abdestli evden çıkmak lazım heran herşey olabilir bi kaza bi hain saldırı .. benim bugünki İzmir adliyesi olayı çok etkiledi o polis gözümün önünden gitmiyor ... bu dünyaya çocuk yapmak nkdr mantıklı aslında bilmiyorum. Rabbimden dileğim huzurlu bi ülkede saglıklı sıhhatli sevdiklerimle yaşamak ...
iyi geceler herkese çok şükür nefes alıyoruz çok şükür sevdiklerimiz saglıklı

sağolasın canım 10-15 saniyelik bir olay ama ömrümden ömür gitti bir an için hiç duramıcaz sandım savrulduk resmen:KK43:arabada 8-10 binlira gibi bi hasar oluştu ama bi tek sağ kolumda ufacık bi morluk var o kadarla atlattık .Cana gelmesin kesinlikle ,hiçbişeye üzülüp çok fazla kafaya takmaya gelemiyo maalesef pamuk ipliğine bağlı yaşamla-ölüm:KK43: :KK43:
Kuzum geçmiş olsun ya şimdi gördüm biseyiniz yok ya demi sende kızında bebeğinde esinde iyiyseniz arabaya geleni boşver rabbim sizi korusun çok üzüldüm ya Allah'ım beterinden sakınsın çok şükür ufak birşeyle atlatmışsın kiyamam ben sana ya :(

Back
X