2016 Aralik tup bebek

Haftasonu Balkanlar'dan soğuk hava dalgasına dikkat kızlar - dereceleri görecek termometreler fazla dışarı çıkmamaya çalışın, geçen hafta yeni yılın ilk saatleri karlıydı bizim buralar yollar jilet gibi araba kaydı maalesef durduramadık yol kenarlarında bulunan su kanalına düştük en son o şekilde durdu, Allah korudu takla falan atmadık ,kızım ,eşim ben sağsalim çıktık arabanın içinden .Şok geçirip ağlama krizine girdim resmen verilmiş sadakamız varmış ,kızımın ilk sorduğu kardeşime bişey olmamıştır dimi sorusuda ayrı bi parçaladı içimi :KK43:
Canım benim Kıyamam kızına çok çokk geçmiş olsun Alah bir daha yaşatmasın böyle bir şey. Ufak sadakalar vermek lazim:dua::nazar:

Kızlar şaşkınım valla testi yapar yapmaz hemen buraya koydum şimdi iki çizgide eşit koyulukta ilk kez böyle koyu test gördüm hep silik çıkardı ..
yarın 11-12 gibi veririm kan eşim işten o sıralar gelcek ...
ikiz hep istedim hayalim hatta ama hayırlısı ise olsun tek çift farketmez saglıklı olsun yeterki
Hayırlı olsun canım bence de ikiz :KK60:sağlıkla al inşallah kucağına :anne::KK200::nazar:

günaydınlaaar yağmurlu,kapalı ve kasvetli bir hava var amaaa 11 de doktor randevum ilk buluşma çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır ;) test yapacak olanlar varsa mübarek cuma yüzü suyu hürmetine ,güzel pozitif sevindirici sonuçlar olsun inşllh

Ben minnoşumu görmeye gidiyorum. Bir sürü şey içtim rahim görünsün diye ee kendini göstersin artık sıpa.
Hadi annesi gör gel bizede haber ver :) heycanla bekliycem :)

Maşallah çok belirgin sende ikiz bekle :KK66:))
Ya ikiz mi dersin :) hayırlısı hakkımızda ben ikiz nasıl taşırım ufak tefek bşyim:) hem isterim hem korkarım:)

günaydınlaaar yağmurlu,kapalı ve kasvetli bir hava var amaaa 11 de doktor randevum ilk buluşma çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadır :KK66: test yapacak olanlar varsa mübarek cuma yüzü suyu hürmetine ,güzel pozitif sevindirici sonuçlar olsun inşllh
Aynen burada öyle kasvetli:(
Bende kan veririm 11 gibi inş kızının kardeşini gör gel ;)

Hamişler bu bel ağrıları ne zaman geçecek ya bel ağrısı yaşayan varmı hala

Benim de pzt donmuş embriyo transferi bende kaynak yaparım araya 3 oluruz:KK76::KK48:
Kuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın transfer yapacaklar.. Çok heyecanlıyım ama şimdiden umutsuzum nolacak bu halim acaba

Gunaydin kizlar
Bugun 8.gunum ama ya hic bir belirti yok bende...
Sanki normal hic transfer olmamisim... Yaklastikca test gunum dahada korkuyorum... :(

Back
X