2016 Aralik tup bebek

Amin inşallah hepimizinki olumlu çıkar.. ya bakma diğerlerinde de vardır da, onlar bizim kadar belli etmemiş olabilir.. rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli Göbüşlerimizde bebiş olduğunu pazartesi göstersin bize, yüzümüzü güldürsün inşallah :) bu arada bu kasıkta batma yada kelebek çırpınışı gibi hareketler oluyor mu arada sende ?!?
Arkadasim bende ilk 3 gun o agrilar oldu ve bel agrisi... Sonra bitti sadecebu aksam ustu bayagi regl olacakmisim gibi agrim oldu dedim gelecek kirmizilar ama sagolsunlar gelmediler :) insaallah 9 ay gelmezler :))))

Sabırlı olan arkadaşlara şuan hayretle bakıyorum yemin ederim helal olsun hepinize bu iş sabır isiymis gerçekten Allah'a şükür oda bende yok :( :KK9:

Arkadasim bende ilk 3 gun o agrilar oldu ve bel agrisi... Sonra bitti sadecebu aksam ustu bayagi regl olacakmisim gibi agrim oldu dedim gelecek kirmizilar ama sagolsunlar gelmediler :) insaallah 9 ay gelmezler :))))
Bende bu akşam öyleyim utanmasam yastığımı alıp wcde uyucam :eek:

Sabırlı olan arkadaşlara şuan hayretle bakıyorum yemin ederim helal olsun hepinize bu iş sabır isiymis gerçekten Allah'a şükür oda bende yok :KK43: :KK9:
Benimde kadar olamazdın. 4. Gün bile çıkmıcanı bile bile test yapan biri var karşında 7. Gün ve en son 9. Gün rahat ol sen daha iyisin cnm

Bence bizim kadar korkmamislardir yaw resmen kalbim agzimda atıyo inşallah bizlerde güzel haberlerle geliriz kızlar ya ben idrar testi yapmaya korkuyorum direk salı kan verecem bi defada kurtulacam defalarca kez üzülmenin anlami yok varsada bi defa çıksın ortaya inşallah ama varsa kendimi tutamam hastahanede oturur ağlarım heralde :KK43: ay yine duygusala bağladım hormon ilaçları bende ters tepti herşeye ağlar oldum :cry::cry:
BENde senin gibi düşünüyorum ama ne biliyim bir gece önce idrar testi acaba psikolojik olarak hazırlar mıyım kendimi eğer olumsuzsa diye düşünüyorum...

Benimde kadar olamazdın. 4. Gün bile çıkmıcanı bile bile test yapan biri var karşında 7. Gün ve en son 9. Gün rahat ol sen daha iyisin cnm
:) çok şükür olumsuzluğa düşmemişsin.. inşallah haftaya test yaptıracak olan tüm arkadaşlar pozitifi görürüZde sayfamız şenlenir :)) dur bakalım heyecan var.. e tabi siz bir de sonuna kadar beklemeyince belki bu kadar korku yada tedirginlik yaşamamış olabilirsiniz :)) ay sabrın sonu selamettir.. inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız..

HAMİŞLET DUA ETMEYİ UNUTMAYIN BİZE.... :)

:) çok şükür olumsuzluğa düşmemişsin.. inşallah haftaya test yaptıracak olan tüm arkadaşlar pozitifi görürüZde sayfamız şenlenir :)) dur bakalım heyecan var.. e tabi siz bir de sonuna kadar beklemeyince belki bu kadar korku yada tedirginlik yaşamamış olabilirsiniz :)) ay sabrın sonu selamettir.. inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız..

HAMİŞLET DUA ETMEYİ UNUTMAYIN BİZE.... :)
Canım ben kendimi hazırladım aslında iki Sonuç içinde ama evde sanki ekmek su gibi ihtiyaçmış gibi 3 tane test bulunca yaptım yoksa yapmazdım eşimde izin vermezdi ben gizli yaptım. Hatta bozuldu ama ben sen üzülüyorsun içine alıyosun en azından ben kendimi güçlü tutmak için önceden bilmek istedim dedim. Ama Rabbim gerek bırakmadı. İnş sizlerde güzel haberler alırsınız çok dua ediyorum. Olmasa bile sakın çok yıpratmayıl şükredin demekki bu hayırlıdır diye çünki gerçekten yaradan bize neyi nezaman vereceğini çok iyi biliyo. 10. Yılım benim ilk denemem. İnş sizlerede nasip olsun. Ama hala bile çok sevinmek istemiyorum. Hep Yaradana karşı tedirginim. Hep dua içindeyim kucağıma almak nasip olsun diyeyim ne diyim.

Eşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zaman
aden Canım kaç gündür giremiyorum şuan tüm mesajları yeni okudum. Rabbim bu imtihandada yanında olsun sakın isyan etme canım Benim çok dua edelim eşin tiksinsin bu işten. Kendini üzme sakın bebeğinde bunu haketmiyo sende lütfen biraz sabır dua çok zordur eminim. Aynı güne gelmesi daha da zor. Ama dua et

Progestan kapsul mü 200 mg canm ağız yoluyla eger ki oysa mümkün mertebe evdeysen kullan ve kullandıktan sonra yat baygınlık evresine getiriyor çünkü
Ben daha öncede kullanmıştım. Hafif bulantı dışında bişey olmadı. Dün akşamda bi bardak sütle içtim. Dayanıcam artık.

Back
X