Canım en son pazar günü vermiştim 13. Gün 583 tü. Bugün 18. Gün oluyo transferin.Bugun kaçıncı günün cnm bide en son hangi gün vermiştin kaçtı değerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en son pazar günü vermiştim 13. Gün 583 tü. Bugün 18. Gün oluyo transferin.Bugun kaçıncı günün cnm bide en son hangi gün vermiştin kaçtı değerin
Oooo çok rahat çıkar şimdi senin kan değerin 3600 iki kat artınca bu daha fazla artmışsa göbekten bile görürsün .. boşuna kan almış senden kesin görünür :)Canım en son pazar günü vermiştim 13. Gün 583 tü. Bugün 18. Gün oluyo transferin.
İnşallah canım göreyim de alttan üstten farketmezOooo çok rahat çıkar şimdi senin kan değerin 3600 iki kat artınca bu daha fazla artmışsa göbekten bile görürsün .. boşuna kan almış senden kesin görünür :)
Bugün git kanını ver canımKızlar ben artık ilaç filan kullanmak istemeyorum bugün 11. Gün idrar testi yine negatif test günü yarın ama bu gece yaptırırsam doktor birşey demez değil mi yani bugün 0 çıksa yarın 200 olacak değil herhalde
Bugun git ver cnm 11. Gün çıkar zaten varsaKızlar ben artık ilaç filan kullanmak istemeyorum bugün 11. Gün idrar testi yine negatif test günü yarın ama bu gece yaptırırsam doktor birşey demez değil mi yani bugün 0 çıksa yarın 200 olacak değil herhalde
Kuzucum ne 1500 ü senin 10000 bile olmuştur karnından bile rahat görünür senin değirin benimkinden fazlaydı için rahat olsunCanım kan verdim beta hgc 1500 üzerinde olursa alttan görürüz dedi. Bekliyom kan sonucu çıkmasını
Evet ama ilaclar baskiliyor sanirim regl olmamiza...Cnm iyi bşy normalde adet olman gerekmiyormu erkenden adet oluyoruz sende bende .. bence iyi bşy![]()
Valla ben adet olcaksam hiç bi ilaç baskılanıyor beni emin ol şuanda iyi bşy sendekiEvet ama ilaclar baskiliyor sanirim regl olmamiza...
Zaten normaldede gec transfer oldum ben regl 23.gunu ...
Artik 2-3 gun sonra belli olur :)
Daha eşim gelmedi işi bitince gelcek inş :)minikgelin sen kan verdinmi?
Günaydın cnm, hayırlı haberlerle gel inşallah, yeni gördüm yazıları cnm benim çok büyük geçmiş olsun.günaydınlaaar yağmurlu,kapalı ve kasvetli bir hava var amaaa 11 de doktor randevum ilk buluşma çok heyecanlıyım umarım herşey yolundadırtest yapacak olanlar varsa mübarek cuma yüzü suyu hürmetine ,güzel pozitif sevindirici sonuçlar olsun inşllh
Ins gorursun cnmCanım kan verdim beta hgc 1500 üzerinde olursa alttan görürüz dedi. Bekliyom kan sonucu çıkmasını
benimde 11. gün kanım 444,6 çıktı. haftaya keseye çeğırdı . allahım dualarımızı kabul et lütfen.Canım kan verdim beta hgc 1500 üzerinde olursa alttan görürüz dedi. Bekliyom kan sonucu çıkmasını
Canim ya sabah sabah icimi kipir kipir ettin...Valla ben adet olcaksam hiç bi ilaç baskılanıyor beni emin ol şuanda iyi bşy sendeki
Daha eşim gelmedi işi bitince gelcek inş :)
MaşaAllah canım cok güzel çıkmış hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin insallahbenimde 11. gün kanım 444,6 çıktı. haftaya keseye çeğırdı . allahım dualarımızı kabul et lütfen.
amin inşallah,, allahım hepi,mizin dualarını kabul etsin inşallah. sen naptın keseyi görmeye gittin mi.MaşaAllah canım cok güzel çıkmış hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin insallah
Aminn canım benim randevum 1:45 te artık heyecandan yerimde duramıyorum. Geceden beri orta tarakta bir ağrı var. Rabbim hepsini sağliklı eylesin annelik gerçekten başka bir duygu ki biz daha tedavilerde başlıyoruz müstakbel evlatlarımız için endişelenmeye.amin inşallah,, allahım hepi,mizin dualarını kabul etsin inşallah. sen naptın keseyi görmeye gittin mi.