2016 Aralik tup bebek

Negatif sonuç alan arkadaslar Allahtan sabir diliyorum sizin için hepimiz üzülüyoruz burda malasef.Neyin hayirli neyin hayirsiz olduğunu bilemiyoruz tabi gönül istiyor ki pozitif olsun
Bende bugün okulda gene ağladım hic birşey yokken, kendime o kadar çok kızıyorum ki çok duygusal oldum

Jel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.
Progestan kapsul mü 200 mg canm ağız yoluyla eger ki oysa mümkün mertebe evdeysen kullan ve kullandıktan sonra yat baygınlık evresine getiriyor çünkü

Kızlar sabah jeli sıktım ama tam sıkabildim mi gitti mi içeri inanın emin olamadım. Çok geri gelende olmadı. Tam oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Birazdan tekrar kullanacagm. Günler geçtikçe alışırım tedirginliğim geçer inşallah oldu mu olmadı mı diye düşünmem
Cnm teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende jel sıktıktan bi kaç saat sonra geri geliyor
Sende arada yoğun şekilde geri gelebilir korkma öğle olunca

Aden51 Aden51 Canım ne kadar büyük birşey yasamissin, ne kadar güclüsün .okuyunca çok üzüldüm, en doğru karari verecek olan sensin:110:

Negatif sonuç alan arkadaslar Allahtan sabir diliyorum sizin için hepimiz üzülüyoruz burda malasef.Neyin hayirli neyin hayirsiz olduğunu bilemiyoruz tabi gönül istiyor ki pozitif olsun
Bende bugün okulda gene ağladım hic birşey yokken, kendime o kadar çok kızıyorum ki çok duygusal oldum
Bu iyi bişey ;)

Canim daha karar veremedim :)) bu aksam ustu karnim belim cok agridi dedim herhalde regl olacagim... Wc'ye gitmeye korkuyordum....
Ama birsey gelmedi...
Yarin ola hayrola diyelim :)
Bende hala öyleyim kimi an agrım yok kimi an adet oluyor gibi oluyorum
Ay keşke yapsan acayip merak ediyorum heycanlıyım
Bebetime gebelik testi alma eger yaparsan :)

Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım

Bende hala öyleyim kimi an agrım yok kimi an adet oluyor gibi oluyorum
Ay keşke yapsan acayip merak ediyorum heycanlıyım
Bebetime gebelik testi alma eger yaparsan :)
Ara ara oluyor hamile oluncada devam edebiliyor o agrilar bunu bilmiyorum :) tamam bebetime almam :) ay kiz ne heyecanli bir durum ya...
Sabah olsun bakalim hayirlisiyla belki fikrim degisir :)

Al bendende okadar... Cok korkuyorum yaa..
Eninde sonunda yapilacak o korkuyu yenmem lazim...
Valla acayip bi heyecan sabahına kdr uyuyamadım o test anı gerçekten çok zor ama ikinci çizgiyi görünceki mutlulukta ayrı ..
Eger ben kan değerini beklerim diyorsan cesaretliysen bekle gününü
Ben idrar çift çıkmasına rağmen kan sonucunu almaya gidince kalpten gidecektim :)
Bide eninde sonunda ögrencez kaçarı Yok o heyecanın :)

Kızlar yarın transferim var tavsiyeleriniz var mı çok heyecanlıyım
Dua et. Sakin ol o transfer anı çok güzel bir duygu.Transferden sonra fındık badem ye. Ananas ye . Protein ağırlıklı beslen. Bol bol dinlen canım.

Back
X